FIV in Ungaria 152
Raspunsuri - Pagina 19
olimp spune:
multumesc Joannaalx am sa dau telefom,voi cauta pe cineva care sa ma ajute sa discut cu ei in ungureste , eu nu stiu , ce vroiam sa mai stiu cand iti faci programare iti spun dansii cu ce analize trebuie sa mergi la ei sau te duci acolo si ti-i se fac toate ? scuze daca ve enervez cu intrebarile mele dar trebuie sa incep de undeva.
daca stie cineva sa imi zica cum se procedeaza te duci acolo si te interneaza la ei sau trebuie sa-ti cauti undeva unde sa stai ? trebuie sa ramana si sotul sau nu este necesar ? va rog daca ma puteti lumina si pe mine. merci
ImiMS spune:
M-am decis cu banii: voi plati cu cardul, ca deja mi-au confirmat mai multi ca se poate.Asa e cel mai bine din toate punctele de vedere. Chiar nu mi-ar placea sa ma plimb cu sute de mii de forinti dupa mine pe acolo!
Cu schimbul valutar e mai greu...nu o sa gasesc veci la o casa de schimb valutar sa cumpar atatia forinti...macar de ar fi vorba de euro sau dolari...ar fi altfel...dar asa banca mi-ar ramane singura varianta...si nu vreau!
Multumesc oricum de raspunsuri!
Acum sa tine doar vremea cu noi, sa putem merge!
---------------------------------------------
"Atata timp cat nu incetezi sa urci, treptele nu se vor termina; sub pasii tai care urca, ele se vor inmulti la nesfarsit"- Franz Kafka
norma36 spune:
@Olimp
0036305850061
Eu am sunat mereu pana in ora 17 (in ungaria e 16) sa fiu sigura ca o gasesc acolo si ca e si medicul acolo. De obicei o sun dupa 11 ora Romaniei. Daca nu raspunde, insista, pentru ca e posibil sa fie in sala unde se fac punctiile, sau in cabinetul medicului si atunci nu raspunde.
_
3 FIV-uri si un FET in Debrecen cu dl doctor Bodnar nereusite, FIV 4 tot la Debrecen, cu dl Bodnar ianuarie 2012 - betaHCG 246 in ziua 14, 1285 in ziua 18 si asteptam...
MTHFR C677T in forma heterozigota, mutatia factor XIII Val34Leu heterozigot, tiroidita hashimoto
olimp spune:
multumesc mult normaam sa sum maine, si felicitari sa ai o sarcina usoara si un bebe asa cum ti-l doresti . Sper sa ma poata programa cat mai repede
ank30 spune:
olimp, asa cum spun fetele medicii raspund destul de greu la e-mail-uri cel mai bine ar fi sa suni la clinica si sa ceri pe cineva care vb engleza. Sfatul meu daca tu singura te descurci sa vorbesti cu medicii nu apela la Mariko, la inceput e amabila pe urma face pe interesanta si s-ar putea sa intelegi cu totul altfel din ce traduce ea.
joannaalx si adya, la fiecare.
Eu fetelor vin la raport ieri am fost la Budapest pentru HSG iar rezultatul e ok trompe permeabile. Am primit L-thyroxin pentru tsh-ul meu de 4,19 care nu e tocmai bun. Peste aproximativ o luna va tb sa repet tsh-ul iar daca va fi sub valoarea de 2,5 avem unda verde pentru IA. Nici nu-mi vine sa cred ca dupa 3 proceduri fiv ajung la IA dar asta pentru mine e un alt capitol, alt medic si alta gandire.
Cris_25 spune:
ank, ce doza de l-thyroxin o sa iei de speri sa scada asa repede TSH? Si al meu e de 3,2 ... si am incercat sa-l scad cu doza de 25 ... si intr-o luna nu a scazut deloc...
Gena MTHFR Mutatia 677 C>T Heterozigota
Gena PAI Mutatia -844G Homozigota
FIV1, FIV2, feb-nov 2010 Cluj, dr. Surcel, nereusite
FIV3, august 2011 Budapesta, dr. PK, nereusit
norma36 spune:
Fetelor, eu am luat o jumate de an l-tyroxin pentru ca nu am gasit eutyrox si nu am reusit sa scad deloc TSH-ul; medicul endocrionolog mi-a zis sa caut neaparat eutyrox pentru ca deja are f multe paciente care nu raspuns la l-tyroxin. Eu am gasit pana la urma eutyrox si am reusit dupa doar o luna sa imi scad TSH-ul. Si medicul ginecolog zicea ca are paciente care s-au plins de ltyroxin.
_
3 FIV-uri si un FET in Debrecen cu dl doctor Bodnar nereusite, FIV 4 tot la Debrecen, cu dl Bodnar ianuarie 2012 - betaHCG 246 in ziua 14, 1285 in ziua 18 si asteptam...
MTHFR C677T in forma heterozigota, mutatia factor XIII Val34Leu heterozigot, tiroidita hashimoto
norma36 spune:
@ Olimp
Eu m-am dus cu analizele facute din tara, dar nu i-am intrebat inainte ce; m-am uitat pe prima pagina a forumului unde este un link si acolo gasesti ce analize trebuie facute.
Evident ca nu a fost f bine ca m-au intrebat de histerosalpingografie si eu nu o aveam facuta. Asa ca am revenit acasa si am facut histro si doar apoi m-am dus din nou in Ungaria. Poate ca ar fi mai intelept sa intrebi cand vorbesti.
_
ank30 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Cris_25 ank, ce doza de l-thyroxin o sa iei de speri sa scada asa repede TSH? Si al meu e de 3,2 ... si am incercat sa-l scad cu doza de 25 ... si intr-o luna nu a scazut deloc... |
criss_25, eu am L-Thiroxin de 50 micrograme iar schema de tratament e asa: in prima saptamana cate o jumatate de pastila apoi din saptamana a doua cate o pastila pe zi. Nu am luat pana acum niciodata tratament pentru tiroida pentru ca ultima valoare masurata era de 2,8 sau 2,9 nu mai retin exact si nimeni nu a pus problema ei pana acum. Ma pun pe ganduri daca ziceti ca L-thyroxin-ul nu are asa efect ca si Euthyrox-ul; la mine inca nu stiu cum va functiona.