Strumfi & prichindei de iul-aug 2011 (46)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Gliana spune:

Citat:
citat din mesajul lui pufi79

Citat:
citat din mesajul lui Gliana

Buna dimi!

E ziua lui lulusor sau d ce ai spus la multi ani? scuze ca nu stiu de ce si intreb......

E clar, esti indragostita , sunt multi pupici

mami de strumf mult iubit Eduard-Gabriel
Doamne ai grija de noi

daaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gliana spune:

IANIS-ANDREI de alymih
LUCA-PAVEL de maria2mami
DAVID de mara_d

la muulte lunitee

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AlyMih spune:

La multe lunite strumfului meu care astazi face 7 luni

La multe luniteLUCA -PEVEL SI DAVID!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALINAOPREA spune:

Buna dimi fetele,
Sper ca ati avut o noapte linistita , nu ca noi, care ne-am foit si am marait de mama focului.
Dar e bine ca ziua suntem cumintele, dormim de trei ori peste zi cam 4,5 ore in total .
Cu diversificarea inaintam incet si sigur, preferam mesele de la 10 ( fructe ) si de la 18 ( cereale ) si la masa de la 14 facem nazuri, nu ne place supita nici de legume nici cu carne de gaina.
Carne i-am dat numai ieri sa vad daca-i place, si nu i-a placut .
Mi-a adus cineva de la tara o gaina si am pus pachetele mititele in congelator si incercam peste vre-o 2 saptamani.
Laptele l-am schimbat la 6 luni brusc, n-am stiut ca se face trecerea treptat, dar l-a acceptat f bine, chiar mai bine decat pe cel de inceput.
Dinti nu avem nici noi deocamdata, dar cred ca vor iesi curand la cat e de maraita si cat roade tot ce prinde inclusiv pe noi ne musca de fata, de umeri si de degete.
Vroiam sa sa mai intreb ceva, voi cum dati cartoful dulce, simplu sau in combinatii ? Fiert in apa sau facut la steamer ?
Ca as vrea sa incerc si eu azi sa-i dau mofturoasei mele.

Pupici dulci pentru mamici si bebici !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adra_bell spune:

Multumesc pentru urarile de ziua lui Filipel!

Cartoful dulce merge in oricare dintre variante, eu as prefera in ordinea asta: copt, steamer, fiert in apa.

Ma duc sa incerc o reteta de biscuiti cu dovleac, pentru copilul mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebinuta spune:

Citat:
citat din mesajul lui AlyMih

La multe lunite strumfului meu care astazi face 7 luni

La multe luniteLUCA -PEVEL SI DAVID!!

Mamicuta fericita de baietel Ianis-Andrei(5 iulie 2011)

LA multe lunite!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilida spune:

Citat:
citat din mesajul lui lulusor77
.......
Tinand cont ca ai inceput diversificarea (apropos, cum merge?), ............

Pai merge la fel ca la inceput: nu vrea si pace. Sper ca totusi pana cand plecam (in 4 luni) sa inceapa sa guste ceva

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mihahegarty

Ilida si voi veniti in mai in tara? Ce fain! Si eu tot prin mai vin! In ce parte a Romaniei stai?

In legatura cu avionul, eu inca nu am calatorit, dar as putea sa ti spun de la prietena mea. Ea a calatorit cand bebe avea 7 luni. Deci, in primul rand, da, l a tinut in brate! Am impresia, ca pana la 2 ani, trebuie sa I tii in brate! Nu a avut nevoie de nici un echipament special.
Eu am sa mi iau un bagaj cu absolut strictul necesar ce i trebuie lui Imi. Nu vreau sa am multe bagaje, dar desigur depinde cat stai. Eu voi sta 4-5 saptamani in mai si inca pe atat in iulie. Iunie voi fi in UK, ca ma innebuneste sotul ca vrea si el sa o vada pe fata.

Mihaela, cea mai fericita cu mic [size=3][font=Script

Mihaela, noi venim pe Bucuresti cu avionul si nu vom sta intr-un singur loc pt ca avem de vizitat 5 orase. Din pacate traseul nostru este in partea opusa de Moldova, adica este S-SV, prin Oltenia si Banat. Ne va fi foarte greu dara vem familie mare si imprastiata.
Imi e groaza la gandul ca tb sa ma intorc singura cu un bebelus la atata drum lung, deja ma gandesc ce ii pot da sa stea mai calm si asa nu urle sa deranjeze tot avionul

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Gliana

IANIS-ANDREI de alymih
LUCA-PAVEL de maria2mami
DAVID de mara_d

la muulte lunitee

mamica fericita a doi copii minunati Eric (26.08.2011) si Cristina (07.07.1992)

La multe lunite puilor!

Mergi la inceput

Am vazut ca din pacate iar s-au mutat pe FB intrebarile si sfaturie pt sanatatea noastra si a copiilor... Eu acolo ma pierd in atatea postari care se pun una peste alta. Iar aici din ce in ce mai rar intra cineva.
Desi iar o sa sara rosiile-n capul meu, v-as ruga sa punem totusi chestiunile importante in forum, ca daca cineva dintre noi are nevoie sa le cauta, aici le mai poate gasi, dar in FB - aleluia!

Dati Like aici daca sunteti de acord

Mergi la inceput