Strumfi & prichindei de iul-aug 2011 (46)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihahegarty spune:

La multe lunite implinite cu fericire:

GABRIEL-CONSTANTIN de Rammy

MATEI ALEXANDRE de vn_edelweiss

TUDOR-ANDREI de ilida

NATALIA de anca-28

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LORIALEX spune:

Citat:
citat din mesajul lui Laura13

m-am chinuit pe FB dar nu imi merge, asa ca il gasiti aici:

Alex pleaca la plimbare

partea cea mai nasoala e ca am o singura priza neacoperita si e fan aceea e prima directie in care vireaza

somn usor tuturor.

Laura lui Daniel - 14.11.2006 si Alexandru 01.07.2011

Poze Daniel

Mamici din Iasi

Copilul iti ia tot ce ai avut, dar iti da ce n-ai avut niciodata.

Laura ff tare Alex si comiccccc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LORIALEX spune:

Citat:
citat din mesajul lui anaemi

Lulushor ,asa m-am jelit dupa ce am citit povestioara...fff emotionanta

Sunt intr-o passa proasta. Lui Petru a inceput sa-i creasca temperatura, plus ca am vazut ceva la dintisorul de sus. Sper sa mi se fi parut sau in cel mai rau caz sa se fi lovit . Mi=e tare,tare , tare teama sa nu aiba aceeasi problema ca Anastasia

...cred ca o sa plang...iar.....

Anamaria cu Filip (06.03.2007) & Anastasia (03.08.2008) & Petru (29.06.2011)

Dragostea [...] toate le sufera, toate le crede, toate le nadajduieste, toate le rabda.
Dragostea nu cade niciodata...

Of Ana...multa sanatate si sper sa fie bine!
Si eu am plans un pic ieri sa ma descarc si ...a fost ok.A iesit cu un picior din butoi

PS-dar ce a avut Anastasia ca mi-a scapat?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns navicula spune:

Off mai Anaemi, sper sa nu fie nimic. Si eu sunt disperata cu dinti la astia mici. Am innebunit cand am vazut caria Paulei la 3 ani jumatate.
Eu ma bag la somn. Noapte buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihahegarty spune:

Citat:
citat din mesajul lui ilida

MihaHegarty - iti raspund la ce intrebai despre inchiriere masina
Trenul de ce nu e o optiune pt voi? Eu am calatorit f mult pe ruta Buc-Timisoara (care trece prin Herculane) si trenul a fost intotdeauna o solutie super! Imi luam cuseta sau loc la cabina de doua persoane. Plecam seara din Bucuresti si ajungeam dimineata in Timi. Conditiile (cel putin la cabina) au fost intotdeauna foarte bune. Intimitate, liniste, curatenie, ai si chiuveta cu apa la dispozitie, si dus, lenjerii spalate (dau la fiecare). Vagonul e inchis si are supraveghetor, deci riscul de furturi este mic.
Si mai ales ai spatiu de miscare - fata de masina unde mi se pare ca stai inghesuit, plus ca tb sa stai numai in fund pe scaun atatea ore, nu te poti intinde.
M-am uitat acum pe site la infofer.ro si au de ex trenul asta rapid: Bucuresti- Herculane 22:45 - 04:33. Sunt mai multe dar numai cele de noapte au vagon de dormit.

din 06.07.2011 am un cavaler: TUDOR-ANDREI!
"Viata nu inseamna sa astepti ca furtunile sa treaca. Ci sa inveti sa dansezi in ploaie"

Ilida, esti nemaipomenita!!!! iti multumesc mult ca ai facut research pentru noi!!!
Trenul va ramane ultima optiune, deocamdata, cu masina imi este mai usor din cauza ca m am obisnuit de aici! Dar o sa vad, cat de greu imi este sa gasesc o masina, si desigur in functie de asta voi considera trenul! Iti multumesc tare mult pentru raspuns!! Much appreciated!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns v_florina spune:

Lulusor, multumim pentru poveste. Voi cum mai sunteti? Ziceai zilele trecute ca parca ai observat ceva imbunatatiri. S-au mentinut?

Laura si Ana, multa sanatate piticilor!

Andreea, sa ai acomodare cat mai usoara la serviciu. Cum faci cu alaptatul?

Alymih, felicitari pt dintisor!

Intreb si eu ceva, acum la spartul targului, dar noi inca nu am inceput diversificarea:
- pt masa de fructe, le pregatiti la cuptor/ steamer de cu seara, sau dimineata?
- folositi vase speciale la pregatirea mancarii? (pasare, fierbere etc)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns morenna spune:

Citat:
citat din mesajul lui alina_din

Citat:
citat din mesajul lui morenna

am mai zis si zilele trecute dar pote s a trecut peste,as vrea daca se poate sa intru si eu in grupul vostru de pe facebook,nu neparat pt a scrie f mult pt ca oricum nu ma pricep f tare la acest renumit face book,chiar daca am cont de mult timp acolo,ci mai mult pt a va admira comorile,,daca vreti daca nu nu i cu suparare

Trivale,tu?

unde stai in Pitesti? In ce cartier?

Alina cea mai implinita de Mihail (8.08.2011)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui anaemi

La multe lunite Natalia,Tudor, Matei, Gabriel !

Morenna
Care este id-ul tau pe FB? nanescu mihaela georgiana
Imi pare rau de bebe, dar din pacate se mai intmpla si din astea. Si tot o sa avem parte de diverse boacane.

Lory imi pare rau pt noptile nedormite..or veni si vremuri mai bune!

Noi suntem mai bine,multumim!
Mai putin Petru care tuseste inca destul de tare. Nici siropul si nici aerosolii (nu facem doar cu ser), pana acum nu prea si-au manifestat efectele .

Ce nu-miplace este ca din cauza mucilor atarnati in gat,vomita destul de des si puternic. Plus ca de 3 zile nici nu prea mananca. Nici fructe,nici legume,nici cereale, dar nici san. Azi noapte ne-am culcat la 3, din cauza tusei.

Asa ca stare generala este ca de obicei, dar....offff!!! imipare rau ca nu va simtiti bn sper sa treceti cat mai repede pestemulti multi

Anamaria cu Filip (06.03.2007) & Anastasia (03.08.2008) & Petru (29.06.2011)

Dragostea [...] toate le sufera, toate le crede, toate le nadajduieste, toate le rabda.
Dragostea nu cade niciodata...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui lisssa_ana

morenna, adauga-ma pe fb, sunt cu Bettyasc

Mama de Ana (29 Ian 2009) si Filip ( 11 iulie 2011)
te am gasit

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ilida

madyBul, pufi, - multa sanatate puiutilor!

Lulusor, mihaela, Andy, Loredana, Betty
- multumesc mult fetelor pentru detalii despre avion! E foarte interesant ce spuneti voi despre locul special, insa noi avem o maaare problema: biletele pt concediu i le cumpara sotului firma la care lucreaza. Dar, politica lor (de la care nu se dau in laturi!) este sa nu rezerve locuri! Deci eu nu am in nici un caz cum sa emit pretentii care pe ei ii costa extra ! Si daca imi dau cei de la companie automat locuri, pai probabil ca nu mai apuc speciale, care se rezeva din timp
Asadar, inca un mare stres :(((((( Ma gandeam sa cumparam si noi o tableta sau un KinfleFire si sa ii punem ceva muzica desene sau aplicatii sa-l mai tina ocupat, ca sa mergem cu sacul de jucarii...nu mi se pare o optiune. Iar laptopurile sunt mari si incomode - ori tin copilul ori laptopul.
A, si ma bantuie o intrebare: ce fac eu cu bebe daca ma trece sa merg la toaleta????

Morenna - asa tare m-a impresionat ce ai scris tu incat am izbucnit in lacrimi si mi s-a facut un dor de mamaaaaa!!!!! Desi vorbesc cu ei la 2 zile, si mie-mi lipsesc tare mult, nici nu imi pot macar imagina cat de greu ti-a fost tie o viata intreaga.,mi a fost si imi mai este greu cateodata dar asta e viata trebuie sa mergem mai departe ca avem pt cine nu?

Alina - eu nu ii dau constant apa pt ca nu mananca (of ce-as vrea sa se intample si la noi minunea asta!) Am incercat sa ii dau in canuta cu cioc dar nu ii place. Biberonul si-l tine uneori singur, si-l duce la gurita, cred ca e singura din realizarile de pana aceum ale lenesului meu. Noroc ca are ochii inteligenti ca inginerii :)))))

din 06.07.2011 am un cavaler: TUDOR-ANDREI!
"Viata nu inseamna sa astepti ca furtunile sa treaca. Ci sa inveti sa dansezi in ploaie"

Mergi la inceput