FIV in Ungaria 152
Raspunsuri - Pagina 7
samira33 spune:
gretta,imi pare rau.
fiecare fata decide pentru ea cand face urmatoarea procedura.
medicii spun ca dupa 3 cicluri poti face o noua procedura.
eu am ales mereu sa las sa treaca 6 cicluri intre proceduri.asa am considerat ca e mai bine,sa-i dau organismului ragazul sa se refaca dupa atacul hormonal.
3 sarcini extrauterine
FVL pozitiv,heterozigot-gena1691A
4 FIV-uri nereusite
2 FET-uri nereusite
FIV5 olacak
ank30 spune:
mona19, aici gasesti informatii despre analize de trombofilie si preturi(daca mergi la dr. Militaru ). Eu l-am facut pe cel de 650 ron+ rezistenta la proteina C activata.
http://www.geneticcenter.ro/pachete.php
adya, si oficial .
Fetelor cine va trimitea la "toilet" inainte de punctie si et?
Gretta spune:
norma36:multumesc
samira33: 6 luni... Da ai dreptate doar ca iar trec 6 luni apoi mai o analiza de refacur mai trece ca nu ajungi tu la control si gata e anul. Asta ar fii singura mea grija!
Va pup
tannoo25 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mona19 Tannoo 25: I-am aratat aseara lui sotulache poza super bebeului tau. Stii ce i-am zis? Uite, PK ne-a dat doua luni de incercare pe cale naturala. Daca nu o sa iasa nicidecum, mergem la PK sa munceasca el, ca vaz ca si la altele a muncit cu folos. Sa va bucurati din plin de el!!!!!!!! |
asa zice si nevasta-mea...ca a muncit cu folos, ca bogdan e copia ei fidela ...asta ii spune si pk cand vede poze cu el
dar...are si de la mine ceva ...
ank30 spune:
Citat:
citat din mesajul lui norma36
Am sunat in Ungaria imediat ce am iesit de la medic, si d-na care imi traduce si care era la clinica inca, a zis ca nici nu are rost sa mai mearga la doctor sa ii transmita nimic; din punctul lor de vedere e doar o sarcina (din rezultatele de la beta hcg si-au dat ei seama ca nu s-au fixat mai multi embrioni) si ca e normal sa am asa foliculi mari pe ovare pentru ca am fost stimulata si ca pana prin saptamana 12 nu vor disparea dar ca nu sunt nici un pericol pentru sarcina.
Tarziu am vazut ca am trimis acelasi link probabil ca a aparut tarziu mesajul tau pentru ca nu ai inca 10 mesaje postate.
Sa inteleg ca doamna care a tradus pentru tine e Moriko?
norma36 spune:
Da e Mariko;
Am vazut si eu ca destul de tarziu imi apar mesajele; trebuie moderate inainte, fiind la inceput cu mesajele.
3 FIV-uri si un FET in Debrecen cu dl doctor Bodnar nereusite, FIV 4 tot la Debrecen, cu dl Bodnar-betaHCG 246 in ziua 14 si 1285 in ziua 18
MTHFR C677T in forma heterozigota, mutatia factor XIII Val34Leu heterozigot, tiroidita hashimoto
ImiMS spune:
Buna seara fetelor!
Gretta...poate vii sa faci FIv nr.2 deodata cu mine...ca eu...dupa calculele mele...cam peste 3 luni ajung sa incep efectiv...
Mona19...multumesc ptr cuvintele frumoase!!! Doamne ajuta!!!
Adya...tinem pumnii pe mai departe.
ank30 spune:
norma36, nici n-as fi putut sa ma gandesc la altcineva, doar ea poate sa puna problema asa, ce ma mira e ca nu se oboseste deloc sa adreseze intrebarile mai departe adica medicilor care sunt competenti sa raspunda. Am avut neplacuta experienta sa o cunosc si in cele cateva randuri in care si-a oferit ajutorul (neinvitata), nu facea altceva decat sa-si de-a ea cu parerea pe langa sfatul dat de medic.
Erau momente cand realizam ca vorbeste efectiv de la ea .
Felicitari pt ochisori .
norma36 spune:
Din pacate d-l Bodnar nu raspunde la mailuri, desi chiar el mi-a dat adresa lui de mail. Doar prin Mariko pot coresponda cu el. De cele mai multe ori ii tramsite mesajele mele.
Multumesc pentru felicitari, sper sa nu fie prea curand.
Luni sper sa imi confirme totusi cineva si mie la ecograf sarcina ca m-am cam saturat de incertitudini.
SUCCES TUTUROR.
3 FIV-uri si un FET in Debrecen cu dl doctor Bodnar nereusite, FIV 4 tot la Debrecen, cu dl Bodnar-betaHCG 246 in ziua 14 si 1285 in ziua 18
MTHFR C677T in forma heterozigota, mutatia factor XIII Val34Leu heterozigot, tiroidita hashimoto