Strumfi & prichindei de iul-aug 2011 (46)
Raspunsuri - Pagina 5
Gliana spune:
navicula, la mine NU trece o zi fara sa-mi iau vitaminele si asta pt ca daca nu le iau , am senzatia ca nu ma tin puterile. De regula la mine totul functioneaza psihic![]()
Am mai spus ca iau vitamine pregnacare speciale pt timpul cat alaptezi. Ma simt excelent.
Acum ai mei dorm si mie nu-mi vine....asa se intampla......
Sotul care probabil a obosit cat am stat eu la coafor :))))))))))))))))))))
Va pup inca o data pe toate...E cam liniste pe aici ...cred ca asa trebuie sa fie......sssssssssssttttttt..se doarme ![]()
LORIALEX spune:
La multe lunite in primul rand dragului meu LUCA!Te iubeste mami si-ti doreste nopti mai linistite
![]()

La multe lunite si pentru:
PATRICK de sdcristian
IANIS-STEFAN de dya27
RUXANDRA-IOANA de alexia_ada
FILIP de squirrel 

LORIALEX spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Gliana Buna dimi! ![]() Azi e mai bine, chiar daca ieri nu am dormit decat 40 min poate, pt ca tati nu stie exact ce sa-i faca sa-l tina pe silentios :)))) si multe altele.....asta...ei nu sunt cica facuti pt asta :))))))) Acus ma duc la coafor si ma voi simti si mai bine ![]() Eric isi freaca gingiile de numa.....desi nu par asa umflate... ![]() A reusit de vreo doua zile intoarcerea de pe burta pe spate, insa nu o face o des, in schimb da din picioruse mereu cand sta pe spate. Nu- si baga in gurita deloc piciorusele, nu-l intereseaza. Nu mai vrea sa stea la orizontala deloc peste zi, cel putin la 45 grade si-i mai place sa-l tin in fundulet cate putin... Tipa, bombane, dididi, mamama, mimimi....din astea... In rest nimic deosebit. Ma bucur ca e sanatos. Pt pielitele alea care le mai avea mi-a dat oftalmo Ocuflasf , un fel de lichid care cica curata mizerii din ochi. Va doresc numai bine ![]() mamica fericita a doi copii minunati Eric (26.08.2011) si Cristina (07.07.1992) |
Bine ai revenit draga mea!

O zi superba iti doresc!

roxybarbu spune:
| citat din mesajul lui anca-28 Am si eu o intrebare pt bebelusii care sunt pe LP, cand treceti de la nr 1 la 2 cum treceti? brusc sau treptat? Adica de azi mananca nr 2 sau se adauga treptat jumate nr1 jumate nr2 apoi un sfert nr 1 si 3 sferturi nr2 ? ANCA de IUSTINA(17 FEB 2005), STEFANIA(29 OCT 2006) si NATALIA(6 AUG 2011) |
Noua ne-a spus doctorul ca putem sa-i dam direct un biberon cu noul laptic daca il accepta ok,daca nu treptat,inlocuiesti cate o masura pe zi. pup
anca-28 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui roxybarbu
Noua ne-a spus doctorul ca putem sa-i dam direct un biberon cu noul laptic daca il accepta ok,daca nu treptat,inlocuiesti cate o masura pe zi. pup de printesa Alexia Carla (28.06.2011) |
mersi Roxy
anca-28 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui andreea_tc
Buna, Noi am trecut treptat ![]() Mamica de Alexandru Andrei 27 Iunie 2011 |
mersi Andreea
ilida spune:
| citat din mesajul lui navicula La multe lunite sarbatoritilor de astazi: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() PATRICK de sdcristian IANIS-STEFAN de dya27 LUCA-RYAN de lorialex RUXANDRA-IOANA de alexia_ada FILIP de squirrel ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
La multe lunite si din partea mea strumfilor sarbatoriti! 
ilida spune:
Krissy, vad ca data de nastere a ta nu mai este pe prima pagina. Ai sters-o tu sau e o greseala?
Laura13 - cum te mai simti?
sdcristian - wow, voi deja ati ajuns la a spune mama! Ce moment important, felicitari! 
ilida spune:
Am si eu o intrebare pentru mamicile care au calatorit cu bebelusi in avion.
Ce imi recomandati sa am la mine? Voi i-ati tinut in brate in timpul zborului, ati avut vreun echipament special? DE ce probleme v-ati lovit voi si cum ati procedat?
Va intreb pt ca in mai plecam in tara iar eu voi sta mai mult si ma intorc singura- deci imi va fi destul de greu, trebuie sa stiu la ce sa ma astept (Tudor va avea un an)
Va rog frumos dati-mi si mie sfaturi despre o astfel de calatorie, orice va amintiti ma ajuta! Saru'mana!

Eric (26.08.2011) si Cristina
(07.07.1992)
de
IUSTINA(17 FEB 2005),
NATALIA(6 AUG 2011)