FIV in Ungaria 152
Raspunsuri - Pagina 16
samira33 spune:
daca sa poate la Budapesta cu siguranta se poate si la Szeged.
3 sarcini extrauterine
FVL pozitiv,heterozigot-gena1691A
4 FIV-uri nereusite
2 FET-uri nereusite
FIV5 olacak
ImiMS spune:
Multumesc Tannoo si Samira...mi-ati luat o piatra de pe suflet
---------------------------------------------
"Atata timp cat nu incetezi sa urci, treptele nu se vor termina; sub pasii tai care urca, ele se vor inmulti la nesfarsit"- Franz Kafka
mona19 spune:
Citesc mai din urma si ce vad? Inca un puiut mic "Made in Hungary". Sa-i uram bun venit noului nascut! Multa fericire si o viata frumoasa! Felicitari!!!!!
FIV1 - oct.2011 - sfarsit cu avort prematur la 5 saptamani si 4 zile; FET 1 - nereusit - ian. 2012.
cybele spune:
Felicitari adc!!!!
sa va traiasca si sa va aduca numai bucurii!!!
vin si eu cu update-ul saptamanal despre micuta lui Toni
acum are aproape 1400 grame, iar ieri seara i-au facut o transfuzie de sange , pentru ca ii scazuse nivelul hemoglobinei; chiar si asa, cu anemie, tot a luat in greutate
am vorbit de dimineata cu Toni si mi-a spus ca transfuzia a decurs bine si ca cea mica e acum rozalie si urla de foame mai mereu, doctorita e convinsa ca dupa transfuzie o sa ia in greutate din ce in ce mai bine
eu am laptopul busit,mai intru sa citesc side pe telefon
va doresc mult succes fetelor care acum sunteti in focuri, sa se lase cu burtici!
mona19 spune:
ImiMS: Stii unde am schimbat eu forintii de fiecare data? Imediat dupa ce treceam vama in Petea, erau acolo baietii (valutistii) de la care am schimbat de fiecare data la un curs acceptabil atat pentru mine cat si pentru ei. Si cei care merg la cumparaturi la unguri, stiu ca isi cumpara forinti de la ei, ca este mai convenabil. Sincer si eu am cumparat odata chiar 500000 de forinti. De inselat nu m-au inselat pana acum niciodata. Banuiesc ca si tu poti schimba imediat dupa ce treci granita in Ungaria.
FIV1 - oct.2011 - sfarsit cu avort prematur la 5 saptamani si 4 zile; FET 1 - nereusit - ian. 2012.
ImiMS spune:
Multumesc Mona19.
Poate am timp saptamana viitoare cand merg acolo sa ma interesez mai bine!
---------------------------------------------
"Atata timp cat nu incetezi sa urci, treptele nu se vor termina; sub pasii tai care urca, ele se vor inmulti la nesfarsit"- Franz Kafka
nikkid spune:
Buna fetelor.
Eu va citesc in fiecare zi si vreau sa le urez noilor gravidute felicitari si sa aveti o sarcina usoara si la termen.
Eu am prima consultatie la Budapesta cu PK in 28 martie si acum am inceput sa-mi refac toate analizele cerute de el.
ioana3110 spune:
ADC- Felicitari!!!!!!!!!
Tonniro- Cu siguranta lucrurile vor merge din ce in ce mai bine!
Sunshine4ever - draga mea, de ce vrei sa excluzi Gine 1? Este de departe cel mai bun loc de facut investigatii in Cluj. Sunt super dotati si pana la urma, sa fim seriosi, dar cei mai buni medici sunt acolo...
10 ani de incercari pentru a avea un BB
FIV 2 reusit decembrie 2011 Budapesta, dr Peter Kovacs
PAI 4G/5G homozigot, FXIII heterozigot, Tiroidita hashimoto