Strumfi & prichindei de iul-aug 2011 (46)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andreea_tc spune:

Citat:
citat din mesajul lui Laura13

dani otita. alex conjunctivita si muci.

ma iertati ca absentez.

Laura lui Daniel - 14.11.2006 si Alexandru 01.07.2011

Poze Daniel

Mamici din Iasi

Copilul iti ia tot ce ai avut, dar iti da ce n-ai avut niciodata.

oofffffffffff Doamne :(

Sanatate multa si va pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adra_bell spune:

Lulusor, foarte frumoasa povestirea, multumesc ca ai sharuit-o

Ilida, eu nu vad nicio ciocnire intre FB si forum, nu mi se pare ca se posteaza cine stie ce FB, e jocul ala si sunt comentariile la poze, care umplu pagini dupa pagini. Iar informatia e la fel de greu/usor de gasit ca si aici, eu una n-as avea rabdare sa ma uit capitole in urma pe DC. Apoi unele fete intra dupa telefon si le e mai usor cu FB. Tot aceleasi suntem si acolo, ma rog, cateva fete de aici nu sunt inca pe grup, dar vor fi in curand, asa cere regula, sa posteze aici o perioada

Ana, multa sanatate micutului, e normal sa nu prea manance, poate ajuta sa-i ridici salteluta mai mult, cred ca stii astea deja

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura13 spune:

din cauza depresiei am schimbat poze de la profil. sunt curioasa daca merge

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura13 spune:

nu merge

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea_tc spune:

Eu am avut azi 1a zi de servciu care a inceput cu aventuri din cauza zapezii bineinteles Imi venea dimineata sa-i bat pe toti inclusiv pe sotul meu

Dar in rest a fost ok, Alex bine, ne-a intampinat cand am venit cu un zambet pana la urechi si am avut program de ras ca niciodata. A ras in hohote vreo jumatate de ora chiar daca ii aratam si un deget

Din cauza zapezii si pt ca nenorocitii astia din Iasi se misca cu deszapezitul de parca duc mortul la groapa nu l-a scos dna pe Alex afara azi ca nu poate sa manuiasca caruciorul prin nameti.
Nu prea am reusit sa citesc ce si cum si cam asa o sa fie de acum inainte dar o sa incerca sa va citesc si sa postez cat mai des.

Va pup si o noapte linistita va doresc :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LORIALEX spune:

Citat:
citat din mesajul lui Laura13

dani otita. alex conjunctivita si muci.

ma iertati ca absentez.

Laura lui Daniel - 14.11.2006 si Alexandru 01.07.2011

Poze Daniel

Mamici din Iasi

Copilul iti ia tot ce ai avut, dar iti da ce n-ai avut niciodata.

OMG!Multa sanatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LORIALEX spune:

Citat:
citat din mesajul lui andreea_tc

Eu am avut azi 1a zi de servciu care a inceput cu aventuri din cauza zapezii bineinteles Imi venea dimineata sa-i bat pe toti inclusiv pe sotul meu

Dar in rest a fost ok, Alex bine, ne-a intampinat cand am venit cu un zambet pana la urechi si am avut program de ras ca niciodata. A ras in hohote vreo jumatate de ora chiar daca ii aratam si un deget

Din cauza zapezii si pt ca nenorocitii astia din Iasi se misca cu deszapezitul de parca duc mortul la groapa nu l-a scos dna pe Alex afara azi ca nu poate sa manuiasca caruciorul prin nameti.
Nu prea am reusit sa citesc ce si cum si cam asa o sa fie de acum inainte dar o sa incerca sa va citesc si sa postez cat mai des.

Va pup si o noapte linistita va doresc :)

Mamica de Alexandru Andrei 27 Iunie 2011

Sa-ti fie de bine prima zi de munca Sper sa fie si in continuare la fel de bine!Asta ignorand zapada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca-28 spune:

Citat:
citat din mesajul lui alina_din

Fetelor (daca mai sunteti pe aici )voi dati apa sau ceai la bebelusii vostri? Sau ceai? pentru hidratare

Alina cea mai implinita de Mihail (8.08.2011)

Eu ii mai dau Nataliei apa dar nu foarte des, de vreo 2 sapt ii mai si ceai, bea cam 50-60 ml pe zi.

Mergi la inceput

Multumesc mult fetelor pt urari, nici nu-mi vine sa cred ca deja au trecut 6 luni, cresc puiutii fff repede.
Ana multa sanatate lui Petru.
Morenna multi pt bebe David.
Laura multa sanatate si voua.
La noi in Brasov sunt foarte multe cazuri de scarlatina, varicela si rubeola, am inteles ca e plin Spitalul de boli infectioase. Multa atentie la febra si eruptii.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui crisspy

'Neata,

Iar ati scris o gramada peste week-end. Din pacate in week-end nu prea am acces la calculator, daca ma vede Razvi tzop vrea si el.

sarbatoritilor din week-end.

Sanatate tuturor bolnaviorilor .

Eu nu ii dau inca apa Andrei, ii dau lapte ca si asa nu prea bea. In ultima saptamana a luat numai 70gr , ma duc cu capul zau.

Vineri seara m-a intampinat mandrutza mea cu 38.7 si a tinut-o mai toata noaptea cu temperatura. Sambata i-am dat antitermice la 4 ore si a fost OK. Azi de dimineata avea 37.8. Sper sa fie Ok ca si asa am amanat a2a doza de Rotarix, stau cu el in frigider si astept sa fie bine ca sa i-l pot da.

Razvi a inceput sa tuseasca mai nasol, asa ca azi am zis pas la gradi.

fetele, o zi usoara sa aveti

Crisspy, fericita de Razvi (16.02.2009) si Andra - Maria (26.08.2011)

Multa sanatate puiutilor.

Mergi la inceput