Strumfi & prichindei de iul-aug 2011 (46)
Raspunsuri - Pagina 16
morenna spune:
Citat: |
citat din mesajul lui pufi79 Anaemi multa sanatate lui Petru si tie, defapt intregii familii. Ai grija cu mucisorii si tusea, Eduard a fost la fel, ii dadeam doar ceva siropel de tuse si aerosoli cu ser fiziologic si apoi peste noapte pur si simpul a "copt". S-a umplut atat de tare de muci, inclusiv pe caile respiratorii ca am ajuns la spital unde a trebuit aspirat . Multa sanatate . Morenna este trist intr-adevar ce vi s-a intamplat, este bine ca ai reusit sa treci peste si ai ajuns sa ai minunea mica de care te bucuri acum. Multi da oarecum au trecut atatia ani de atunci, Apa ii dau doar dupa masa de pranz (legume) si bea foarte putin, cateva gurite. La multe lunite sarbatoritilor de astazi GABRIEL-CONSTANTIN de Rammy MATEI ALEXANDRE de vn_edelweiss TUDOR-ANDREI de ilida NATALIA de anca-28 vn_edelweiss multu multi pupici mami de strumf mult iubit Eduard-Gabriel Doamne ai grija de noi |
morenna spune:
La multe lunite Robert de Savvy,sa cresti mare sanatos
crisspy spune:
'Neata,
ROBERT de Savvy
Anamaria sanatate multa lui Petru. Cu ce ii faci aerosoli?
Lulusor chiar minunata povestea.
Laura sanatate multa piticilor. Super simpatic Alex!
Andreea bafta la munca si lui Alex cuminte.
AlyMih felicitari pentru dintisor. De ce nu incerci si brocoli sau conopida, cartof dulce, mazare, fasole verde.
V_florina eu ii fac si legumele si fructele la steamer si le pun in robotul de bucatarie. Am mai cumparat un blender vertical cand o fi sa mizam cantitati mai mari, ceva in genul www.shopmania.ro/mixere-si-blendere/p-moulinex-dd404142-5783566" target="_blank">asta.
Noi suntem asa si asa, aseara am facut a doua doza de Rotarix insa mandra mea a mai pierdut 100 de gr intr-o zi. Nu stiu de ce pt ca ieri a mancat, chiar sa nu se lipeasca nimic de ea. Astept sa se circule mai bine in Buc sa ii fac niste analize (urocultura, coprocultura, ex. copro, un exudat) sa vedem daca are ceva.
fetele
bebinuta spune:
citat din mesajul lui Laura13 dani otita. alex conjunctivita si muci. ma iertati ca absentez. Laura lui Daniel - 14.11.2006 si Alexandru 01.07.2011 Poze Daniel Mamici din Iasi Copilul iti ia tot ce ai avut, dar iti da ce n-ai avut niciodata. |
sanatate multa puisorilor!!!
adra_bell spune:
Florina, pana acum i-am dat doar dovleac copt, mar copt si dovleac+mar. Marul copt loco, dovleacul din congelator. Eu am sa incerc cat mai mult sa-i prepar pe loc, sa fie foarte proaspat.
Nu folosesc vase speciale, daca te referi la vase separate pentru el, am grija doar sa fie bine clatite, uscate si pe cat posibil din sticla
lulusor77 spune:
'Neata dragelor!
Ma bucur ca v-a placut povestea de ieri. Si pe mine m-a emotionat asa de tare, ca am zis ca trebuie neaparat sa o cititi si voi.
Am dormit asa de bineee, Eric a fost ieri toata ziua un cumintel. Dimineata a dormit vreo 3 ore, dupa care doar s-a jucat, a ras, a gangurit. La un moment dat l-am pus in patut pt. ca era obosit si am plecat de langa el. Era liniste si am crezut ca a adormit. Da de unde, el se juca cu paturica, cam 40 min. a facut asta. Tare interesanta trebuie sa fie paturica aia. Seara am fost la restaurant pt.ca am avut un invitat. Asa cumintel a fost Eric, de-mi venea sa-l mananc. S-a jucat vreo ora jum. a ras cu noi, dupa care a adormit si asa l-am adus acasa, l-am schimbat si pus in patut, unde a dormit in continuare. Tare bine a fost.
Florina , multumesc de intrebare, cu dermatita nu e o imbunataire majora (in sensul ca are inca eczemele care-l si mananca, dar care se transforma treptat din rosu in roz), Insa eu sunt fericita ca puiul meu poate sa doarma acum.
Maine avem programarea pt. evaluare, am niste emotii de fac pe mine, (scuzati expresia, dar asa ma simt). Va povestesc poimaine cum a fost.
ilida, unde mergeti in oltenia? Si noi mergem vara acolo la sat, la casuta bunicilor (care din pacate nu mai sunt), pt. ca sotul meu e innebunit dupa viata la tara in Romania. Norocul meu!
citat din mesajul lui ilida Desi iar o sa sara rosiile-n capul meu, v-as ruga sa punem totusi chestiunile importante in forum, ca daca cineva dintre noi are nevoie sa le cauta, aici le mai poate gasi, dar in FB - aleluia! Dati Like aici daca sunteti de acord |
Like
Miha esti o draguta! Stiu cum e cu barbatii astia reci (doar sunt maritata cu un neamt), dar au si ei calitatile lor, asa ca noi ne suparam, noua ne trece.
Laura, cum mai sunteti ? E suuuuuper filmuletul! Si poza de la profil la fel.
Anaemi, ce problema a avut anastasia la dintisor? Scuze daca ai mai scris si eu n-am vazut. Va doresc muuulta sanatate! Off, ca la voi problemele cu sanatatea se inmultesc cu 3 (sau cu 4 cand te-mbolnavesti si tu)
crisspy, de unde stii ca a pierdut 100g? Poate a facut mai mult pipi, stiu si eu? Eu m-am lecuit de cantarit in fiecare zi, ca numai stres mi-a produs actiunea asta.
morena, m-a emotionat povestea ta. Esti o puternica si va doresc tot binele din lume!
LORIALEX, cum mai stati cu somnul?
lulusor77 spune:
La multe lunite puiuti dragi!!!!
IANIS-ANDREI de alymih
LUCA-PAVEL de maria2mami
DAVID de mara_d
GABRIEL-CONSTANTIN de Rammy
MATEI ALEXANDRE de vn_edelweiss
TUDOR-ANDREI de ilida
NATALIA de anca-28
ROBERT de Savvy
AlyMih spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui navicula
Bravo iepuras Ianis! Pai poti sa-i pui mazare, brocoli, cartof dulce sau normal. Eu zic teorie ca practic noi nu am inceput, dar poti sa verifici in listele puse de fete sa vezi daca sunt permise legumele acestea. Sa treceti peste vaccin fara incidente Alina , Paula Maria(9 octombrie 2007) si Luca Tudor (25 august 2011) |
Multumim de raspuns
AlyMih spune:
citat din mesajul lui anaemi Aly, eu i-am mai pus brocoli, cartof dulce , fasole verde , telina si cam atat. Nu i le pun mereu pe toate. Fac diverse combinatii. Anamaria cu Filip (06.03.2007) & Anastasia (03.08.2008) & Petru (29.06.2011) Dragostea [...] toate le sufera, toate le crede, toate le nadajduieste, toate le rabda. Dragostea nu cade niciodata... |
Multumesc Ana..uite multica sa te mai inveselesti..sper ca esti mai bn!!
anaemi spune:
Noi marcam inca o noapte de nesomn . A marait toata noaptea...cred,sau cel putin sper sa fie doar dintisorii de vina.
Crisspy aerosoli ii fac cu ser+ventolin/flixotide (o data cu unul o data cu celalalt)
Lori, Anastasia a avut o distrofie dentara si de cum i-au iesit dintisorii (toti incisivii de sus) a inceput sa li se macine smaltul. Era de consistenta cretei Si li s-a dus smaltul, a ramas doar dentina, care s-a tocit evident .
Deci ea nu are incisivii de sus...de fapt ii are,dar sunt tociti pana la gingie
Am fost cu ea la 5 medici diferiti si a primit acelasi diagnostic, plus ca nu au avut ce sa-i faca. Acum sunt obturati si plombati pt ca facuse infectie la un mom dat. Mi se rupe sufletul, dar ea mititica s-a obisnuit.Dar mai are de tras pana cand o sa-i schimbe.
Acum mi-e efectiv groaza, sa nu aiba si Petru aceeasi problema. Filip, in schimb are dintii perfecti.
Anamaria cu Filip (06.03.2007) & Anastasia (03.08.2008) & Petru (29.06.2011)
Dragostea [...] toate le sufera, toate le crede, toate le nadajduieste, toate le rabda.
Dragostea nu cade niciodata...