Strumfi & prichindei de iul-aug 2011 (46)
Raspunsuri - Pagina 17
anaemi spune:
Florina, eu cand i-am copt mar, nu l-am copt de seara.
Vase speciale, nu folosesc. Folosesc vasele noastre. Doar castronelele ce sunt ale lui
Anamaria cu Filip (06.03.2007) & Anastasia (03.08.2008) & Petru (29.06.2011)
Dragostea [...] toate le sufera, toate le crede, toate le nadajduieste, toate le rabda.
Dragostea nu cade niciodata...
crisspy spune:
Citat: |
citat din mesajul lui anaemi Crisspy aerosoli ii fac cu ser+ventolin/flixotide (o data cu unul o data cu celalalt) |
Asa ii fac si eu lui Razvi. Nu devine agitat de la ventolin? Poate d'aia nici nu doarme bine. Razvi parca e bagat in priza cand ii fac cu ventolin, e agitat in continuu. Oricat ar fi de obosit dupa ce ii fac aerosoli cu ventolin intra in priza.
Sper sa nu ai aceeasi problema la Petru, pt Anastasia
anaemi spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui crisspy
Asa ii fac si eu lui Razvi. Nu devine agitat de la ventolin? Poate d'aia nici nu doarme bine. Razvi parca e bagat in priza cand ii fac cu ventolin, e agitat in continuu. Oricat ar fi de obosit dupa ce ii fac aerosoli cu ventolin intra in priza. Sper sa nu ai aceeasi problema la Petru, pt Anastasia Crisspy, fericita de Razvi (16.02.2009) si Andra - Maria (26.08.2011) |
Nu am observat. Aseara ultima tura a fost cu flixotide. Ventolinul a fost pe la 16 si a dormit ceva dupa el.
Dar bine ca mi-ai spus
Anamaria cu Filip (06.03.2007) & Anastasia (03.08.2008) & Petru (29.06.2011)
Dragostea [...] toate le sufera, toate le crede, toate le nadajduieste, toate le rabda.
Dragostea nu cade niciodata...
Gabrielita81 spune:
Laura e un scump ce mai....multa sanatate si rabdare in continuare
despre supita fetelor eu abia am inceput diversificarae si mai mult nici eu nu am introdus...
LORIALEX spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui lulusor77 'Neata dragelor! Ma bucur ca v-a placut povestea de ieri. Si pe mine m-a emotionat asa de tare, ca am zis ca trebuie neaparat sa o cititi si voi. Am dormit asa de bineee, Eric a fost ieri toata ziua un cumintel. Dimineata a dormit vreo 3 ore, dupa care doar s-a jucat, a ras, a gangurit. La un moment dat l-am pus in patut pt. ca era obosit si am plecat de langa el. Era liniste si am crezut ca a adormit. Da de unde, el se juca cu paturica, cam 40 min. a facut asta. Tare interesanta trebuie sa fie paturica aia. Seara am fost la restaurant pt.ca am avut un invitat. Asa cumintel a fost Eric, de-mi venea sa-l mananc. S-a jucat vreo ora jum. a ras cu noi, dupa care a adormit si asa l-am adus acasa, l-am schimbat si pus in patut, unde a dormit in continuare. Tare bine a fost. Florina , multumesc de intrebare, cu dermatita nu e o imbunataire majora (in sensul ca are inca eczemele care-l si mananca, dar care se transforma treptat din rosu in roz), Insa eu sunt fericita ca puiul meu poate sa doarma acum. Maine avem programarea pt. evaluare, am niste emotii de fac pe mine, (scuzati expresia, dar asa ma simt). Va povestesc poimaine cum a fost. ilida, unde mergeti in oltenia? Si noi mergem vara acolo la sat, la casuta bunicilor (care din pacate nu mai sunt), pt. ca sotul meu e innebunit dupa viata la tara in Romania. Norocul meu!
Like Miha esti o draguta! Stiu cum e cu barbatii astia reci (doar sunt maritata cu un neamt), dar au si ei calitatile lor, asa ca noi ne suparam, noua ne trece. Laura, cum mai sunteti ? E suuuuuper filmuletul! Si poza de la profil la fel. Anaemi, ce problema a avut anastasia la dintisor? Scuze daca ai mai scris si eu n-am vazut. Va doresc muuulta sanatate! Off, ca la voi problemele cu sanatatea se inmultesc cu 3 (sau cu 4 cand te-mbolnavesti si tu) crisspy, de unde stii ca a pierdut 100g? Poate a facut mai mult pipi, stiu si eu? Eu m-am lecuit de cantarit in fiecare zi, ca numai stres mi-a produs actiunea asta. morena, m-a emotionat povestea ta. Esti o puternica si va doresc tot binele din lume! LORIALEX, cum mai stati cu somnul? lulusor77 mami fericita de Eric (10.08.2011) |
Felicitari pentru asa bebelus cuminte!Ar trebui sa faca cunostinta si cu al meu poate-l invata si pe el treaba cu somnul
O zi buna!
LORIALEX spune:
citat din mesajul lui lulusor77 'Neata dragelor! LORIALEX, cum mai stati cu somnul? lulusor77 mami fericita de Eric (10.08.2011) |
Identic si la fel ,merci de intrebare!Cu nesomnul in schimb stam fff bine
LORIALEX spune:
citat din mesajul lui anaemi Noi marcam inca o noapte de nesomn . A marait toata noaptea...cred,sau cel putin sper sa fie doar dintisorii de vina. Crisspy aerosoli ii fac cu ser+ventolin/flixotide (o data cu unul o data cu celalalt) Lori, Anastasia a avut o distrofie dentara si de cum i-au iesit dintisorii (toti incisivii de sus) a inceput sa li se macine smaltul. Era de consistenta cretei Si li s-a dus smaltul, a ramas doar dentina, care s-a tocit evident . Deci ea nu are incisivii de sus...de fapt ii are,dar sunt tociti pana la gingie Am fost cu ea la 5 medici diferiti si a primit acelasi diagnostic, plus ca nu au avut ce sa-i faca. Acum sunt obturati si plombati pt ca facuse infectie la un mom dat. Mi se rupe sufletul, dar ea mititica s-a obisnuit.Dar mai are de tras pana cand o sa-i schimbe. Acum mi-e efectiv groaza, sa nu aiba si Petru aceeasi problema. Filip, in schimb are dintii perfecti. Anamaria cu Filip (06.03.2007) & Anastasia (03.08.2008) & Petru (29.06.2011) Dragostea [...] toate le sufera, toate le crede, toate le nadajduieste, toate le rabda. Dragostea nu cade niciodata... |
Wow!Imi pare tare rau,dar sper sa fie ok cu dintii definitivi si sper sa nu ai ba si Petru la fel!
Mult succes si eu zic sa ne facem de nesomn asa ca sa nu ne plictisim
mihahegarty spune:
citat din mesajul lui lulusor77 Alo, Centrala? - O poveste minunata Niciodata sa nu subestimezi impresia pe care ai facut-o asupra cuiva.. A cui viata ai atins-o astazi? lulusor77 mami fericita de Eric (10.08.2011) |
Lulusor, abia am asteptat azi dimineata sa ma scol si sa citesc continuarea la povestea asta!!!
Am inceput o de aseara, dar din cauza ca Imi a fost tare agitata si apoi am fost eu terminata, nu am mai reusit sa o citesc!! Dimineata, primul lucru cand am alaptat o, am citit povestea asta cu sufletul la gura, si cum e de asteptat in cazul meu, am bocit de numa!!!!
Foarte emotionanta si m a dus cu gandul in multe directii: cat de mult conteaza sa spui o vorba buna copilului tau, care asteapta alinarea de la tine, m a dus cu gandul la mama mea (tare mi ar placea si mie uneori sa mai primesc astfel de vorbe bune!!).
Multumesc ca ai impartasit o cu noi!!!!
Pupici la amandoi!!
mihahegarty spune:
citat din mesajul lui Laura13 dani otita. alex conjunctivita si muci. ma iertati ca absentez. Laura lui Daniel - 14.11.2006 si Alexandru 01.07.2011 Poze Daniel Mamici din Iasi Copilul iti ia tot ce ai avut, dar iti da ce n-ai avut niciodata. |
Imi pare rau Laura! Multa sanatate la amandoi!! Sa treaca repede!!!
Lori, imi pare rau si de weekendul nedormit la voi!!! Sper ca e mai bine acum!!
mihahegarty spune:
Anca, da cresc puiutii!!!! Ce nostalgic!!! Parca am mai vrea unul acum, nu????!!!! Am uitat si de colici si de nopti nedormite (ha!!! la mine inca sunt in toi!!!) dar mai vreau sa fie mica mica!!!!
Andreea, sper ca s au mai curatat strazile in Iasi. Vai, ma apuca un dor!!!! Parca imi imaginez Podu Ros (la sensul giratoriu) plin de zapada si Bahluiul care curge frumos spre Tudor!!! Acusi ajung acolo!!! Nu mai e mult!!!
Anamaria, multa sanatate lui Petru!!!