Strumfi & prichindei de iul-aug 2011 (46)
Raspunsuri - Pagina 14
anca-28 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui madybulancea Buna de 2 zile studiez terenul scutecelor refolosibile...dermatoloaga mi-a zis ca bb se irita la pliuri si din cauza scutecului care are plastic pe margini si il deranjeaza,asa ca trebuie sa pun intre pielea lui si scutec tifon sau o bucatica de finet,numai ca se uda si isi uda si hainele asa ca as prefera sa trec la cele refolosibile... Sdcristian ai sa imi dai cateva sfaturi?sa imi recomanzi ceva?inca studiez subiectul pt ca sunt si destul de scumpe... citesc ca disperata despre ele si azi noapte numai scutece am visat... Mami de Razvan si Rares |
Of of of e pacatoasa tare DA, si noi am tras mult cu Stefi, la noi era pe fata, dar cel mai bine ne-a facut A-DERMA aplicata zilnic de 2-3 ori pe zi, si am folosit si dupa ce se retragea eruptia.
Laura13 spune:
m-am chinuit pe FB dar nu imi merge, asa ca il gasiti aici:
Alex pleaca la plimbare
partea cea mai nasoala e ca am o singura priza neacoperita si e fan aceea e prima directie in care vireaza
somn usor tuturor.
navicula spune:
citat din mesajul lui Laura13 m-am chinuit pe FB dar nu imi merge, asa ca il gasiti aici: Alex pleaca la plimbare partea cea mai nasoala e ca am o singura priza neacoperita si e fan aceea e prima directie in care vireaza somn usor tuturor. Laura lui Daniel - 14.11.2006 si Alexandru 01.07.2011 Poze Daniel Mamici din Iasi Copilul iti ia tot ce ai avut, dar iti da ce n-ai avut niciodata. |
foarte tare Alex, bravo. S-a schimbat si poza de la profil, sunt foarte frumosi amandoi. Hai lasa depresia deoparte ca va faceti voi mari si nu se mai ating bolile de voi.
Lulusor foarte frumoasa povestea. Atat lucrurile bune, cat si cele rele, chiar virtuale, ne afecteaza.
Anaemi sper sa treca cat mai repede problemele astea, sanatate multa, rabdare si putere tie Eu zic ca daca poti sa ceri si ajutor de la familie macar cu cei mai mari, sa apuci si tu sa dormi cand doarme Petru, ca altfel sigur durerile tale de stomac nu se vor ameliora.
Anca-28 am vazut ca si la noi in judet e epidemie de rubeola. Sper sa stea departe de noi.
AlyMih spune:
E oficial..avem jumatate de dintisor
Eu inca nu i dau apa lui Ianis..am sa incep sa vad daca vrea
Eu nu mai stiu ce sa i mai adaug la supita de la pranz?i am dat pana acum morcov,albitura,dovlecel,ardel rosu pe care l am scos nu l am pasat ....si nu mai stiu ce sa dau
In rest ..mergem la vaccin miercuri..deja am depasit cu o luna dar asta e ..
Va pe toate toate!!
anaemi spune:
Lulushor ,asa m-am jelit dupa ce am citit povestioara...fff emotionanta
Sunt intr-o passa proasta. Lui Petru a inceput sa-i creasca temperatura, plus ca am vazut ceva la dintisorul de sus. Sper sa mi se fi parut sau in cel mai rau caz sa se fi lovit . Mi=e tare,tare , tare teama sa nu aiba aceeasi problema ca Anastasia
...cred ca o sa plang...iar.....
Anamaria cu Filip (06.03.2007) & Anastasia (03.08.2008) & Petru (29.06.2011)
Dragostea [...] toate le sufera, toate le crede, toate le nadajduieste, toate le rabda.
Dragostea nu cade niciodata...
navicula spune:
citat din mesajul lui AlyMih E oficial..avem jumatate de dintisor Eu inca nu i dau apa lui Ianis..am sa incep sa vad daca vrea Eu nu mai stiu ce sa i mai adaug la supita de la pranz?i am dat pana acum morcov,albitura,dovlecel,ardel rosu pe care l am scos nu l am pasat ....si nu mai stiu ce sa dau In rest ..mergem la vaccin miercuri..deja am depasit cu o luna dar asta e .. Va pe toate toate!! Mamicuta fericita de baietel Ianis-Andrei(5 iulie 2011) |
Bravo iepuras Ianis!
Pai poti sa-i pui mazare, brocoli, cartof dulce sau normal. Eu zic teorie ca practic noi nu am inceput, dar poti sa verifici in listele puse de fete sa vezi daca sunt permise legumele acestea.
Sa treceti peste vaccin fara incidente
anaemi spune:
Laura, sanatate puilor mici !
Este f frumoasa poza de la avatar !
Aly felicitari pt dintisor.
Navicula ...ultimele nopti, am dormit mai bine , mai putin noaptea trecuta. Dar oricum, ma simt mai odihnita.
Dragostea [...] toate le sufera, toate le crede, toate le nadajduieste, toate le rabda.
anaemi spune:
Aly, eu i-am mai pus brocoli, cartof dulce , fasole verde , telina si cam atat. Nu i le pun mereu pe toate. Fac diverse combinatii.