Strumfi & prichindei de iul-aug 2011 (46)
Raspunsuri - Pagina 9
alina_din spune:
Citat: |
citat din mesajul lui LORIALEX La multe lunite fericite pentru: IANIS-ANDREI de alymih LUCA-PAVEL de maria2mami DAVID de mara_d Loredana, mamica fericita de Alexia(20 Iulie 2003) si Luca(4 Iulie 2011) http://lb1f.lilypie.com/tTMmm4.png http://lbyf.lilypie.com/a3iqm4.png |
La multi ani si din partea mea sarbatoritilor!!!! Sa fiti sanatosi si cuminti!!
alina_din spune:
Fetelor (daca mai sunteti pe aici )voi dati apa sau ceai la bebelusii vostri? Sau ceai? pentru hidratare
mihahegarty spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui alina_din
Si eu zis asemenea... sa nu parasim forumul. Nu toti sunt in grupul de pe FB. Am cont pe FB dar nu sunt in grupul vostru acolo. Alina cea mai implinita de Mihail (8.08.2011) |
Eu am sa mai activez cat imi permite timpul!!!
babyblue spune:
citat din mesajul lui alina_din Fetelor (daca mai sunteti pe aici )voi dati apa sau ceai la bebelusii vostri? Sau ceai? pentru hidratare Alina cea mai implinita de Mihail (8.08.2011) |
eu ii dau cand si cand, cam o data pe zi, apa. f putina. ca nu bea mai mult.
ceai i am dat de colici pe la inceput, dar nu i am mai dat de pe la 2 luni ca nu l prea bea.
_
Mami de Iustin-Andrei (18.07.2011)
Doamne Doamne, te rugam ai grija de noi....
mihahegarty spune:
citat din mesajul lui alina_din Fetelor (daca mai sunteti pe aici )voi dati apa sau ceai la bebelusii vostri? Sau ceai? pentru hidratare Alina cea mai implinita de Mihail (8.08.2011) |
Eu nu i dau deloc, dar azi mi a zis soacra mea ca i a pregatit cerealele cu apa in loc de LM. Dar eu personal nu i dau! Oare trebuie?
Laura13 spune:
apa doar la masa de pranz si bea fff putin. peste zi doar daca e marait si nu ii dau de capat, mai mult se joaca cu bibe. ceai deloc.
mamutz eu folosesc aderma exomega. imi place mai mult decat trixera si e si mai ieftina. folosesc si gelul de dus din aceeasi gama. daca e DA (mergi la un pediatru sa iti confirme) te sfatuiesc sa folosesti doar produse dermato-cosmetice, chiar nu e boala cu care sa te joci (stiu ca-s scumpe, dar AU efect).
daca e doar de la frig, exista o crema, cold-creme, de la cei care produc si trixera (ma striga dani si am un lapsus ) buna si aia, dar doar pt obrajii afectati de frig.
fug la dani, pup
v_florina spune:
salutare,
Ilida, si mai rau acum. Cand cuplez hardul, dupa ce apare fereastra cu optiunile (open, explore samd) si dau click pe open, ar trebui sa se deschida. In schimb imi apare o fereastra care ar treb sa fie hardul meu, dar blocata (not responding). Daca incerc sa-l accesez din my computer, se blocheaza si ala.
Asadar nu am incercat nimic... Deci acum nu mai pot accesa nimic de pe hard.
Alina_din, eu nu-i dau apa inca. Deocamdata e doar alaptat.
Si eu pierd subiectele pe FB... Si mie mi-ar placea sa se posteze si aici, dar se pare ca este mai facil si mai rapid pe fb. Pt mine este o placere sa citesc aici, pe forum, in timp ce alaptez. Ah, si daca nu am timp sa citesc in detaliu ceva interesant postat, aici revin ulterior.
Pupam fetele si strumfii
lisssa_ana spune:
noi doar apa si f rar. I-am dat canita cu cioc cu apa. Acum se joaca cu ea, dar exerseaza dusul la gura. nu cred ca bea 20ml /zi
Mama de Ana (29 Ian 2009) si Filip ( 11 iulie 2011)
anaemi spune:
cine a zis de parasitul forumului ???
Oricum in we, dim totdeauna a batut vantul pe aici !
Noi suntem pe aici, nu prea bine.
Copiii sunt raciti toti. Petru tuseste tare; se chinuie sa tuseasca si vomita . Vomita mult. Ii stau mucii atarnati in gat. Este cam lesinat si marait.
Eu m-am trezit de dimineata cu o durere in tot corpul, parca as fi fost batuta cu bata. Evident ca si eu sunt cobza de racita.
Mi s-a luat de frig !!!!!!!!!
Anamaria cu Filip (06.03.2007) & Anastasia (03.08.2008) & Petru (29.06.2011)
Dragostea [...] toate le sufera, toate le crede, toate le nadajduieste, toate le rabda.
Dragostea nu cade niciodata...
anaemi spune:
La multe lunite Ianis, Luca si David !
Apa, si Petru bea rar, dar din pahar direct. Plescaie acolo
I-am pus in canita cu cioc , molfaie dar nu poate trge pt ca are supapa.
Florina, poate reusesti sa rezolvi cu hardul. Si noi vroiam sa ne luam unul doar pt poze, dar pana la urma le-am scris pe dvd-uri si avem cate doua dvd-uri din fiecare set de poze.
Si acum, inainte de sarbatori, am si scos "cateva" pe hartie. Vreo 800 si ceva si o sa mai scoatem , dar sa mai strangem
Anamaria cu Filip (06.03.2007) & Anastasia (03.08.2008) & Petru (29.06.2011)
Dragostea [...] toate le sufera, toate le crede, toate le nadajduieste, toate le rabda.
Dragostea nu cade niciodata...