Strumfi & prichindei de iul-aug 2011 (46)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihahegarty spune:

Citat:
citat din mesajul lui Laura13

m-am chinuit pe FB dar nu imi merge, asa ca il gasiti aici:

Alex pleaca la plimbare

partea cea mai nasoala e ca am o singura priza neacoperita si e fan aceea e prima directie in care vireaza

somn usor tuturor.

Laura lui Daniel - 14.11.2006 si Alexandru 01.07.2011

Poze Daniel

Mamici din Iasi

Copilul iti ia tot ce ai avut, dar iti da ce n-ai avut niciodata.

Ce frumos!!!!! Bravo Alex!!!!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui AlyMih

E oficial..avem jumatate de dintisor

Va pe toate toate!!

Mamicuta fericita de baietel Ianis-Andrei(5 iulie 2011)

Felicitari iepurila!!!!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui navicula

Off mai Anaemi, sper sa nu fie nimic. Si eu sunt disperata cu dinti la astia mici. Am innebunit cand am vazut caria Paulei la 3 ani jumatate.
Eu ma bag la somn. Noapte buna!

Alina , Paula Maria(9 octombrie 2007) si Luca Tudor (25 august 2011)

Alina, imi pare tare rau de caria Paulei!!! Mergeti sa o fixati? Sper sa nu o doara pe printesa!!! O pup!!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui v_florina

Intreb si eu ceva, acum la spartul targului, dar noi inca nu am inceput diversificarea:
- pt masa de fructe, le pregatiti la cuptor/ steamer de cu seara, sau dimineata?
- folositi vase speciale la pregatirea mancarii? (pasare, fierbere etc)

Mami de Pusculeanu mic si iubit (24 aug 2011)

Eu intotdeauna ii pregatesc dimineata fresh!!! Fructele isi pierd repede vitaminele, se oxideaza, daca sunt lasate mult timp dupa preparare.
Eu folosesc steamer, juicer si blender pentru preparea mancarii. Azi dimineata am incercat sa i dai 30 ml de suc de morcov cu mar si poate mi a baut 2 ml!!!
Restul, cam 20 ml l am amestecat cu cereale si a mancat ceva, dar nu tot, poate jumate!!!!
E greu cu diversificarea, lui Imi nu i plac nici cele mai dulci fructe, gen banana!! In fine, perseveram!!
Bafta la diversificare. Cand o incepeti?

Mergi la inceput

Morenna, te am adaugat pe FB la prieteni. Te pup!!!

Mergi la inceput

Morenna, imi pare rau in primul rand de cazatura lui David!!! Ii dau multi pupici la pitic!!! Sa treaca repede!!!
Si nu in ultimul rand, imi pare rau de mama ta!!! Te inteleg si mi pare tare rau!! Mama mea a murit tot de cancer, dar cand aveam eu 30 de ani!! Imi pare rau de suferinta pe care ai trait o atunci cand erai mica!!!!
Mi au placut foarte mult cuvintele tale de incurajare pentru SDCristian!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui crisspy

Noi suntem asa si asa, aseara am facut a doua doza de Rotarix insa mandra mea a mai pierdut 100 de gr intr-o zi. Nu stiu de ce pt ca ieri a mancat, chiar sa nu se lipeasca nimic de ea. Astept sa se circule mai bine in Buc sa ii fac niste analize (urocultura, coprocultura, ex. copro, un exudat) sa vedem daca are ceva.

fetele

Crisspy, fericita de Razvi (16.02.2009) si Andra - Maria (26.08.2011)

Crisspy, multa sanatate piticei tale!!
Sper sa puna la loc gramisoarele pirdute!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabrielita81 spune:

itat din mesajul lui navicula

Off mai Anaemi, sper sa nu fie nimic. Si eu sunt disperata cu dinti la astia mici. Am innebunit cand am vazut caria Paulei la 3 ani jumatate.
Eu ma bag la somn. Noapte buna!

Alina , Paula Maria(9 octombrie 2007) si Luca Tudor (25 august 201

Si baiatul meu are doua carii... am mers la stomatolog si le-am plombat dar sa stii ca a fost o placere pt el.Nu a durut deloc chiar o plombita pe la 4 anisori si una la 6.E greu ca mama intradevar sa vezi puiutul tau cu carii asa mic dar sa speram ca sunt doar la dintii de lapte si cei definitivi vor fi sanatosi fara cariute.si curaj

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui lulusor77

'Neata dragelor!

Am dormit asa de bineee, Eric a fost ieri toata ziua un cumintel. Dimineata a dormit vreo 3 ore, dupa care doar s-a jucat, a ras, a gangurit. La un moment dat l-am pus in patut pt. ca era obosit si am plecat de langa el. Era liniste si am crezut ca a adormit. Da de unde, el se juca cu paturica, cam 40 min. a facut asta. Tare interesanta trebuie sa fie paturica aia. Seara am fost la restaurant pt.ca am avut un invitat. Asa cumintel a fost Eric, de-mi venea sa-l mananc. S-a jucat vreo ora jum. a ras cu noi, dupa care a adormit si asa l-am adus acasa, l-am schimbat si pus in patut, unde a dormit in continuare. Tare bine a fost.

Ce bine Lulusor!!!! Pot sa ti citesc bucuria si voia buna in acest mesaj! Atunci cand esti odihnita, altfel te poti juca cu puiul!!! Vai, oare cand am sa spun si eu acest lucru??? Voi ati inceput diversificarea?? Scuze daca ai zis o, nu am recuperat tot!

Maine avem programarea pt. evaluare, am niste emotii de fac pe mine, (scuzati expresia, dar asa ma simt). Va povestesc poimaine cum a fost.

Bafta multa la evaluare!!!! Sper sa treaca in curand dermatita asta!!!! Pupici lui Eric!!!
ilida, unde mergeti in oltenia? Si noi mergem vara acolo la sat, la casuta bunicilor (care din pacate nu mai sunt), pt. ca sotul meu e innebunit dupa viata la tara in Romania. Norocul meu!

Citat:
citat din mesajul lui ilida

Desi iar o sa sara rosiile-n capul meu, v-as ruga sa punem totusi chestiunile importante in forum, ca daca cineva dintre noi are nevoie sa le cauta, aici le mai poate gasi, dar in FB - aleluia!

Dati Like aici daca sunteti de acord

Like si eu!!!!!

Miha
esti o draguta! Stiu cum e cu barbatii astia reci (doar sunt maritata cu un neamt), imi amintesc, si eu am avut un prieten neamt (vreun an) de pe langa Stuttgart (o localitate de pe langa Donautall - Albstadt) dar au si ei calitatile lor, corect asa ca noi ne suparam, noua ne trece. Yeap!!!! Asa e!!!

lulusor77
mami fericita de Eric (10.08.2011)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui anaemi

Lori, Anastasia a avut o distrofie dentara si de cum i-au iesit dintisorii (toti incisivii de sus) a inceput sa li se macine smaltul. Era de consistenta cretei Si li s-a dus smaltul, a ramas doar dentina, care s-a tocit evident .
Deci ea nu are incisivii de sus...de fapt ii are,dar sunt tociti pana la gingie

Am fost cu ea la 5 medici diferiti si a primit acelasi diagnostic, plus ca nu au avut ce sa-i faca. Acum sunt obturati si plombati pt ca facuse infectie la un mom dat. Mi se rupe sufletul, dar ea mititica s-a obisnuit.Dar mai are de tras pana cand o sa-i schimbe.

Acum mi-e efectiv groaza, sa nu aiba si Petru aceeasi problema. Filip, in schimb are dintii perfecti.

Anamaria cu Filip (06.03.2007) & Anastasia (03.08.2008) & Petru (29.06.2011)

Dragostea [...] toate le sufera, toate le crede, toate le nadajduieste, toate le rabda.
Dragostea nu cade niciodata...

Anamaria, imi pare rau de Anastasia!!! Saracuta de ea!!!
Sper din tot sufletul sa nu aiba si Petru aceeasi problema!!! Dar de ce zici ca o sa aiba?
Imi pare bine pentru Filip in schimb!!!

Mergi la inceput