Pufi de 2010 (62) - LMA Rox_y !

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sorina_bz spune:

La Multi Ani, Lucas Gabriel!

La Multi Ani, Maria Dalia!

Sa cresteti mari, sanatosi si norocosi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ale1212xa spune:

neatza

haideti la

La Multi Ani, Lucas Gabriel![]
La Multi Ani, Maria Dalia!

loredana super schema voastra de controale...
ruxita pupam pe Kay sa fie bine

Dragos e ok...nu i-am mai dat lapte ieri...ceva uscaturi a mancat...si nu au fost probleme peste noapte

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorina_bz spune:

Buna dimineata,

Saru-mana de cafea, Ale1212xa....cat am tricotat eu la mesaj, ai facut tu cafelutza....mmmm, e buna tare, facuta de altul!...Ma bucur ca e bine Dragos, si nu au mai fost probleme, peste noapte.

La noi ninge de ieri, e o zapada afara cum n-am mai vazut demult...Azi stau acasa cu fetele....Diana nu merge la scoala nici azi, nici maine, iar bona nu ajunge, ca drumurile sunt blocate...

Simply....din pacate iris nu papa ou....cu constipatia de la ou....nu stiu ce sa-ti zic....probabil ca e vorba de reactia fiecarui organism in parte...Bravo puiutei papacioase!

Ale1212xa, Ruxita....multa sanatate puilor!

Atlantique.......ma bucur ca intelegi situatia.

Nyny....sa porti sanatoasa noua manechiura! Arata tare bine, si e f eficienta....Acum 3-4 ani nu stateam fara gel pe unghii, tocmai din considerentul pe care l-ai pomenit: arata f bine, poti sa freci oricate oale si faiante..Oare cat dureaza acum aplicarea? ...ca eu nu mi-am mai pus gel pe unghii din ultimele luni de sarcina....nu puteam sa stau pe coada 3-4 ore, cat dura aplicarea, ca aveam niste super-contractii. Apoi, dupa nastere....n-am mai dispus de 3-4 ore...Ma gandesc ca poate pana acum au mai evoluat tehnicile, si dureaza mai putin....mi-ai facut pofta..

Loredana.......felicitari pentru somnul in patutz si pentru bilantul frumos!

Danasor....pupam fetele frumoase! ...tare dulce trebuie sa fie A., cum papa ea oushor cu ...."masline". Sper ca ati reusit ieri sa deschideti portile, si sa iesiti la plimbare....era un peisaj de vis!. Cu gradi....la fel zic si eu.....daca nu mi-ar fi teama de boli.....si maine as duce-o si eu pe iris, ca tare dornica e, biata, sa se joace si sa fie impreuna cu copiii....ma gandesc si la alte beneficii...poate s-ar regla si ea cu papa, poate ar incepe sa pape mancare de ....."oameni", vazand la alti copii...Pe de alta parte...cand aud de viroze, febre, varsaturi, otite, infectii urinare, s.a....nu mai am acelasi elan...M-as oftica rau sa se imbolnaveasca.

Mire....offf, ...sper sa gasesti solutia cea mai potrivita pentru voi, si sa reusesti sa te odihnesti ceva mai mult....chiar nu stiu cum rezisti....

Dece...banuiesc ca nu te consoleaza prea tare, dar sa stii ca nu esti singura......Tati de iris e cam la fel...bine, nu la treaba cu pocnitul....doar ca e mereu ff obosit, stressat, nervos, calare pe serverele lui, preocupat...se mai joaca cu iris, dar trebuie sa-i fac eu observatie, sa-l atentionez, mai intai...nu a hranit/culcat/leganat copila never, de cand am adus-o de la maternitate, doarme in sufragerie, separat de noi....nici nu tresare daca se trezeste iris, pentru ca n-are cum s-o auda, daramite sa-i mai si faca ceva....Asta e...sunt ai nostri, si cu ei defilam....

Alicredo.....pupici multi cretzulinului papacios de oua! Despre alimente interzise inca, pana pe la 3 ani....parca erau carnea de porc, tocaturi, mezeluri, fasole, varza, fructe de mare, alune, cacao, ciocolata, vinete, ciuperci...in general alimentele cu puternic potential alergen, sau cele greu digerabile....Dar daca copilul e testat, cu cantitati mici, progresiv crescatoare, si tolereaza bine alimentul....nu prea ar mai fi multe restrictii, cred.

O zi si o saptamana frumoasa, tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blue_flower spune:

Citat:
citat din mesajul lui nyny

Simply e prima oara cand imi fac asa manechiura , parca pe Bf am mai auzit-o ca si-a facut. Se aplica un gel foarte rezistent peste unghie. O data pe luna trebuie sa merg iar sa le scurtez pt ca nu le suport lungi, sa-mi completeze cu gel la radacina peste portiunea care creste si sa refaca modelul daca e cazul ...acum le am french deci sigur trebuie refacut peste o luna. Sunt curioasa sa vad cum se intretin. Deocamdata imi plac foarte mult.

Simply, intreaba de soak-off la manichiura. E un gel colorat, ca o oja, numai ca se aplica si se da jos numai la salon, mai ales partea cu datul jos e mai lunga.
Sunt f f faine, daca ti le pune corect, trebuie sa te usuci la lampa cu infrarosii, nu la aer.
Eu am avut vara trecuta de vreo 3-4 ori, apoi m-am lasat pagubasa, ca stateam cu orele in salon. Si nu prea aveam timp.
Dar intentionez la vara, pt perioada de concediu, sa am manichiura iar super faina si fara sa ma stresez ca se va duce.
Daca iti faci french si apoi treci la rosu, iti pune peste; eu am avut negru si apoi am trecut la rosu si apoi la french si de fiecare data trebuia sa mi le dea jos complet, asta inseamna stat cu unghiile intr-o solutie speciala si pilita coloratura aia...
In principiu nu afecteaza unghia, desi pentru ca oja sa fie perfect adeziva, se pileste nistel unghia, dar nu atat de mult ca la unghiile false si nici ca la unghiile montate cu gel.
E f misto pt unghiile subtiri, casante....ti le face nene misto si poti sa speli la mana tot ce vrei, nu se duce nimic si mai ramane si unghia tare.

succes.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui simplicity

Alexa, cum s-a trezit Dragos? e ok acum?sanatate multa Arianei ii place oul f mult, ar manca zilnic, dar am observat o oarecare tendinta de constipatie si nu prea as vrea sa ii dau ochi sau moale

Nyny, eu le stiam de unghii tehnice,nu stiu de ce, dar asa imi ramasese in cap; sa stii ca ti le poti face si acasa, mama mea si-a cumparat ce e necesar si si le face singura; mi-ar placea si mie astfel de unghii(nu mari ci micute) dar sunt total antitalent la asa ceva, iar ca sa dau aici banuti la manichiura nu ma indur(ca e scump)

Simply,mami de fetita frumusica

Din ce stiu eu unghiile tehnice sunt prelungite cu gel. Numai ca si alea se usuca la infrarosii si - din auzite - lampa aia de infrarosii costa cam 1000 euro.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui simplicity

Atlantique , Danasor a mea mananca cu sfecla sau cu castraveti murati, dar sfecla e preferata ei :)

Simply,mami de fetita frumusica

Simply, am vazut ca ai intrebat de ou.
Dani il mananca de cele mai multe ori copt, adica pus in tigaia de teflon si amestecat cu furculita, uneori adaugam un pic de unt sau o jumate de lingura de ulei de masline. Iese un fel de papara.
Cu branza telemea, mananca de numa-numa.

Nu cred ca oul fiert constipa.

Iar referitor la castraveti murati, imi permit sa zic ce mi-a zis medicul de familie al cumnatei mele (de Craciun). Ca Dani a venit sa imi ceara muratura/gogonele si eu i-am dat o bucatica.
M-a intrebat daca ii dau frecvent. Si i-am zis ca ii dau castravete murat la masa de pranz daca se preteaza, gen un castravecior cam cat degetul meu mare, daca e orez cu carne sau ma rog, daca se cere.
Si mi-a zis ca asa cum nu ii dau carne de porc si prajeli, la fel sa nu ii dau muraturi pt ca va face reflux pe la 5-6 ani. Saratura aia nu e buna.

demisioneaza boc, ma duc la tv.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui alicredo

danasor multumim de urari

ou ....de toate felurile si formele

ce mai avem interzis pana la 3 ani? alune...varza...fasole boabe...mai e ceva?

la voi e de vis....polul nord....zapada multa....eu doar visez la ea

dece,ruxita....testosteronul face figuri? sa aveti muuuulta putere si rabdare .

din 02.02.2010 cea mai fericita mamica de David Gabriel !
te iubim puiule....!!!

"A man who treats his wife like a princess is a prof that he was raised by a queen!"

CARNE DE PORC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miremia spune:

Citat:
citat din mesajul lui blue_flower
ce mai avem interzis pana la 3 ani? alune...varza...fasole boabe...mai e ceva?

din 02.02.2010 cea mai fericita mamica de David Gabriel !
te iubim puiule....!!!

"A man who treats his wife like a princess is a prof that he was raised by a queen!"

CARNE DE PORC

de Daniel, n.01.02.2010
Mama fericita
[/quote]

Alicredo si eu ma gandeam zilele trecute exact la acelasi lucru.
Eu i-am dat sa guste si varza si alune si fasole, mazarea o mananca f bine, cu ciupercile mi-e cam teama. Carnea de porc stiu si eu ca este interzisa pana la 3 ani dar....stiu ca in Anglia se da inainte de 3 ani (sa ma corecteze Simply daca gresesc) si am mai auzit o nutritionista spunand ca decat pieptul de pui din comert mai bine muschi de porc.
Marei i-am dat sa guste si porc, nu mai stiu daca i-a placut.

_
Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miremia spune:

La multi ani maria Dalia!

La multi ani Lucas gabriel!

Sa cresteti mari, sanatosi si norocosi!

_
Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010)

Mergi la inceput

Asa, buna ziua sa va zic si eu.

Noi suntem acasa, amandoi, blocati nitel de zapada.
:) Pe Dani l-am dus la gradi totusi ca sa putem lucra macar cateva ore. Ca altfel sta calare pe noi. Dar, dupa cum se vede, eu stau pe forum in loc sa lucrez. Of.

Am avut party sambata, a fost super de frumos si de bine. Copilul meu a mancat locomotiva de la trenuletul Thomas de pe tort, drept pt care s-a kk verde si albastru dar nu a avut nici o alta manifestare....deci inca nu ma sperii, sunt doar colorantii aia .....ma gandeam cum il tin eu de la orice mancare nepotrivita si tocmai de ziua lui ii dau chimicale. No...sper sa nu fie rau.

O zi buna va doresc, sa se faca Dragos bine, sa nu mai aiba virusi la stomacel, Mara sa o lase pe mami sa doarma si sa nu mai suga non-stop - desi mami ar putea sa o lase cu tati vreo saptamana sa doarma. Dece sa nu mai fie suparata pe nenea sotul din dotare, ca toti sunt la fel , iar toate celelalte fete sa aiba o zi usoara in ciuda vremii de afara.

Mergi la inceput