FIV in Ungaria 152

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ImiMS spune:

Nikkid...bine ai venit!
Spune-ne mai multe despre tine!

Apropo...si eu sunt tot din Tg.Mures

---------------------------------------------

"Atata timp cat nu incetezi sa urci, treptele nu se vor termina; sub pasii tai care urca, ele se vor inmulti la nesfarsit"- Franz Kafka

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cris_25 spune:

Citat:
citat din mesajul lui norma36

@Cris_25
D-na Simona Avram consulta la Medcenter in Cluj; 0264/592.854; 0264/592.855 aici te poti programa; e f draguta si iti va da nr ei de mobil dupa o prima discutie cu ea.

3 FIV-uri si un FET in Debrecen cu dl doctor Bodnar nereusite, FIV 4 tot la Debrecen, cu dl Bodnar-betaHCG 246 in ziua 14 si 1285 in ziua 18
MTHFR C677T in forma heterozigota, mutatia factor XIII Val34Leu heterozigot, tiroidita hashimoto

Merg maine la dr. Avram ... sunt curioasa ce zice

Gena MTHFR Mutatia 677 C>T Heterozigota
Gena PAI Mutatia -844G Homozigota

FIV1, FIV2, feb-nov 2010 Cluj, dr. Surcel, nereusite
FIV3, august 2011 Budapesta, dr. PK, nereusit

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ImiMS

Multumesc Samira.
Deci ma pot duce direct cu lei? Ca eu ma gandeam sa cumpar aici euro...si apoi acolo eventual sa schimb euro in ft...Dar daca se poate direct din lei, ar fi perfect!

"Atata timp cat nu incetezi sa urci, treptele nu se vor termina; sub pasii tai care urca, ele se vor inmulti la nesfarsit"- Franz Kafka

Nu merita sa cumperi euro si sa schimbi acolo in ft ... cel mai bine e daca schimbi direct in Ro banii in ft ...

Mergi la inceput

Sunshine4ever, si eu zic sa nu eviti Gine1 ... conditiile la operate sunt foarte bune (nu sunt conditii de spital, mai degraba de clinica particulara), 2,3 maxim 4 in camera... cu baie...dus curat, televizor,etc. In plus, medicii sunt ok. Eu am facut histero+laparo cu Surcel si am fost f.multumita! M-a tinut mereu la curent... a venit sa ma vada si inainte si dupa ... Doar rezultatul a fost aiurea (trompe infundate) ... In rest, eu n-am avut nimic de reprosat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tannoo25 spune:

Citat:
citat din mesajul lui loretta76

Tanoo, ce printisor frumusel aveti deja vad ca e baiat mare...

saru'ma,
daaaaa, e maaaare, pe 16 face 6 luni ;
e bun de-nsuratoare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adc spune:

Samira, multumesc de anunt, esti o draguta.

Pentru actualizarea listutei, bebe se numeste Cristian, a avut precum a scris Samira 4kg in cap, 53 de cm, apgar 10 si nasterea a decurs impecabil, cu anestezie epidurala.

Adina, nu-s mami heroina, tu esti pentru mine de admirat, crescandu-ti copiii, si inca doi, asa cum o faci
Eu am am mers doar pe mana unui medic care mi-a fost coleg in liceu, si in fata caruia imi scot palaria inca o data. Mi-a promis doar ca in caz de orice intorsatura neplacuta "comutam" pe cezariana. Totusi, poate nu toata lumea stie, nu e primul meu copil, in acest caz la varsta mea mi s-ar fi recomandat fara drept de apel cezariana programata.

De prisos sa mai spun ca va multumesc pentru felicitari si va urez acelasi final fericit tuturor celor care treceti prin chinuitoarea problema a infertilitatii.

Va pup.

Mami de Andra si Cristian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikkid spune:

ImiMS,multumesc pt primire. Am observat ca si tu esti din Ms,eu sunt plecata de acolo de 4 ani.
Povestea mea in linii mari e urmatoarea :
in 2001 am suferit o operatie de ovarectomie stanga dupa care dr mi-a spus ca am trompele infundate si m-a trimis la tratament la sovata.Am fost dar fara nici un rezultat.
In 2010 am inceput sa ne facem teste eu si sotul.Spermograma sotului a fost buna,analizele mele hormonale au fost bune,inafara de prolactina care era marita.
Tot in 2010 am facut o laparoscopie si histeroscopie unde rezultatul a fost cel pe care-l stiam deja si ne-a fost recomandat fiv.
Acum am inceput sa facem iarasi testele cerute si in 28 martie mergem la budapesta pt prima consultatie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adipapazi spune:

adc,spor la alaptat!
cybele, 1400g? excelent. si la noi se pusese problema de trensfuzie, dar am "scapat" la mustata. oricum, va fi bine, micuta e o luptatoare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ImiMS spune:

Buna dimineata!!!

Nikkid...imi pare rau ptr diagnostic...sa fie cu bafta FIV la PK

Tu esti plecata de 4 ani din MS....eu sunt venita de 10 ani aici...

Si eu am facut tratament la Sovata, tot asa...fara rezultate vizibile...Dar Doamne ce durere am indurat cu namolul ala...nu as mai face acel tratament inca o data in vecii vecilor!

Hai,poate e cu noroc anul 2012 si ptr noi!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunshine4ever spune:

Citat:
citat din mesajul lui Cris_25

Sunshine4ever, si eu zic sa nu eviti Gine1 ... conditiile la operate sunt foarte bune (nu sunt conditii de spital, mai degraba de clinica particulara), 2,3 maxim 4 in camera... cu baie...dus curat, televizor,etc. In plus, medicii sunt ok. Eu am facut histero+laparo cu Surcel si am fost f.multumita! M-a tinut mereu la curent... a venit sa ma vada si inainte si dupa ... Doar rezultatul a fost aiurea (trompe infundate) ... In rest, eu n-am avut nimic de reprosat!

Multumesc de info.

''Uneori, cand ai impresia ca totul s-a sfarsit,viata iti ofera de fapt un nou inceput. Totul e sa stii sa-l recunosti'' Richard Paul Evans

Fiv1-hiperstimulare, Fiv2-nereusit(2007),1sarcina obtinut natural-oprit din evolutie la 3sapt si 3 zile gestational (2010), a 2-a sarcina obtinut natural - oprit din evolutie la 6 sapt (2011)

MTHFR A1298C heterozigot, PAI1(675 4G/4G) homozigot, mutatia V34L pozitiv-genotip heterozigot,insulinorezistenta

Tratament: femibion 1/zi, acid folic 5mg/zi,magneB6 1/zi, aspenter 75mg/zi, Glucophage 1000mg,Clexane 2x0,4/zi

Mergi la inceput