Strumfi & prichindei de iul-aug 2011 (46)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anca-28 spune:

Citat:
citat din mesajul lui alexia_ada

Citat:
citat din mesajul lui anca-28

Am si eu o intrebare pt bebelusii care sunt pe LP, cand treceti de la nr 1 la 2 cum treceti? brusc sau treptat? Adica de azi mananca nr 2 sau se adauga treptat jumate nr1 jumate nr2 apoi un sfert nr 1 si 3 sferturi nr2 ?

Anca uite asta fac eu acum trec de la nan 1 la nan 2 si procedez asa : in prima zi ii pun o masuura din nan 2si restul nan 1, ziua urmaoare 2 masuri de nan 2 si restul nan1 si din a treia zi tot bibe cu nan 2

de buburuza Ruxandra Ioana (04.08.2011)

Mersi Alexia si eu tot asa ma gandeam.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns v_florina spune:

Salutare,

noi bine, pe acasa, fara provizii, doar apa am luat azi pt ca oricum ne trebuia.

Am o nelamurire cu pusul in fundulet. De cand se permite si cum se procedeaza, adica cat de mult se tine in fundulet?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihahegarty spune:

Felicitari Eliza pentru dintisor si Patrick pentru ca ai spus mama.

Imi pare rau Mady! Multa sanatate va doresc!

Gliana, imi pare rau ca te a ajuns oboseala! Si pe mine la fel! Pur si simplu simt ca nu mai rezist de la o zi la alta! Si totusi trebuie sa rezistam! Abia am asteptat weekendul asta sa ma ajute sotul si soacra! Noi plecam la cardiff in vreo jumate de ora! Si eu, ca si tine am fost afectata de discutiile alea de acu cateva zile, de aia va rog si pe mine sa ma iertati fetelor ca nu am mai activat! Am intrat mai mult pe FB!

Ma ustura ochii, n am chef de nimic, sunt obosita, Dar mergem in continuare!

Urez la multe lunite sarbatoritilor de azi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Babylicious spune:

Florina, mie pediatra, care de altfel e fff grabita, mi-a zis pana la 6 luni sa nu o pun deloc(!!!) iar de la 6 luni tot ce facem sa facem in fund! Mancam in fund, ne jucam in fund... nu o tin fortat, sa o pun intre perne...cat sta sta...la un mom dat oricum se enerveaza, sau cade in fata...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns v_florina spune:

Multumesc Oana
Eu am inceput sa-l ridic in fundulet, atunci cand vrea el si se sprijina in coate, si-l tin asa, de manute, sa zic asa, cel mult un minut. Astazi l-am pus intre perne, cam maxim 5 minute, oricum aluneca.
Nu as fi vrut sa exagerez, dar nici sa-l intarzi in mod inutil.

Stefan nu se intoarce inca. Nu da semne ca ar vrea, chiar daca il ajut eu, nu are niciun impuls. Si dupa ce-l intorc de pe spate pe burta, face ochii maaaari, nu stie cum s-a intamplat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gliana spune:

Buna dimi!

Azi e mai bine, chiar daca ieri nu am dormit decat 40 min poate, pt ca tati nu stie exact ce sa-i faca sa-l tina pe silentios :)))) si multe altele.....asta...ei nu sunt cica facuti pt asta :)))))))
Acus ma duc la coafor si ma voi simti si mai bine

Eric isi freaca gingiile de numa.....desi nu par asa umflate...
A reusit de vreo doua zile intoarcerea de pe burta pe spate, insa nu o face o des, in schimb da din picioruse mereu cand sta pe spate. Nu- si baga in gurita deloc piciorusele, nu-l intereseaza.

Nu mai vrea sa stea la orizontala deloc peste zi, cel putin la 45 grade si-i mai place sa-l tin in fundulet cate putin...
Tipa, bombane, dididi, mamama, mimimi....din astea...
In rest nimic deosebit.
Ma bucur ca e sanatos.
Pt pielitele alea care le mai avea mi-a dat oftalmo Ocuflasf , un fel de lichid care cica curata mizerii din ochi.

Va doresc numai bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gliana spune:

Pup sarbatoritii de azi! Puilor , deja sunteti maricei....Va pup dulce si va doresc sanatate muulta!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns navicula spune:

Citat:
citat din mesajul lui Gliana

Buna dimi!

Azi e mai bine, chiar daca ieri nu am dormit decat 40 min poate, pt ca tati nu stie exact ce sa-i faca sa-l tina pe silentios :)))) si multe altele.....asta...ei nu sunt cica facuti pt asta :)))))))
Acus ma duc la coafor si ma voi simti si mai bine

Eric isi freaca gingiile de numa.....desi nu par asa umflate...
A reusit de vreo doua zile intoarcerea de pe burta pe spate, insa nu o face o des, in schimb da din picioruse mereu cand sta pe spate. Nu- si baga in gurita deloc piciorusele, nu-l intereseaza.

Nu mai vrea sa stea la orizontala deloc peste zi, cel putin la 45 grade si-i mai place sa-l tin in fundulet cate putin...
Tipa, bombane, dididi, mamama, mimimi....din astea...
In rest nimic deosebit.
Ma bucur ca e sanatos.
Pt pielitele alea care le mai avea mi-a dat oftalmo Ocuflasf , un fel de lichid care cica curata mizerii din ochi.

Va doresc numai bine

mamica fericita a doi copii minunati Eric (26.08.2011) si Cristina (07.07.1992)

Gliana ma bucur ca te simti un pic mai bine. Chiar si cele 40 de minute sunt suficiente. Bravo pentru intoarcerea lui Eric, la un moment dat o sa vezi ca o sa inceapa si el sa-si "roada" picioarele, si atunci o sa te enerveze ca trebuie sa-i schimbi sosetele de cateva ori pe zi. Distractie placuta la coafor.

Se pare ca ieri a fostr o zi mai naspa pentru multa lume. Si eu am avut una nasoala, cu durere de cap si o senzatie de frig in tot corpul, chiar daca era cald in casa si eu super imbracata. Am reusit si eu sa dorm vreo ora dupa amiaza. Cred ca ar trebui sa fiu mult mai consecventa cu vitaminele pe care nu prea le mai iau, pentru ca vad ca alaptatul asta ne cam mananca din puterii. Astazi e ceva mai bine, nu ma mai doare capul asa tare, am luat niste paracetamol, dar nu pare sa fie raceala. Cred ca e doar o revoltare a organismului.

Florina_V la un moment dat o sa se intoarca cand te astepti mai putin. Si eu il tot faceam lenes, dar luni l-am lasat jos pe covor, pe spate, si cand am venit la el dupa cateva minute era intors pe burta, a mai repetat odata figura, in aceiasi zi, dar niciodata in prezenta mea. Doar daca ramanea singur si se enerva el.

Un sfarsit de saptamana frumos, cu multa sanatate, odihna si liniste pentru toata lumea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns navicula spune:

La multe lunite sarbatoritilor de astazi:

PATRICK de sdcristian
IANIS-STEFAN de dya27
LUCA-RYAN de lorialex
RUXANDRA-IOANA de alexia_ada
FILIP de squirrel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea_tc spune:

Citat:
citat din mesajul lui anca-28

Am si eu o intrebare pt bebelusii care sunt pe LP, cand treceti de la nr 1 la 2 cum treceti? brusc sau treptat? Adica de azi mananca nr 2 sau se adauga treptat jumate nr1 jumate nr2 apoi un sfert nr 1 si 3 sferturi nr2 ?

ANCA de IUSTINA(17 FEB 2005), STEFANIA(29 OCT 2006) si NATALIA(6 AUG 2011)

Buna,

Noi am trecut treptat

Mergi la inceput