Fluturasi de Martie-Aprilie 2011(118)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

Citat:
citat din mesajul lui MaryM85

MADA daca tot nu mai poti de pofta mananca dar nu seara alege sa amani pe dim

mami fericita de Alexandra Mirela(06.04.2011)

am avut pofta de peste la cuptor si l-am mancat la pranz......

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ailed_dota

mada, gandeste-te la ce satisfactie o sa ai dimi, ca n-ai mancat, ai mei alaltaieri au mancat cartofi prajiti cu snitele si mujdei la 21.30 si eu mi-am gasit de lucru cu Andra

mami de fete frumoase:

MARIA si ANDRA si de ingeras

Fluturasul norocos Andra-Simona(Dodo)

da, delia asa este! Bravos si tie ca te-ai abtinut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AllyLaur spune:

Yoni, de voi nu ne-ai spus mai nimic. Doar ca ninge usor si lin...Ma bucur ca va bucurati de zapada. De ce nu iesi doar tu si Saretta afata? ....macar acolo in fata casei/blocului cat sa va inrositi putin nasurile si obrajorii .

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui catank

ehe ally...ti-as mai spune eu dar ma abtin

Am pus foto cu I si una de astazi...din leagan

madutza arunca-mi si mie pe email te rog frumos regimul ala minune.... (nu ptr mine) am o doritoare care ma tot bate la cap...finuta. Sunt tare curioasa ....Multam anticipat!
Si varianta 1 si 2 PAuza ceva intre ele?

Eu nu as putea ...sa ma legati si nu pot....nu vreau pap ce vrea buricul meu

Dumnezeu este autorul sufletului, El m-a binecuvintat cu ...un suflet IOANA
“Dumnezeu nu ne cere minuni. Acelea le face El.” – Arsenie Boca

le-am pus pe mail-ul comun ca nu mai tot trimit mereu. Fiecare se tine cate 3 sapt, fara pauza intre ele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

ally noua pediatra aceasi ciorbica dar alta culoare mi la cantarit imbracat , cu bocancei in picioare, pe cantar mecanic...."uitati...are 11 kg!!!".....la care eu:"da, dar este imbracat, incaltat" .."si ce, credeti ca au 1 kg hainele???" la care eu :"nun..nu..dar 700 gr au sigur!" atat si aveau.
so....de unde am plecat si unde am ajuns dar macar aceasta dr este simpatica, blanda, finuta....

Mergi la inceput

Madutza, ai timp sa intrii putin pe mess sa imi explici mai detaliat cum sa fac capitol nou? Chiar vreau sa dau si eu o mana de ajutor dar sincer iti spun de la pasul 6 nu mai stiu s afac nimic...este ffff greu. Stiu ca acolo scrie pas cu pas....dar, am mintea prea in colturi si nu fac legatura....

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui bb_yasmi

ally noua pediatra aceasi ciorbica dar alta culoare mi la cantarit imbracat , cu bocancei in picioare, pe cantar mecanic...."uitati...are 11 kg!!!".....la care eu:"da, dar este imbracat, incaltat" .."si ce, credeti ca au 1 kg hainele???" la care eu :"nun..nu..dar 700 gr au sigur!" atat si aveau.
so....de unde am plecat si unde am ajuns dar macar aceasta dr este simpatica, blanda, finuta....

mamica implinita cu 2 comori: printesica si junior !!

am inteles! eu totusi o tin pe-a mea si zic ca energia de care da dovada isi spune cuvantul.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui AllyLaur

Madutza, felicitari pentru cele -2 kg! Sincer iti spun dar nu vreau sa te superi pe mine...Nu este sanatos sa slabesti mai mult de 500-700 gr pe saptamana.

Eduard Andrei 02.04.2011

pai si ce sa fac Ally? sa mananc mai mult? Dupa ce se obisnuieste organismul nu o sa ma slabesc asa tare dar si prima data cand l-am inceput tot cam asa am slabit 3 kg in prima saptanama.
Nu ma supar deloc, deloc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

ati fost la vreun concert directia5 ??? daca da cum vi se par in concerte?? imi place aceasta formatie si vad ca pe 16 febr au concert la noi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina06st spune:

Yasmi, am fost noi. la un concert in club snt foarte misto. Haiosi, interctioneaza cu publicul, au piese frumoase, canta si din repertoriul international; dar in aer liber nu stiu.
La noi e un club care aduce trupe in fiecare vineri. E super, doar ca fum in exces. Cand am fost gravi n-am mers deloc si am ratat cateva evenimente, Iris, de exemplu.

Mami fericita: Luca 12.04.2011 si 14+
Cat de mare esti Doamne si ce minuni ai facut pentru noi... iti multumim!

Mergi la inceput