Fluturasi de Martie-Aprilie 2011(118)
Raspunsuri - Pagina 18
AllyLaur spune:
Catank, ...”nici cu tine nu imi este rusine„ .
Iony, si la noi a nins dar, in 2 ore s-a topit absolut tot.
Delia, am profitat ca s-a culcat Duracell si ti-am trimis reteta de negresa.
Lavinia, ce mai papa Luchi??
bb_yasmi spune:
delia nimic am mai avut de ieri (spaghete cu scoici) si a venit mami cu 2 feluri de strudel +vreo 4 feluri de cornuri si am prega sa fac mai dupa masa o ciorbica de perisoare.
aaa si o juma de cioco s a dus pana acum
bb_yasmi spune:
ally ieri a papat tocanita de ficatei (+1/2 cartof) cum am facut pt noi. si dupa masa a papat spaghete cu unt si parmeza. astazi a papat un brocanas de legume+vita iar dupa masa cred ca ii voi face lapte cu taitei sau ceva...sa vedem ce preferinte are si printesica cand ajunge acasa. voi ce mai papati???
fetelor eu sunt putin ingrijorata...L al meu nu pre a mai luat in greutate!! stiuca nu mai i a asa mult de acum dar are aceasi greutate de vreo 2 luni daca nu mai bine. mie mi se pare slabut....are 10.300 gr si peste 80 cm inaltime.
AllyLaur spune:
Lavinia, stai linistita mami frumoasa ca Luchi este foarte bine asa. Iti spun eu de ce nu a mai luat in greutate?...sau cel putin asa este in cazul nostru. De cand a inceput Duracell sa mearga( de la 8 luni si 3 sapt) mesele nu mai sunt la acelasi interval, ci mult mai distantate. Alearga non stop...nu sta locului o secunda. Noi nu mai mergem in 4 labe de vre-o 3 saptamani, numai si numai in picioare. Deci, acum consuma multa mai multa energie si automat nu au timp sa mai ia in greutate cum luau pana acum. Nu am fost prea coerenta dar sigur m-ai inteles .
bb_yasmi spune:
da ally eu stiu ce spui tu...dar el nu a mai luat aproape nimic in greutate....si mananca destul de mult. eu ma tot gandesc daca sa nu fie cauza si scaunele dese pe care le are....
AllyLaur spune:
Aaaa, ma intreba-i Lavinia, ce ii mai fac de mancare. Pai i-am facut acel ostopel dat de Scrish , pireuturi in diferite combinatii, lapte cu orez, cu gris, iaurtel cu fructe sau cu biscuiti, supitza si mancarica de-a noastra atunci cand este cazul.
bb_yasmi spune:
ally
upss cred ca ar mai fi cazul sa ies din nou afara sa dau zapada la o parte......offfffffffff urasc iarna!!!!!!
IONY_82 spune:
vaiiii cat ati scris de cand n-am mai intrat eu nici n-am reusit sa citesc tot
urez si eu din toata inima( cu mare intarziere,sa ma iertati) "LA MULTI ANI!"Viss,Alexina,sot de Catank
"LA MULTI ANI!" Strumf sa fiti fericiti, sa aveti parte de intelegere, armonie in familie, sa va bucurati de comoara voastra si sa-i daruiti cat de curand o fratioara
ce emotii am inceput sa sarbatorim primul anisor al puiutilor noastri
urez "LA MULTI ANI!" puiutilor Alexandru de Alina.n si David Alexandru de gimihaela, sa fiti sanatosi, voiosi, sa aveti parte numai de ce e frumos si bun in viata si sa aduceti numai bucurii parintilor
si lista continua "LA MULTI ANI!"
Miriam de Felicitas,Alexandru de Ina.clik,Sofia de MsBB,Andra Ioana de Miki, Ioana de Catank,Simone de Cris85,Eduard de Ally,Petru Constantin de Pisucmic,Sophia de Strumf si Albert de Ilinca77
inca o data scuze de intarziere
AllyLaur spune:
Eu totusi spun ca nu este motiv de ingrjorare...dar, tu stii mai bine. Ai incercat sa vb cu noua lui pediatra? Noi la 8 luni aveam fix 10 kg...acum nu stiu cat mai are...la control mai mergem peste o luna. Dar, il vad la hainute si imi dau seama ca parca a stagnat. si la fata parca nu mai este asa rotunjor si bucalat. Hai uite o sa te linistesti putin.