FIV in Ungaria 152
Raspunsuri - Pagina 15
norma36 spune:
Fetelor, please help me.
Mi-a iesit analiza de TSH 0.78 - pentru prima data in viata buna. Azi ma duc la endocrinolog sa vad cum merg mai departe cu medicatia.
Dar pentru ca v-am tot auzit, mi-am facut progesteronul si mi-a iesit mai mare de 190,8. Din ce citesc pe net e cam mare pt saptamana 6 de sarcina, nu?
Oare am gresit eu ca am luat utrogestan de 200 seara pe la 21, si dimineata mi-am pus Crinone vaginal inainte de analiza (cu 40 minute inainte).
_
3 FIV-uri si un FET in Debrecen cu dl doctor Bodnar nereusite, FIV 4 tot la Debrecen, cu dl Bodnar ianuarie 2012 - betaHCG 246 in ziua 14, 1285 in ziua 18 si asteptam...
MTHFR C677T in forma heterozigota, mutatia factor XIII Val34Leu heterozigot, tiroidita hashimoto
sunshine4ever spune:
Buna fetelor !
As avea nevoie de niste iinformatii de la fetele din cluj sau din apropiere,legat de histeroscopie. Unde se poate face la cluj in conditii optime, medic bun care face si pretul acestei investigatii.
Ma intereseaza si pareri despre gine1 dar undeva as exclude-o in cel mai rau caz daca nu am alta alternativa incerc si acolo.
Va multumesc anticipat.
''Uneori, cand ai impresia ca totul s-a sfarsit,viata iti ofera de fapt un nou inceput. Totul e sa stii sa-l recunosti'' Richard Paul Evans
Fiv1-hiperstimulare, Fiv2-nereusit(2007),1sarcina obtinut natural-oprit din evolutie la 3sapt si 3 zile gestational (2010), a 2-a sarcina obtinut natural - oprit din evolutie la 6 sapt (2011)
MTHFR A1298C heterozigot, PAI1(675 4G/4G) homozigot, mutatia V34L pozitiv-genotip heterozigot,insulinorezistenta
Tratament: femibion 1/zi, acid folic 5mg/zi,magneB6 1/zi, aspenter 75mg/zi, Glucophage 1000mg,Clexane 2x0,4/zi
samira33 spune:
norma,nu ne-ai spus unitatea de masura a PRG.
oricum notiunea de prg. prea mare in sarcina nu prea exista.
o zi buna fetelor
3 sarcini extrauterine
FVL pozitiv,heterozigot-gena1691A
4 FIV-uri nereusite
2 FET-uri nereusite
FIV5 olacak
norma36 spune:
@Samira
PRG 190,8 nmol/L
Multumesc mult
_
3 FIV-uri si un FET in Debrecen cu dl doctor Bodnar nereusite, FIV 4 tot la Debrecen, cu dl Bodnar ianuarie 2012 - betaHCG 246 in ziua 14, 1285 in ziua 18 si asteptam...
MTHFR C677T in forma heterozigota, mutatia factor XIII Val34Leu heterozigot, tiroidita hashimoto
samira33 spune:
norma,da,eram sigura ca in aceasta unitate de masura este exprimat PRG.tau.
alte fete au PRG exprimat in ng/ml si de aici vine diferenta.
nu mai stiu exact formula pentru transformarea nmol/L in ng/ml
oricum nu este vreo problema,stai linistita.
3 sarcini extrauterine
4 FIV-uri nereusite
2 FET-uri nereusite
FIV5 olacak
norma36 spune:
Multumesc mult Samira.
M-am cam panicat cand am vazut valoarea.
Iti tin pumnii sa vii cu vesti bune din Turcia.
_
samira33 spune:
ba uite ca stiu
nmol/L x 0.314 = ng/mL
deci PRG tau in nmol= 190 x 0,314=59,66 ng/l
3 sarcini extrauterine
4 FIV-uri nereusite
2 FET-uri nereusite
FIV5 olacak
ImiMS spune:
Fetelor....am o intrebare intrebatoare:voi cum faceati cu forintii, la FIV? De unde ati cumparat 500.000 ft sau chiar mai mult? Din tara de la vre-o banca sau din Ungaria direct?
"Atata timp cat nu incetezi sa urci, treptele nu se vor termina; sub pasii tai care urca, ele se vor inmulti la nesfarsit"- Franz Kafka
samira33 spune:
la Budapesta eu am schimbat numai acolo din lei in forints.
era o casa de schimb langa pnsiunea unde stateam si schimbam acolo.
3 sarcini extrauterine
4 FIV-uri nereusite
2 FET-uri nereusite
FIV5 olacak
ImiMS spune:
Multumesc Samira.
Deci ma pot duce direct cu lei? Ca eu ma gandeam sa cumpar aici euro...si apoi acolo eventual sa schimb euro in ft...Dar daca se poate direct din lei, ar fi perfect!
---------------------------------------------
"Atata timp cat nu incetezi sa urci, treptele nu se vor termina; sub pasii tai care urca, ele se vor inmulti la nesfarsit"- Franz Kafka