FIV in Ungaria 152
Raspunsuri - Pagina 9
Lara27 spune:
Irene, vad ca e mai liniste azi, asa ca indraznesc
savureaza din plin starea de gravideala si nu lasa pe nimeni si nimic sa-ti umbreasca fericirea (cel putin!) in urmatoarele doua sapta'..eu mereu aveam un ranjet mare pe fata, vb aia, noroc ca aveam urechi ca altfel as fi ranjit circular..ah, ca mie apoi imi trecea repede, e cu totul alta poveste..eu iti doresc un beta grasan, ba chiar obez, daca e sa fie gemenutzi
btw, tu cu ce-ai mai "imbunatatit" tratamentul lui PK, sau esti ascultatoare?
Lara
mona19 spune:
Doamne, dar ce promptitudine in raspunsuri la intrebarile mele!!
Adijo. Norma36, Samira 33, Ank 30 si sa ma scuze daca am omis pe cineva - va multumesc de informatii.
Norma 36: Ai sa vezi ca la asa Beta frumos cum il ai tu, la eco va fi totul bine. Sa te bucuri maine de unul dintre cele mai importante momente ale vietii!!!!!!!!
Norma 36, mai am cateva intrebari pentru tine. Analizele se fac la prima intalnire cu dr. Militaru sau in alta zi? Cam cat timp se scurge de la data programarii pana la prima consultatie?
Irene: Sa fie lipiciosi puiutii astia ai tai, Made in Hungary!! Succes in continuare!!!
Va pup si numai bine in continuare! Afara e tare fain si cred ca ma voi duce un pic la derdelusul din livada casei. Asa mai fac eu economii pt urmatorul FIV, ca nu platesc urcatul pe partie!
FIV1 - oct.2011 - sfarsit cu avort prematur la 5 saptamani si 4 zile; FET 1 - nereusit - ian. 2012.
norma36 spune:
[quote]citat din mesajul lui mona19
Norma 36, mai am cateva intrebari pentru tine. Analizele se fac la prima intalnire cu dr. Militaru sau in alta zi? Cam cat timp se scurge de la data programarii pana la prima consultatie?
La d-na Militaru te poti programa de pe o zi pe alta; are program doar pana la 15; eu am facut analizele in ziua in care am fost la ea la prima discutie, dar e important sa ajungi inainte de o anumita ora, pe care, daca intrebi la receptie cand te programezi, o vei afla. Cred ca inainte de ora 12 dar nu mai stiu sigur.
3 FIV-uri si un FET in Debrecen cu dl doctor Bodnar nereusite, FIV 4 tot la Debrecen, cu dl Bodnar-betaHCG 246 in ziua 14 si 1285 in ziua 18
MTHFR C677T in forma heterozigota, mutatia factor XIII Val34Leu heterozigot, tiroidita hashimoto
ioana3110 spune:
Mona
Eu am facut analizele de trombofilie pe care le cere PK gen mutatii genetice, la ai la clinica si m-au costat vreo400 de ron inclusiv cariotipul genetic pentru mine, ca sotul nu a mai apucat s ail faca
eu m-am dus special acolo de joi pana sambata ca sa le fac caci aici ma costau tare mult.
Si mie mi-a zis PK ca nu e inca necesar sa le fac dar am insistat, am zis ca vreau eu asa si le-am facut- si bine ca le-am facut. E drept ca cele care au iesit pozitive Respectiv PAI homozigot si anticorpii lupici , le-am facut aici. La BUda, mi-au iesit bine toate.
Irene, Doamne ajuta sa fie cu
10 ani de incercari pentru a avea un BB
FIV 2 reusit decembrie 2011 Budapesta, dr Peter Kovacs
PAI 4G/5G homozigot, FXIII heterozigot, Tiroidita hashimoto
Gretta spune:
irene: felicitari
Iti tin pumnii sa iasa un beta mare. Dar incearca sa nu te stresezi pe ce va fii! Bafta
_Irene_ spune:
Multumesc pentru urari, fetelor. Sa dea DD sa fie bine pentru toate!
Lara: N-am prea imbunatatit tratamentul dr, ca nu vreau sa experimentez de capul meu diverse chestii, chiar daca in cazul unor fete au dat rezultate. Am luat doar femibion din proprie initiativa dar l-am informat si pe pk, care mi-a zis ca e suficient si nu mai trebuie sa iau altceva. La primul fiv m-a indopat dr cu de toate si tot nu m-au ajutat.
Si-am mai baut vin rosu, pentru care pk am inteles ca a dat dezlegare de acum vreo 2 ani, nu-i asa, adipapazi?
_
3 IA si un 1 FIV nereusite in tara
norma36 spune:
@Mona
Eu mi-am facut analiza de cariotip in Ungaria, atat pt mine cat si pt sotul meu, stiind ca e mult mai ieftin decat in Romania (46.000 forinti pt amandoi).
Analizele de trombofilie le-am facut in tara pentru ca cei din Debrecen, oricat am insistat, au considerat de fiecare data ca sunt inutile.
3 FIV-uri si un FET in Debrecen cu dl doctor Bodnar nereusite, FIV 4 tot la Debrecen, cu dl Bodnar-betaHCG 246 in ziua 14 si 1285 in ziua 18
MTHFR C677T in forma heterozigota, mutatia factor XIII Val34Leu heterozigot, tiroidita hashimoto
norma36 spune:
@ ioana3110
Tu ce tratament folosesti pentru tiroidita hashimoto?
mona19 spune:
Ioana 3110, Norma 36: Va multumesc de raspunsuri. S-auzim numai de bine!!!!
Analizele astea o sa le fac dar numai prin luna martie, ca deh, in luna februarie e in prim plan masinuta. Expira starea tehnica, trusa medicala, asigurarea, s.a. - care implica o serie de cheltuieli. Sincer nu vreau sa ma mai duc cu alte masini, ca la transfer ne-am dus cu a lui cumnata, ca e mai noua si performanta. Si cu toata performanta ei, era sa nu mai ajungem la timp. Scotea un fum negru dupa noi, de vai de cei din urma noastra! Bine ca nu ne-a oprit nimeni!
Cum sa fac? Ma programez mai intai la dr. Militaru, ii pun problema pe tapet. Sa-i spun de cariotip ca vreau sa-l fac la Budapesta sau nu? Am inteles ca la Budapesta e mai ieftin cariotipul.
FIV1 - oct.2011 - sfarsit cu avort prematur la 5 saptamani si 4 zile; FET 1 - nereusit - ian. 2012.
norma36 spune:
Eu cred ca i-as spune d-nei Militaru ca vreau sa fac analizele de trombofilie (pe care le crede ea de cuviinta) si de cariotip pentru ambii soti doar ca as mentiona pretul din Ungaria, si ca daca e semnificativ mai mare, ii spui ca preferi sa faci acolo cariotipul.
Pe lista celor de la Blue Life unde lucreaza ea nu gasesc pret la analiza asta, poate impreuna cu pachetul de trombofilie e mai ieftin.
Ai putea incerca si la MedCentre Cluj cu un telefon sa iti spuna cat costa.