FIV in Ungaria 152

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns joannaalx spune:

Adya...capul sus si gandeste pozitiv...stii k si eu am sangerat si uite ca acum o am pe Teodora. Si eu am facut test de sarcina dupa ce am inceput sa sangerez si abia mi s-a vazut a doua liniutza....si beta meu era peste 100 in z11 de la ET asa ca eu zik k nu e game over...te inteleg perfect prin ce treci...si eu am avut 1000 de ganduri negre dupa ce am vazut k sangerez...am crezut k s-a treminat pt mine, dar nu a fost asa. Acuma vin eu cu sfaturile pe care mi le-ai dat tu...stai in pat , nu fa efort si nu intrerupe tratamentul...te pup si astept vesti bune.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olimpiadobre spune:

Buna,
Stie cineva cum se face Pregnyl dupa embriotransfer(a patra zi cumva)?
Stiu ca am mai inttrebat,dar nu mi-a raspuns nimeni.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lara27 spune:

Buna Olimpia,
sunt mai multe "protocoale", eu pot sa ti-l spun pe cel la 5 zile; oricum reperul e prima injectie, cea de declansare, inainte de punctie, dupa care incepe numaratoarea:
inj. declanasare (ziua "x" seara)- pregnyl 5000ui (sau 10000ui dupa cum iti spune dr)
x+ 2 (36 ore) - punctia (ER)
x+ 5 sau ziua ET (daca se face transfer de ziua 3) - pregnyl
x+ 10 (ET+ 3 sau ET+1 la transfer de blasto) - pregnyl

PK oricum nu-ti va recomanda, cel mult o injectie pregnyl/ovitrelle in ziua transferului si asta in cazul in care nu ai avut multi foliculi. daca foliculii au fost numerosi, riscul de hiperstimulare e foarte mare. Stiu ca este si o varianta cu injectia la patru zile, dar nu mi-o amintesc. Succes

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olimpiadobre spune:

Merci,Lara!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lara27 spune:

Citat:
citat din mesajul lui olimpiadobre

Merci,Lara!


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mona19 spune:

ImiMS: Sa ai cel mai frumos inceput in calea visului tau. Iti doresc din suflet ca acest vis sa devina realitate.
Corinuk: Nu stiu daca ma pot incumeta sa dau sfaturi, dar intr-adevar No Spa nu reduce in totalitate contractiile. Asta o stiu de la sotulache, care a fost la un caz de avort in luna a 5 a. El serveste cu mult drag sistemul de urgenta. Avort se pare provocat chiar de o doza prea mare de No Spa. Asta au povestit doctorii care au vazut cazul respectiv. S-a dus femeia la circa si i s-a recomandat No Spa. A luat vreo 3-4, dupa care i s-a declansat o sangerare puternica de tot. De alte pastile ajutatoare nu stiu, dar relax si in pat. Daca nu esti nicidecum bine, fuga rapid la medicul specialist. Auzi? Te rog sa te faci bine!!!! Ca moralul meu si asa e destul de mic si nu mai vreau sa-l mai cobor.
Adya: Hai ca o sa fie bine! Nu dispera. Beta asta al tau oricum a crescut. Sangerare poate fi si peste sarcina.
Irene: Ce mai faci? Esti bine? Succes!!!!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mona19 spune:

Tannoo 25: I-am aratat aseara lui sotulache poza super bebeului tau. Stii ce i-am zis? Uite, PK ne-a dat doua luni de incercare pe cale naturala. Daca nu o sa iasa nicidecum, mergem la PK sa munceasca el, ca vaz ca si la altele a muncit cu folos. Sa va bucurati din plin de el!!!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adijo spune:

Adya ! iti tin pumnii sa fie ok. trebuie sa speri in continuare!. Din pacate altceva nu mai poti face. sangerarile in primul trimestru sunt normale, deci , din acest punct de vedere nu trebuie sa te ingrijorezi. sper sa vii cu vesti mai bune luni!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinuka_g spune:

poop toate unguroaicele!
multumesc tuturor de sfaturi...iau no-spa si magneziu si stau mai mult in pat...am observat ca burta doare dupa ce stau in picioare, umblu, fac de mancare, etc..
adya cum esti? sper ca nu e totul pierdut inca..
lori ati ajuns acasa?
olimpia acusica esti la buda! mergeti cu trenul pana la urma?
mona sper sa va "iasa" in astea 2 luni un bebe superb ca a lui tanno..
va pupic


5+ Multumesc Doamne!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _Irene_ spune:

Buna fetelor. Am revenit si eu cu vesti; maine o sa am ET cu blasto; ieri aveam 3 embrioni foarte buni si inca 2 de 6 si 8 celule, asa ca i-au lasat pana maine. Azi m-au anuntat ca merg bine in continuare.
Mona: sunt bine, multumesc de intrebare, pot sa spun ca am scapat de ce a fost mai greu pana acum. Insa partea cea mai cu emotii abia de acum incepe. Dar cu ajutorul vostru si al lui DD, trecem si peste asta.
Si la Budapesta inainte de ET trebuie sa ai vezica plina sau pe jumatate plina? Iti dau ei sau iti spun sa bei lichide inainte? Deocamdata nu mi-a zis nimeni nimic, dar mi-am amintit ca la primul fiv asa a fost.

_
3 IA si un 1 FIV nereusite in tara

Mergi la inceput