FIV in Ungaria 152
Raspunsuri - Pagina 20
joannaalx spune:
@ olimp...analizele ar fi bine sa le faci inainte de a merge pt ka tunci cand mergi sa le tot discuti cu ei...in principiu nu ai de stat pe acolo mult...mai ales la prima consultatie...si de internare nu poate fi vb...acolo nu se fac internari mai mult de 2 ore nu stai niciodata pe paturile lor si asta daca e vb de punctie sau transfer. pe prima pagina sunt analizele care se cer...asa cum spuneau fetele...si neaparat sa-ti faci histerosalpingografia...pt tine e usor k vad k esti din cj...eu sunt din baia mare si am mers la cj sa o fac pt k la noi nu se face. sotul tau trebuie sa faca si el spermograma dar cred k o sa-l puna sa o repete si o s atrebuiasca sa faca una si acolo la ei...pe sotul meu l-au pus sa o repete. cazare trebuie sa iti cauti daca vrei sa stai in ziua cand ti se face transferul de embrioni in rest nu cred k ai nevoie. eu nu ma stat nici in ziua transferului, am venit acasa...190 km. cam atat..daca mai ai intrebari cu drag iti raspund.
@ Ank...multumim de pupici... si noi te pupam si abia asteptam sa auzim vesti bune de la tine
1 IA Debrecen octombrie 2010, nereusit cu dr. Lesko, FIV 1 ianuarie 2011, reusit cu dr. Tandor, mamica de Teodora 28.09.2011
corinuka_g spune:
'neata unguroaicelor! va pup pe toate
noutati de la irene avem? de olimpia stim ceva?
bafta fetelor in focuri si celor in pregatire
si noi am schimbat bani in ro si am mers cu forinti..pe-acolo era foarte prost cursul de schimb..
va pupic
aaaa, ImiMs daca vrei sa platesti cu card macar sa-ti faca convertirea in forinti, iesi mult mai bine decat daca ai plati in euro, economisesti ceva: FIV+ICSI e 450000 ft (6700 ron) sau 2000 euro (8700ron)
6+ Multumesc Doamne!
loretta76 spune:
Buna dimineata fetelor!
Eu intotdeauna am platit cu cardul...mi s-a parut mult mai Ok.
olimp spune:
joannaalx
merci de indrumari , am gasit lista cu analize necesare , o parte din ele le am facute cum ar fi grupa sanguina , rh , histerosalpigografia , papanicolau , trebuie sa le efectiuez pe celelalte, multumesc mult de sfat , vreau sa te intreb punctia se face doar sub anestezie generala? sau se poate face si cu anestezie locala , cu am mici probleme cu inima am extrasitolesupraventriculare , sunt tulburari de ritm cardiac si sper sa nu fie probleme cu ele ?
in legatura cu profilul hormanal care se zice ca se face doar in a doua sau a treia zi de menstruatie ? inseamna ca trebuie sa astept pana atunci ? la asta nu m-am gandit !
ImiMS spune:
Corinuka, Loretta76...voi plati clar cu cardul...si cu convertire in forinti bineinteles
Chiar asa fetelor, Irene nu a mai dat nici un semn de viata...
---------------------------------------------
"Atata timp cat nu incetezi sa urci, treptele nu se vor termina; sub pasii tai care urca, ele se vor inmulti la nesfarsit"- Franz Kafka
Cris_25 spune:
Si eu tot Eutirox iau pt tiroida... am luat doar o luna LThyroxin, ca nu am gasit Eutirox. Dar, din pacate, nu am facut TSH in perioada aceasta sa vad de la care imi scade si de la care nu
Gena MTHFR Mutatia 677 C>T Heterozigota
Gena PAI Mutatia -844G Homozigota
FIV1, FIV2, feb-nov 2010 Cluj, dr. Surcel, nereusite
FIV3, august 2011 Budapesta, dr. PK, nereusit
olimp spune:
am reusit sa ma programez la clinica in Debrecen , pe 5 martie am prima programare , am discutat si cu d-na Moriko , nu am stiam ca serviciile ei de tranzlator se platesc mi-a zis ca traducerea costa 5000 forinti , am sa duc cu mine o prietena sa imi traduca cred ca ies mai ieftin.
apropo am vazut ca discutati despre conversia banilor , zice-ti ca e mai bine sa merg cu forinti schimbati la noi in tara ?.... mersi
joannaalx spune:
@ olimp
punctia eu stiu k se face numai cu anestezie generala...dar e una f usoara...nu dormi mai mult de 20 de minute...tu insa sa spui de pb ta cu inima k e mai sigur asa. legat de traducerile lui marika, normal k se platesc..ea nu lucreaza acolo, nu stiu cum s-a infiltrat ea la kaali dar ea nu e angajata lor.
la debrecen nu se poate palti cu cardul numai cash...asa k te sfatuiesc sa iti iei forinti din roamania pt k e mai bine asa. cred k la farmacie poti cu cardul da la clinica sigur nu.
hormonalele ti le fac ei acolo si se platesc prima data si apoi intra in costul total, dar potio sa le faci si in romania numai sa stii zilele exact. eu le-am facut acolo. la ce dr te-ai programat?
olimp spune:
salut joannaalx , buna intrebare , iti dai seama de zapacita ce sunt nici macar nu stiu la cine m-am programat ? , initial am vorbit cu fetele la telefon nu stiu era asistenta sau doar de la receptie , vorbeau o engleza cu accent asa de puternic incat aproape nu am inteles mai nimic pana cand am intrebat daca vorbeste cineva romaneste si mi-au pasat-o pe Moriko , ea s-a prezentat si atunci am stiut cu cine vorbesc, am intrebat-o ce analize mai trebie sa fac suplimentr mi-a zis,si am intrebat-o cat costa prima consultaie mi-a zis 15000 forinti, mi-a repetat ziua programarii si ora dar sa o mai intreb la ce doctor am uitat ?
intradevar mi-a cerut EKG , eu cateva facute recent si imi apar problemele inregistrate pe EKG , oricum am sa trec pe la cardioloaga mea sa ii cer parerea in vedere cu anestezia si binentetes ca am sa aduc in discutie si la clinica de aceasta problema , iti dai seama mai ales daca reusesc sa raman insarcinata nu am alta sansa de a naste decat cu cezariana avand in vedere fibromul uterin pe care il am, intradevar la mine este o intreaga telenovela in care joc rolul principl de vreo 3 ani