Strumfi & prichindei de iul-aug 2011 (46)
Raspunsuri - Pagina 6
mihahegarty spune:
La multe lunite sarbatoritilor de azi: Ruxi (don'soarele first ), Luca, Ianis, Patrick si Filip. Sa cresteti mari puilor!
Eu tocmai am venit de la un meci de fotbal (cardiff-Blackpool) si nu prea sunt in good mood! Am avut a little fight cu al meu! Of, se mai intampla, mai ales la noi!
In rest, Imi mi s a culcat azi noapte la 12 midnight (asta dupa ce mi a dormit pe masina de acasa la socrii - aprox 2 ore jumate). Prima trezire: 3.15! Si dupa aia s a mai trezit la 4.45, 6 si 7.30. Prea multe treziri! Dar ce pot sa fac?
Va pup pe toate! si va doresc o seara de sambata frumoasa!
Alexia daca eram in ro, veneam cu tine in seara asta in club!
lulusor77 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ilida Am si eu o intrebare pentru mamicile care au calatorit cu bebelusi in avion. Ce imi recomandati sa am la mine? Voi i-ati tinut in brate in timpul zborului, ati avut vreun echipament special? DE ce probleme v-ati lovit voi si cum ati procedat? Va intreb pt ca in mai plecam in tara iar eu voi sta mai mult si ma intorc singura- deci imi va fi destul de greu, trebuie sa stiu la ce sa ma astept (Tudor va avea un an) Va rog frumos dati-mi si mie sfaturi despre o astfel de calatorie, orice va amintiti ma ajuta! Saru'mana! din 06.07.2011 am un cavaler: TUDOR-ANDREI! "Viata nu inseamna sa astepti ca furtunile sa treaca. Ci sa inveti sa dansezi in ploaie" |
Noi am avut geanta cu scutece, cateva hainute de schimb, jucarioare si paturica. L-am tinut tot zborul in brate. La un zbor a fost liber scaunul dintre noi si l-am intins acolo pe paturica si a dormit. La drum asa lung cred ca-ti pun la dispozitie patut care se agata in fata locurilor din primul rand. Nu stiu daca la toate companiile e la fel. Tinand cont ca ai inceput diversificarea (apropos, cum merge?), i-as lua si ceva borcanele cu papica. Noi am avut si caruciorul, pe care l-am predat la bagaje de cala si l-am luat de pe banda la sosire.
Ce e insa ff important: sa-i dai neaparat la decolare si la aterizare sa bea ceva, pt. ca din cauza presiunii i se pot infunda urechile.
Mai scriu daca-mi mai aduc aminte.
mihahegarty spune:
citat din mesajul lui ilida Am si eu o intrebare pentru mamicile care au calatorit cu bebelusi in avion. Ce imi recomandati sa am la mine? Voi i-ati tinut in brate in timpul zborului, ati avut vreun echipament special? DE ce probleme v-ati lovit voi si cum ati procedat? Va intreb pt ca in mai plecam in tara iar eu voi sta mai mult si ma intorc singura- deci imi va fi destul de greu, trebuie sa stiu la ce sa ma astept (Tudor va avea un an) Va rog frumos dati-mi si mie sfaturi despre o astfel de calatorie, orice va amintiti ma ajuta! Saru'mana! din 06.07.2011 am un cavaler: TUDOR-ANDREI! "Viata nu inseamna sa astepti ca furtunile sa treaca. Ci sa inveti sa dansezi in ploaie" |
Ilida si voi veniti in mai in tara? Ce fain! Si eu tot prin mai vin! In ce parte a Romaniei stai?
In legatura cu avionul, eu inca nu am calatorit, dar as putea sa ti spun de la prietena mea. Ea a calatorit cand bebe avea 7 luni. Deci, in primul rand, da, l a tinut in brate! Am impresia, ca pana la 2 ani, trebuie sa I tii in brate! Nu a avut nevoie de nici un echipament special.
Eu am sa mi iau un bagaj cu absolut strictul necesar ce i trebuie lui Imi. Nu vreau sa am multe bagaje, dar desigur depinde cat stai. Eu voi sta 4-5 saptamani in mai si inca pe atat in iulie. Iunie voi fi in UK, ca ma innebuneste sotul ca vrea si el sa o vada pe fata.
Andy08 spune:
Salutare!
Ilida, si eu am mers cu Andrei cand avea 1 an jumate pana in Romania. Pe zborul transoceanic am avut patut din ala de care zicea Lulusor (bassinet), dar trebuie sa specifici ca-l vrei cand faci rezervarea si sa rezervi din timp pt. ca sunt doar cateva locuri care au optiunea asta. Am zburat la dus noaptea si Andrei a dormit vreo 4 ore in patutul ala. La intoarcere am venit pe zi si nu a mai dormit in el (a dormit pe mine). Dar tot a fost util ca i-am pus jucarii acolo si a stat si s-a jucat cat a fost treaz. Pe zborul scurt, de pe continent (in cazul nostru Munchen-Timisoara) nu sunt patuturi din alea. Caruciorul mi-a fost f. util ca mi-am carat bagajele cu el (copilul era mai mult in brate). A fost greu la Munchen ca nu m-a ajutat nimeni sa pun bagajele si caruciorul pe banda. Se uitau compatimitori la mine, dar nu punea nimeni mana sa ma ajute. Cu o mana tineam copilul si cu cealalta incercam sa pliez caruciorul si sa-l pun pe banda. A durat ceva, dar am reusit. In rest, mancare si apa pt. bebe, jucarii, pampers si haine de schimb (in avion e mai rece un pic, eu am avut o pereche de pantaloni lungi si o bluza cu maneca lunga in plus, desi era iulie), paturica, servetele etc. cum au zis si fetele.
pufi79 spune:
Neata fetele,
Am reusit sa recuperez capitolul asta caci n-ati fost prea harnicute.
Lulusor multi multi multi atat tie cat si lui Eric, multa sanatate.
Gliana sa-ti fie de bine rasfatul , am si uitat cum e sa fac ceva pentru mine insa de Valentine-s Day ne-am rezervat o seara la un local doar pentru noi .
La multe lunite
IANIS-ANDREI de alymih
LUCA-PAVEL de maria2mami
DAVID de mara_d
Sa cresteti mari, sanatosi si voiosi !
Noi suntem bine acum, Edu e tot o treaba, probabil voi scrie din ce in ce mai rar caci nu mai are stare DELOC, se ridica din orice pozitie in picioare si se agata ca o liana de mine sa ajunga peste tot . Dar il iubesc de mor cand il vad asa curios si activ .
Ieri am iesit cu saniuta la plimbare si i-a placut maxim.
Va pupacesc pe toate fara exceptie
Gliana spune:
Buna dimi!
Lori, merci, da ce a parut ca am lipsit de pe aici ?
Puffi, pup si merci..trebuie sa facem regulat ceva pt noi...nu exista...
E ziua lui lulusor sau d ce ai spus la multi ani? scuze ca nu stiu de ce si intreb......
Am reusit si eu sa dorm
O duminica minunata!
lulusor77 spune:
'Neata si de la noi!
miha, de la fotbal v-ati certat, ca baietii? Las' ca va-mpacati voi!
Pufi, ma bucur tare sa te mai citesc. Abia asteptam sa aflu ce mai face Edu. Ma bucur ca e bine si ca evoluaza asa frumos.
Sa te distrezi de Valentines Day cu sotul!
Gliana , nu e ziua mea, Pufi mi-a transmis multi pupici, nu la multi ani. M-ai facut sa rad de dimineata. Multi si tie.
Ma bucur ca ai dormit!
pufi79 spune:
citat din mesajul lui Gliana Buna dimi! E ziua lui lulusor sau d ce ai spus la multi ani? scuze ca nu stiu de ce si intreb...... mamica fericita a doi copii minunati Eric (26.08.2011) si Cristina (07.07.1992) |
E clar, esti indragostita , sunt multi pupici
Gliana spune:
citat din mesajul lui mihahegarty ....... Iunie voi fi in UK, ca ma innebuneste sotul ca vrea si el sa o vada pe fata. Mihaela, cea mai fericita cu mic Imogen Tara 21.07.2011 Sfintii Arhangheli Mihail si Gavril ne vor proteja pe tot parcursul vietii. |
mi se pare normal, ca doar e tac'su...:)))
cu asa fete frumoase, cine ar rezista sa nu le vada...
Gliana spune:
citat din mesajul lui lulusor77 Gliana , nu e ziua mea, Pufi mi-a transmis multi pupici, nu la multi ani. M-ai facut sa rad de dimineata. Multi si tie. Ma bucur ca ai dormit! lulusor77 mami fericita de Eric (10.08.2011) |