FIV in Ungaria 152

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns _Irene_ spune:

Olimpia: sfatul meu este sa veniti cu trenul; noi asa am facut; planul era sa venim cu masina, dar vremea nu ne-a dat de ales. Pana la urma s-a dovedit a fi mai bine asa, avand in vedere si cum a evoluat vremea. A inceput si aici sa ninga si se anunta cod rosu de ninsori, asa ca trenul e cea mai sigura varianta, chiar daca trebuie sa mai renuntati la o parte din bagaje si se le reorganizati, cum a fost cazul nostru. O sa vezi ca nu-ti va folosi tot ce iei la tine. E un tren care ajunge la 6.50, asa ca ai destul timp chiar daca mai intarzie. Mai e un tren care ajunge in jur de 9 parca, dar e mai sigur cu primul.
Mona: te admir ca ai inceput sa iti aduni toate fortele si sa iti faci o strategie de viitor; si pentru ca ai ramas alaturi de noi sa ne ajuti cu sfaturi si cu incurajari. Asa o sa te mobilizezi si o sa treci mai usor peste acest moment. Iar DD iti va rasplati cu siguranta efortul.

_
3 IA si un 1 FIV nereusite in tara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinuka_g spune:

irene bafta la ET!
nu tre' sa ai vezica plina, chiar te trimite la baie inainte de a te sui pe masa..

5+ Multumesc Doamne!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adya spune:

joanallx, Mona, adijo, multumesc pentru Incurajari
Sper din tot sufletul sa va dau vesti bune luni.

Va tare tare de tot.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mona19 spune:

Da, Irene, aceeasi persoana m-a trimis la "toilet" atat inainte de punctie cat si inainte de transfer. De fiecare data cand puneam cheia pe masa, zambea si imi zicea direct si scurt : "Toilet!".
Sa ai in final placute. Visele tale sa devina realitate.

FIV1 - oct.2011 - sfarsit cu avort prematur la 5 saptamani si 4 zile; FET 1 - nereusit - ian. 2012.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mona19 spune:

Deocamdata sunt fara husband acasa si drept sa spun am mai deschis si PC-ul sa mai aflu vesti de la voi.
Apropo. La FET, cand i-am spus lui PK ca as dori sa fac teste de trombofilie, genetice si altele, mi-a raspuns ca nu este cazul deocamdata. A zis ca in caz de nereusita mai vorbim.
Nu stiu dar testele de trombofilie se pot face si la clinica la PK? Ca eu una nu le-am vazut pe prima pagina. Voi pe unde le-ati facut? Ce presupun aceste analize? In ce perioada este indicat sa le fac? Un medic ginecolog de aici mi-a zis sa o caut pe dr. Militaru de la Blue Life din Cluj. Ati mai fost careva pe la ea? Aproximativ, cam cat costa toata afacerea asta? Ma refer strict la pachetele de trombofilie.
Multumesc anticipat.

FIV1 - oct.2011 - sfarsit cu avort prematur la 5 saptamani si 4 zile; FET 1 - nereusit - ian. 2012.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adijo spune:

Mona, analizele de trombofilie eu le-am facut la Synevo in Satu Mare. mai multe informatii( pret , ce contin pachetele,) gasesti pe site-ul lor. sau daca iti e mai comod Clujul se pot face la Synevo Cluj , sau la clinica de care ai pomenit tu ( acolo erau chiar mai ieftine decat la Synevo ).despre Dr Militaru poate stiu fetele de la Fiv Cluj.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns norma36 spune:

Succes Adya pe luni, sper sa primim amandoua vesti bune.

@Mona19 http://www.geneticcenter.ro/pachete.php
Aici vei gasi mai multe informatii despre pretul pachetelor la analizele de trombofilie. D-na Militaru, dupa o discutie cu tine, iti va recomanda pe care sa le faci pentru inceput. Lucreaza cu f multe cupluri care recurg la FIV, are f multa rabdare, iti raspunde la toate intrebarile. Si mie mi-a recomandat-o ginecologul meu; in Ungaria dupa 3 FIV-uri esuate si 1 FET esuat am intrebat (datorita Samirei) ca nu ar fi cazul sa imi fac analizele de trombofilie? Si raspunsul a fost: Nu e cazul inca. Si totusi le-am facut.

3 FIV-uri si un FET in Debrecen cu dl doctor Bodnar nereusite, FIV 4 tot la Debrecen, cu dl Bodnar-betaHCG 246 in ziua 14 si 1285 in ziua 18
MTHFR C677T in forma heterozigota, mutatia factor XIII Val34Leu heterozigot, tiroidita hashimoto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns samira33 spune:

mona,analizele de trombo nu se fac la PK.
el colaboreaza cu un hematolog,dr.Imre insa e cam scuputz-100 euro consultatia.
analizele de trombofilie te costa cam 1500 de lei si sunt gata in 2 saptamani.
daca te duci la sectiunea Asteptand un ingeras,acolo vei gasi topicul despre Trombofilie.pe prima pagina a acestui topic gasesti toate analizele pe care trebuie sa le faci.
nu te astepta sa ti le recomande PK prea usor.

3 sarcini extrauterine
FVL pozitiv,heterozigot-gena1691A
4 FIV-uri nereusite
2 FET-uri nereusite
FIV5 olacak

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gretta spune:

Fiv nereusit in ian 20112. La cat timp dupa rezultatul negativ ati inceput procedurile ptr un alt Fiv?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns norma36 spune:

Gretta imi pare sincer rau.
Mie la Debrecen mi-au facut mereu urmatorul FIV la al treilea CM de la FIV-ul esuat.

3 FIV-uri si un FET in Debrecen cu dl doctor Bodnar nereusite, FIV 4 tot la Debrecen, cu dl Bodnar-betaHCG 246 in ziua 14 si 1285 in ziua 18
MTHFR C677T in forma heterozigota, mutatia factor XIII Val34Leu heterozigot, tiroidita hashimoto

Mergi la inceput