Pufi de 2010 (62) - LMA Rox_y !
Raspunsuri - Pagina 12
blue_flower spune:
Citat: |
citat din mesajul lui miremia La multi ani maria Dalia! La multi ani Lucas gabriel! Sa cresteti mari, sanatosi si norocosi! _ Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010) |
Subscriu.
LA MULTI ANI!!
decenuela spune:
Citat: |
citat din mesajul lui miremia La multi ani maria Dalia! La multi ani Lucas gabriel! Sa cresteti mari, sanatosi si norocosi! _ Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010) |
subscriu si eu
Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...
Povestea unui...petrecaret
JUCARII PENTRU PITICI...
N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!...
tomaca spune:
La multi ani Lucas!
La multi ani Maria Dalia!!!!!!!!
Asteptam cinstea de la mamici (poate asa mai trec si ele pe la noi)
tomaca spune:
Am ajuns cu greu astazzi la servici. De cateva ori am vrut sa renuntam ca nu pleca masina pe pe loc din cauza de gheata.
Am venit si poate iau laptop si lucrez de acasa (vise Tudor va fi lipit de mine). Astazi iar am fugit din casa. Am incercat metoda cu pa-pa, mami pleaca la servici etc. Nu merge, plange instant.
Si cand ma gandesc ce fericit era diminata ca m-a vazut si i-am dat biberonul Dar trebuie sa plec la servici. Aseara m-am spalat pe cap cu el langa mine.
Am vrut sa-i arat ca nu se intampla nimic rau. De la o vreme este tragedie cu spalatul pe cap. Iar s-a speriat si nu mai vrea.
L-am pus sa-mi tina samponul si-l tinea strans lipit de corp si se uita asa mirat .
De saptamna trecuta, porta de la scara a cedat. Adica nu mai este o piedica pentru el. daca vrea sa urce pe scari, se urca pe poarta, ridica mecanismul si deschide una dintre partile portii . Pana acum nu a cazut. Sper doar sa o faca atunci cand suntem si noi, caci nu l-am vazut pana acum dornic sa mearga pe sus de unul singur.
Si trebuie sa gasesc un lant, sa o leg just in case.
decenuela spune:
neata...
eu sunt cheauna....rau
trecand peste faptul ca s-a culcat dupa 12....pe la 2 l-a luat cu plansul..si da-i si da-i....si ia-l in brate...si canta-i si vb cu el...il intrebam ce-l doare...i-am dat drumul la tv...sa-i distrag atentia...lapte...offf pe la 3 s-a culcat...la 7 juma...ate mami...si l-am lasat dormind la 9....dar je sunt praf...
banuiesc ca e vb de caninii de jos....asta e....ii asteptam si pe astia
dragos...multa sanatateeeeeeee
carne de porc nu stiu ce sa zic...jiji a mancat...nu grasa, evident...park mi se pare mai ok decat pieptul asta de pui...
acu na lacat manaca jiji...nici nu stiu daca se pune...
eu cam ii dau de toate din ce fac pt noi...daca ii place mananca...dar...nu pot sa zic ca e fan..varza, fasole..si mai ce e interzis..prcatic dor a gustat...
am uitat..ca am inceput demult mesajul...
ma duc azi sa vad un ap..ca tot e vreme buna..si aj mai repede acasa....poate am timp sa intru...desi am de fc mancare..
va pup ..o saptfrumu
Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...
Povestea unui...petrecaret
JUCARII PENTRU PITICI...
N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!...