FIV in Ungaria 152
Raspunsuri - Pagina 8
QiaoBing spune:
Gretta ma bucura optimismul tau, sa ai grija de el
---------------------------------------------
MTHFR A1298C, PAI-1 675 4G, PAI-1 844G Heterozigote, TSH sub limita
sarcini obtinute natural 2000 - extrauterina cu pierdere de trompa, 2007 - chiuretaj terapeutic la recomandarea dr, 2010 - sarcina oprita in evolutie 6-7s, tratament cu Clexane 0,4 1/zi in s6
IA dubla mai 2011 MedLife - nereusita
FIV ianuarie 2012 MedLife - sarcina biochimica
Copiii vostri nu sunt copiii vostri. Ei sunt fii si fiicele dorului Vietii de ea insasi indragostita. Ei vin prin voi, dar nu din voi. Si, desi sunt cu voi, ei nu sunt ai vostri. Puteti sa le dati dragostea, nu insa si gandurile voastre, Fiindca ei au gandurile lor, Le puteti gazdui trupul dar nu si sufletul, Fiindca sufletele lor locuiesc in casa zilei de maine, pe care voi nici chiar in vis nu o puteti cunoaste. Putei nazui sa fiti ca ei, dar nu cautati sa ii faceti asemenea voua, Pentru ca viata nu merge inapoi, nici nu zaboveste in ziua de ieri" (Kahlil Gibran)
Lara27 spune:
norma ai putea sa-mi spui, te rog, ce a fost diferit la ultimul fiv, in caz ca a fost ceva diferit (protocol, sustinere, imunoterapie, anticoagulant, etc) avand in vedere ca au fost toate facute in acelasi loc?
Gretta spune:
QiaoBing: nu prea avem ce face draga mea, asa e! Hai capul sus sa mergem mai departe caci doar nu crezi ca te las in urma!
Te
norma36 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Lara27 norma ai putea sa-mi spui, te rog, ce a fost diferit la ultimul fiv, in caz ca a fost ceva diferit (protocol, sustinere, imunoterapie, anticoagulant, etc) avand in vedere ca au fost toate facute in acelasi loc? |
Au fost multe diferente, dar nu toate datorate medicilor din Ungaria.
1. Pentru ca mi-am facut analizele de trombofilie intre FIV 3 si FIV 4, geneticiana mi-a recomandat o pastila de aspenter zilnic pana la FIV.
2. In cele trei luni intre fiv-uri am luat Arefam (la insistentele ginecoloagei mele care nu era multumita de dimensiunea endometrului, desi cei din Ungaria ziceau ca e ok)
3. E primul FIV la care am inceput Clexane in ziua punctiei si nu dupa ET (pentru ca le-am aratat mutatiile rezultate in urma anlizelor)
4. Dl Bodnar mi-a dat (pentru prima data) 3 perfuzii cu magneziu pe care le-am facut intravenos: in a doua zi dupa ET, in a cincea zi de la ET si ultima in a 8-a zi dupa ET.
Si nu in ultimul rand, acum si-a dorit Dumnezeu sa ni se indeplineasca aceasta dorinta (asta in cazul in care maine la ecograf e totul in regula).
3 FIV-uri si un FET in Debrecen cu dl doctor Bodnar nereusite, FIV 4 tot la Debrecen, cu dl Bodnar-betaHCG 246 in ziua 14 si 1285 in ziua 18
MTHFR C677T in forma heterozigota, mutatia factor XIII Val34Leu heterozigot, tiroidita hashimoto
Lara27 spune:
norma multumesc pentru raspunsul prompt.
eu iti admir perseverenta si ma bucur ca a dat rezultate. cu siguranta ca ceva (sau toate la un loc) a facut diferenta. clexanul inceput din ziua punctiei, cu siguranta a fost inspirat. si eu mi-am mai "ajustat" uneori tratamentul, dar (deocamdata) n-am descoperit reteta de succes. iti urez ca maine la eco, sa fie asa cum iti doresti. poate ne mai tii la curent.
Lara
Lara27 spune:
norma, revin cu inca o intrebare, deoarece acum am vazut ca ai hashi.. imunosupresoare ai luat? daca da, incepand de cand si in ce doze?
multumesc
Lara
_Irene_ spune:
De azi sunt fericita "purtatoare" a doi puiuti de toata frumusetea. Sa dea DD sa ii port 9 luni si sa iasa veritabili pui de unguri, ca sa nu zic de kovacs, ca poate se supara sotul. Oricum amandoi au ochii albastri.
_
3 IA si un 1 FIV nereusite in tara
norma36 spune:
Irene - succes, te astept cu vesti bune.
Gretta multumesc pentru urari, sper sa ne auzim maine cu bine.
Lara - pentru tiroida nu iau decat 100 de eutyrox zilnic.Saptamana viitoare voi merge si la endocrinolog sa vedem daca are alte recomandari.
3 FIV-uri si un FET in Debrecen cu dl doctor Bodnar nereusite, FIV 4 tot la Debrecen, cu dl Bodnar-betaHCG 246 in ziua 14 si 1285 in ziua 18
MTHFR C677T in forma heterozigota, mutatia factor XIII Val34Leu heterozigot, tiroidita hashimoto