FIV in Ungaria 152

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aristica spune:

Ha! ce grasan a adus pe lume adc!!!

PAI-1 844 heterozigot,MTHFR 1298 A>C heterozigot, endometrioza, sot cu OATS severa, 3 FIVcu ICSI+1 crio-et nereusite

"Niciodata sa nu mergi la un doctor caruia i-au murit plantele din birou !"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jaguar spune:

buna seara fetelor
ADC, felicitari ptr "puiul de Kovacs", sa va traiasca!
Olimpia, bafta multa si Doamne ajuta sa vii cu vesti bune si
Corinuk, ce mai faci draguta? cum te mai simti? ai fost la eco?
saru-mana de mail

Nu sunt la zi cu cititul,,, dar am vazut de Qiao, imi pare tare rau fata draga,,, o sa vina zile si mai bune sunt sigura!
mobilizeaza-te si hai la lupta

sa aveti o seara faina, va tzucc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adipapazi spune:

4 kggggggggggggggg? NASTERE NATURALA????????jos palaria, ma inchin, ADC, esti (h)eroina mea!sa fiti sanatosi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ImiMS spune:

'Neatza fetelor!
O zi frumoasa...si calda...ca pe la noi arata -24

Mi-a venit si mie ciclonul ieri, deci numai bine...voi fi apta ptr control pe 14
Azi a fost si sotul sa "doneze", pe luni vom avea proaspete si rezultatele lui!Sa ne tineti pumnii!!!

Pupici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loretta76 spune:

Adya, felicitari...startul a fost mai greu. Sarcina usoara!!!!
ADC, ii urez si eu micutului bun venit si multa sanatate!!!!
ImiMs, nu esti singura...si eu tot la szeged voi face fiv probabil prin mai daca totul merge bine pana atunci.
fetele fara exceptie

Mergi la inceput

Loretta76...esti deja programata ptr FIV?
Mi-as dori si eu sa fac cel tarziu in mai...asta in functie de ce-mi va zice saptamana viitoare Zadori!

Mai stai la povesti cu noi atunci....ca nu intreb doar eu pe aici...Sau deja esti trecuta prin...?

Mai era o fata cand am intrat eu...care tot in primavara vroia FIV...scuze ca nu-mi amintesc numele...Oare cu ea ce o fi?

"Atata timp cat nu incetezi sa urci, treptele nu se vor termina; sub pasii tai care urca, ele se vor inmulti la nesfarsit"- Franz Kafka

Mergi la inceput

ImiMs, eu sunt "veterana" deja cu 4 fiv-uri(3 Et) nereusite, daca vrei poti sa ma intrebi orice si iti raspund cu mare placere. Activeaza-ti PM si putem vorbi.

Mergi la inceput

Mai fetelor...toata lumea imi spune sa-mi activez PM...dar eu nu stiu cum!!!!Help!!!!!!!!!!!

"Atata timp cat nu incetezi sa urci, treptele nu se vor termina; sub pasii tai care urca, ele se vor inmulti la nesfarsit"- Franz Kafka

Mergi la inceput

Loretta76...cred ca am reusit sa activez PM!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ImiMS

Loretta76...cred ca am reusit sa activez PM!

Da ai reusit

Mergi la inceput