Strumfi & prichindei de iul-aug 2011 (46)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihahegarty spune:

La multe lunite sarbatoritilor de azi: Ruxi (don'soarele first ), Luca, Ianis, Patrick si Filip. Sa cresteti mari puilor!

Eu tocmai am venit de la un meci de fotbal (cardiff-Blackpool) si nu prea sunt in good mood! Am avut a little fight cu al meu! Of, se mai intampla, mai ales la noi!

In rest, Imi mi s a culcat azi noapte la 12 midnight (asta dupa ce mi a dormit pe masina de acasa la socrii - aprox 2 ore jumate). Prima trezire: 3.15! Si dupa aia s a mai trezit la 4.45, 6 si 7.30. Prea multe treziri! Dar ce pot sa fac?

Va pup pe toate! si va doresc o seara de sambata frumoasa!

Alexia daca eram in ro, veneam cu tine in seara asta in club!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulusor77 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ilida

Am si eu o intrebare pentru mamicile care au calatorit cu bebelusi in avion.
Ce imi recomandati sa am la mine? Voi i-ati tinut in brate in timpul zborului, ati avut vreun echipament special? DE ce probleme v-ati lovit voi si cum ati procedat?

Va intreb pt ca in mai plecam in tara iar eu voi sta mai mult si ma intorc singura- deci imi va fi destul de greu, trebuie sa stiu la ce sa ma astept (Tudor va avea un an)

Va rog frumos dati-mi si mie sfaturi despre o astfel de calatorie, orice va amintiti ma ajuta! Saru'mana!

din 06.07.2011 am un cavaler: TUDOR-ANDREI!
"Viata nu inseamna sa astepti ca furtunile sa treaca. Ci sa inveti sa dansezi in ploaie"

Noi am avut geanta cu scutece, cateva hainute de schimb, jucarioare si paturica. L-am tinut tot zborul in brate. La un zbor a fost liber scaunul dintre noi si l-am intins acolo pe paturica si a dormit. La drum asa lung cred ca-ti pun la dispozitie patut care se agata in fata locurilor din primul rand. Nu stiu daca la toate companiile e la fel. Tinand cont ca ai inceput diversificarea (apropos, cum merge?), i-as lua si ceva borcanele cu papica. Noi am avut si caruciorul, pe care l-am predat la bagaje de cala si l-am luat de pe banda la sosire.
Ce e insa ff important: sa-i dai neaparat la decolare si la aterizare sa bea ceva, pt. ca din cauza presiunii i se pot infunda urechile.
Mai scriu daca-mi mai aduc aminte.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihahegarty spune:

Citat:
citat din mesajul lui ilida

Am si eu o intrebare pentru mamicile care au calatorit cu bebelusi in avion.
Ce imi recomandati sa am la mine? Voi i-ati tinut in brate in timpul zborului, ati avut vreun echipament special? DE ce probleme v-ati lovit voi si cum ati procedat?

Va intreb pt ca in mai plecam in tara iar eu voi sta mai mult si ma intorc singura- deci imi va fi destul de greu, trebuie sa stiu la ce sa ma astept (Tudor va avea un an)

Va rog frumos dati-mi si mie sfaturi despre o astfel de calatorie, orice va amintiti ma ajuta! Saru'mana!

din 06.07.2011 am un cavaler: TUDOR-ANDREI!
"Viata nu inseamna sa astepti ca furtunile sa treaca. Ci sa inveti sa dansezi in ploaie"

Ilida si voi veniti in mai in tara? Ce fain! Si eu tot prin mai vin! In ce parte a Romaniei stai?

In legatura cu avionul, eu inca nu am calatorit, dar as putea sa ti spun de la prietena mea. Ea a calatorit cand bebe avea 7 luni. Deci, in primul rand, da, l a tinut in brate! Am impresia, ca pana la 2 ani, trebuie sa I tii in brate! Nu a avut nevoie de nici un echipament special.
Eu am sa mi iau un bagaj cu absolut strictul necesar ce i trebuie lui Imi. Nu vreau sa am multe bagaje, dar desigur depinde cat stai. Eu voi sta 4-5 saptamani in mai si inca pe atat in iulie. Iunie voi fi in UK, ca ma innebuneste sotul ca vrea si el sa o vada pe fata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andy08 spune:

Salutare!

Ilida, si eu am mers cu Andrei cand avea 1 an jumate pana in Romania. Pe zborul transoceanic am avut patut din ala de care zicea Lulusor (bassinet), dar trebuie sa specifici ca-l vrei cand faci rezervarea si sa rezervi din timp pt. ca sunt doar cateva locuri care au optiunea asta. Am zburat la dus noaptea si Andrei a dormit vreo 4 ore in patutul ala. La intoarcere am venit pe zi si nu a mai dormit in el (a dormit pe mine). Dar tot a fost util ca i-am pus jucarii acolo si a stat si s-a jucat cat a fost treaz. Pe zborul scurt, de pe continent (in cazul nostru Munchen-Timisoara) nu sunt patuturi din alea. Caruciorul mi-a fost f. util ca mi-am carat bagajele cu el (copilul era mai mult in brate). A fost greu la Munchen ca nu m-a ajutat nimeni sa pun bagajele si caruciorul pe banda. Se uitau compatimitori la mine, dar nu punea nimeni mana sa ma ajute. Cu o mana tineam copilul si cu cealalta incercam sa pliez caruciorul si sa-l pun pe banda. A durat ceva, dar am reusit. In rest, mancare si apa pt. bebe, jucarii, pampers si haine de schimb (in avion e mai rece un pic, eu am avut o pereche de pantaloni lungi si o bluza cu maneca lunga in plus, desi era iulie), paturica, servetele etc. cum au zis si fetele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufi79 spune:

Neata fetele,

Am reusit sa recuperez capitolul asta caci n-ati fost prea harnicute.

Lulusor multi multi multi atat tie cat si lui Eric, multa sanatate.

Gliana sa-ti fie de bine rasfatul , am si uitat cum e sa fac ceva pentru mine insa de Valentine-s Day ne-am rezervat o seara la un local doar pentru noi .

La multe lunite

IANIS-ANDREI de alymih
LUCA-PAVEL de maria2mami
DAVID de mara_d

Sa cresteti mari, sanatosi si voiosi !

Noi suntem bine acum, Edu e tot o treaba, probabil voi scrie din ce in ce mai rar caci nu mai are stare DELOC, se ridica din orice pozitie in picioare si se agata ca o liana de mine sa ajunga peste tot . Dar il iubesc de mor cand il vad asa curios si activ .
Ieri am iesit cu saniuta la plimbare si i-a placut maxim.

Va pupacesc pe toate fara exceptie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gliana spune:

Buna dimi!

Lori, merci, da ce a parut ca am lipsit de pe aici ?

Puffi, pup si merci..trebuie sa facem regulat ceva pt noi...nu exista...
E ziua lui lulusor sau d ce ai spus la multi ani? scuze ca nu stiu de ce si intreb......

Am reusit si eu sa dorm

O duminica minunata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulusor77 spune:

'Neata si de la noi!
miha, de la fotbal v-ati certat, ca baietii? Las' ca va-mpacati voi!

Pufi, ma bucur tare sa te mai citesc. Abia asteptam sa aflu ce mai face Edu. Ma bucur ca e bine si ca evoluaza asa frumos.
Sa te distrezi de Valentines Day cu sotul!

Gliana , nu e ziua mea, Pufi mi-a transmis multi pupici, nu la multi ani. M-ai facut sa rad de dimineata. Multi si tie.
Ma bucur ca ai dormit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufi79 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Gliana

Buna dimi!

E ziua lui lulusor sau d ce ai spus la multi ani? scuze ca nu stiu de ce si intreb......

mamica fericita a doi copii minunati Eric (26.08.2011) si Cristina (07.07.1992)

E clar, esti indragostita , sunt multi pupici

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mihahegarty

....... Iunie voi fi in UK, ca ma innebuneste sotul ca vrea si el sa o vada pe fata.

Mihaela, cea mai fericita cu mic Imogen Tara
21.07.2011
Sfintii Arhangheli Mihail si Gavril ne vor proteja pe tot parcursul vietii.

mi se pare normal, ca doar e tac'su...:)))
cu asa fete frumoase, cine ar rezista sa nu le vada...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui lulusor77

Gliana , nu e ziua mea, Pufi mi-a transmis multi pupici, nu la multi ani. M-ai facut sa rad de dimineata. Multi si tie.
Ma bucur ca ai dormit!

lulusor77
mami fericita de Eric (10.08.2011)

Mergi la inceput