FIV in Ungaria 152
Raspunsuri - Pagina 18
adijo spune:
Adya!!! ma bucur tare mult ca totul merge bine! sa fie 9 luni usoare!
Eu m-am cam dat la fund; anul trecut n-am facut absolut nimic; in functie de cum ies analizele si masuratorile , luna asta voi merge la Viena pt. ultimii doi embrioni congelati ; sau luna viitoare. Din pacate mi-am cam pierdut optimismul si entuziasmul.
bafta tuturor fetelor!
norma36 spune:
Buna fetelor, am fost ecograf.
Avem 6 saptamani si e totul in regula, am vazut si batai de inima.
Sper sa fie bine pana la capat.
Vreau sa va multumesc tuturor pentru sfaturi si pentru ca ati impartasit cu noi din experientele voastre; fara voi nu as fi reusit sa ajung aici, cu toti medicii din lume.
Va doresc din suflet tuturor celor care sunteti insarcinate sa duceti la capat cu bine sarcina iar celor care sunteti in pregatiri pentru FIV, va astept cu un beta perfect.
_
3 FIV-uri si un FET in Debrecen cu dl doctor Bodnar nereusite, FIV 4 tot la Debrecen, cu dl Bodnar ianuarie 2012 - betaHCG 246 in ziua 14, 1285 in ziua 18 si asteptam...
MTHFR C677T in forma heterozigota, mutatia factor XIII Val34Leu heterozigot, tiroidita hashimoto
olimp spune:
Salut fetelor am si eu o intrebare am trimis un e-mail la clinica din Debrecen dar nu am primit inca un raspuns inapoi , imi putr-ti spune cum ati luat legatura cu ei ? multumesc
loretta76 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui olimp Salut fetelor am si eu o intrebare am trimis un e-mail la clinica din Debrecen dar nu am primit inca un raspuns inapoi , imi putr-ti spune cum ati luat legatura cu ei ? multumesc |
Norma a facut fiv la Debrecen, ea poate sa-ti dea detalii.
olimp spune:
buna norma36 am inteles de la fete ca ai recurs la FIV la Debrecen , poti sa imi dai cateva detalii cum i-ai contactat? , eu nu am primit inca nici un raspuns la e-mailul trimis , oare ar trebiu sa telefonez ? (am trimis e-mailul de aproape o saptamana) multumesc . Nu stiu ungureste , oare vorbeste cineva engleza acolo ?
norma36 spune:
Buna, eu am luat prima data legatura cu o d-na Mariko, i-am gasit numarul pe net, daca doresti ti-l dau. Vorbeste f bine romaneste, lucreaza acolo, ea mi-a facut prima programare, ea aintrta cu mine la medic si chiar si in sala de punctie, mi-a tradus tot si in orice moment ea a reprezentat interfata intre mine si medic. Dl Bodnar stie engleza de restul medicilor nu stiu; el mi-a dat si adresa lui de mail dar nu mi-a raspuns niciodata.
_
3 FIV-uri si un FET in Debrecen cu dl doctor Bodnar nereusite, FIV 4 tot la Debrecen, cu dl Bodnar ianuarie 2012 - betaHCG 246 in ziua 14, 1285 in ziua 18 si asteptam...
MTHFR C677T in forma heterozigota, mutatia factor XIII Val34Leu heterozigot, tiroidita hashimoto
olimp spune:
Multumesc pentru raspuns , te rog sa-mi dai si mie nr. de telefon de la d-na cu, care ai tinut tu legatura , m-ar ajuta enorm avand in vedere ca nu am inca un raspuns de la ei. Apropo daca sun acolo care este programul sa nu deranjez dupa orele de program ? Imi pun atat speratnta in acest FIV , sper sa sa reusesc , am trecut prin atatea probleme incat sper sa iasa soarele si pe starad mea anul acesta.
dragoste777 spune:
Norma felicitari, sa ai grija de tine si sa duci cu bine pana la capat, in final analiza de prog. e buna fiind o sarcina numai sa tii ce ai luat pana cuma, ca e deajuns.
Ce vesti bune de fetita lui Toni ma bucur tare mult.
ADc felicitari
IMi eu asi zice ca sa te uti si in mures de shimburile valutare ca cateodata in oras e mai ieftin decat la vama, daca gasesti un curs bun daca i timp sa te uiti cand scade forintul poti sa schimb bine, oricum e o suma mare deaceea zic ca e mai bine schimb valutar.
joannaalx spune:
@ olimp....trebuie sa dai tf la debrecen...medicii nu prea raspund la mail...programarea trebuie sa ti-o faca cineva care vb maghiara deoarece fetele de la receptie nu vb engleza sau vb f prost....medicii stiu lb engleza, toti 3 deci te poti intelege cu ei.poti sa vb si cu marika dar din cate am vazut la alte fete pe forum "ea mai baga si din top"...deci nu te poti baza 100% pe ea. poate o sa-ti raspunda si alte fete care au facut fiv la debrecen si o sa maia fli si alte pareri...eu am procedat cum ti-am spus mai sus. bafta