Strumfi & prichindei de iul-aug 2011 (46)
Raspunsuri - Pagina 5
Gliana spune:
navicula, la mine NU trece o zi fara sa-mi iau vitaminele si asta pt ca daca nu le iau , am senzatia ca nu ma tin puterile. De regula la mine totul functioneaza psihic
Am mai spus ca iau vitamine pregnacare speciale pt timpul cat alaptezi. Ma simt excelent.
Acum ai mei dorm si mie nu-mi vine....asa se intampla......
Sotul care probabil a obosit cat am stat eu la coafor :))))))))))))))))))))
Va pup inca o data pe toate...E cam liniste pe aici ...cred ca asa trebuie sa fie......sssssssssssttttttt..se doarme
LORIALEX spune:
La multe lunite in primul rand dragului meu LUCA!Te iubeste mami si-ti doreste nopti mai linistite
La multe lunite si pentru:
PATRICK de sdcristian
IANIS-STEFAN de dya27
RUXANDRA-IOANA de alexia_ada
FILIP de squirrel
LORIALEX spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Gliana Buna dimi! Azi e mai bine, chiar daca ieri nu am dormit decat 40 min poate, pt ca tati nu stie exact ce sa-i faca sa-l tina pe silentios :)))) si multe altele.....asta...ei nu sunt cica facuti pt asta :))))))) Acus ma duc la coafor si ma voi simti si mai bine Eric isi freaca gingiile de numa.....desi nu par asa umflate... A reusit de vreo doua zile intoarcerea de pe burta pe spate, insa nu o face o des, in schimb da din picioruse mereu cand sta pe spate. Nu- si baga in gurita deloc piciorusele, nu-l intereseaza. Nu mai vrea sa stea la orizontala deloc peste zi, cel putin la 45 grade si-i mai place sa-l tin in fundulet cate putin... Tipa, bombane, dididi, mamama, mimimi....din astea... In rest nimic deosebit. Ma bucur ca e sanatos. Pt pielitele alea care le mai avea mi-a dat oftalmo Ocuflasf , un fel de lichid care cica curata mizerii din ochi. Va doresc numai bine mamica fericita a doi copii minunati Eric (26.08.2011) si Cristina (07.07.1992) |
Bine ai revenit draga mea!
O zi superba iti doresc!
roxybarbu spune:
citat din mesajul lui anca-28 Am si eu o intrebare pt bebelusii care sunt pe LP, cand treceti de la nr 1 la 2 cum treceti? brusc sau treptat? Adica de azi mananca nr 2 sau se adauga treptat jumate nr1 jumate nr2 apoi un sfert nr 1 si 3 sferturi nr2 ? ANCA de IUSTINA(17 FEB 2005), STEFANIA(29 OCT 2006) si NATALIA(6 AUG 2011) |
Noua ne-a spus doctorul ca putem sa-i dam direct un biberon cu noul laptic daca il accepta ok,daca nu treptat,inlocuiesti cate o masura pe zi. pup
anca-28 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui roxybarbu
Noua ne-a spus doctorul ca putem sa-i dam direct un biberon cu noul laptic daca il accepta ok,daca nu treptat,inlocuiesti cate o masura pe zi. pup de printesa Alexia Carla (28.06.2011) |
mersi Roxy
anca-28 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui andreea_tc
Buna, Noi am trecut treptat Mamica de Alexandru Andrei 27 Iunie 2011 |
mersi Andreea
ilida spune:
citat din mesajul lui navicula La multe lunite sarbatoritilor de astazi: PATRICK de sdcristian IANIS-STEFAN de dya27 LUCA-RYAN de lorialex RUXANDRA-IOANA de alexia_ada FILIP de squirrel |
La multe lunite si din partea mea strumfilor sarbatoriti!
ilida spune:
Krissy, vad ca data de nastere a ta nu mai este pe prima pagina. Ai sters-o tu sau e o greseala?
Laura13 - cum te mai simti?
sdcristian - wow, voi deja ati ajuns la a spune mama! Ce moment important, felicitari!
ilida spune:
Am si eu o intrebare pentru mamicile care au calatorit cu bebelusi in avion.
Ce imi recomandati sa am la mine? Voi i-ati tinut in brate in timpul zborului, ati avut vreun echipament special? DE ce probleme v-ati lovit voi si cum ati procedat?
Va intreb pt ca in mai plecam in tara iar eu voi sta mai mult si ma intorc singura- deci imi va fi destul de greu, trebuie sa stiu la ce sa ma astept (Tudor va avea un an)
Va rog frumos dati-mi si mie sfaturi despre o astfel de calatorie, orice va amintiti ma ajuta! Saru'mana!