Fluturasi de Martie-Aprilie 2011(118)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

alina nu este in aer liber...brrrrr....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina06st spune:

Yasmi, pai atunci e bine. Merita. Cel putin, eu sunt fana evenimentelor de genul asta. Atat doar: problema mare de tot cu fuml. Mai ales pentr nefmatori. Fratele meu si cumnata mea a fost vinerea trecuta la Proconsul. Mi-a zis fratele meu ca sambata avea ochii de parca sudase toata noaptea . Dar poate la voi o fi ceva mai mare, sau sta mai bine cu instalatia de aer La noi e un local de vreo 80 de persoane.

Delia, multam ca mi-ai spus de Sf Vlasie. Am retinut.

Mami fericita: Luca 12.04.2011 si 14+
Cat de mare esti Doamne si ce minuni ai facut pentru noi... iti multumim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ailed_dota spune:

alina si eu l-am tinut anul trecut
gata, eu mi-am luat cina... ca numai pap altceva azi, poate o fructa... am papat o lingura mare de salata de beuf si vreo trei bucatele de carne de porc prajita , dar e frig afara si eu ma simt cu foame rauuu. Acum imi e mai bine... pana maine ceai si apa
ally, mersic de reteta, dar mie 500 g zahar mi se pare enorm.... acum am facut-o cu 175 in loc de 250 , adica mai pap dulce, dar nici chiar asa....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

fetele pauza, ca face Ally cap nou

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

alina...ce imi place formatia proconsol....si holograf da, este o sala mare, a filarmonicii .unde se tin si concerte de muzica simfonica. deci banuiesc ca nu o sa fie nici urma de fum de tigara!!! cum nu sunt fumatoare nu suport deloc fumul..simtca ma ineaca...

Mergi la inceput

yasmy, eu sunt cu tine in gasca; urasc iarna si frigul.. imi place iarna asa, sa ninga afara si eu sa stau in casa sa ma uit si sa ies un pic, nu sa dau zapada, sa inghet afara... sunt si rea de frig... , asa ca in cazul in care concertul e afara si nu sunt macar 12-13 grade cu plus... pas!

Mergi la inceput

oare ce am citit eu, du-te!!!!!! vreau si eu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deea99 spune:

Citat:
citat din mesajul lui dinora77

Fetelor....ce chestie....avem de citiva an un papagal...din asta mic colorat....tocmai a murit la mine in mina....am vazut ca se zbate ciudat, l-am luat in mina shi intr-un minut am simtit cum a incetat sa i se zbata inimioara...Si asa eram timpita la cap cu tusea lui Julius...acuma stau bleaga de tot

Dino, mami fericita de Julius 25.02.2011

imi pare rau...insa poti privi altfel lucrurile...tu stii ca papagalul e cel mai mare declansator de alergii .... uff am asa un lapsus de exprimare...insa nu e recomandat in casele unde sunt copii si mai ales mici...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Deea99

Citat:
citat din mesajul lui dinora77

Fetelor....ce chestie....avem de citiva an un papagal...din asta mic colorat....tocmai a murit la mine in mina....am vazut ca se zbate ciudat, l-am luat in mina shi intr-un minut am simtit cum a incetat sa i se zbata inimioara...Si asa eram timpita la cap cu tusea lui Julius...acuma stau bleaga de tot

Dino, mami fericita de Julius 25.02.2011

imi pare rau...insa poti privi altfel lucrurile...tu stii ca papagalul e cel mai mare declansator de alergii .... uff am asa un lapsus de exprimare...insa nu e recomandat in casele unde sunt copii si mai ales mici...

------------------------------------------------
de 2x fericita....Anna Theodora (07.03.11) si Andreea Stefania (14.12.99)

poate papagalul era cauza alergiilor lui julius
incep ca dr. House, acum

Mergi la inceput

Deea, ce tare, la tine fetele sunt nascute una pe 7 si alta pe 14, si la mine la fel

Mergi la inceput