Fluturasi de Martie-Aprilie 2011(118)
Raspunsuri - Pagina 12
MaryM85 spune:
[quote]citat din mesajul lui bb_yasmi
ati vazut aseara'propunere indecenta" cu demi more??
mamica implinita cu 2 comori: printesica si junior !!
EU AM VAZUT DAR LA 3 DIMINEATA MA TREZIT ANDA SA II DAU LAPTELE SI AM APRINS TV SI SURPRIZA FILMUL SI NU AM MAI DORMIT PANA LA 6
mami fericita de Alexandra Mirela(06.04.2011)
roxy_s spune:
am papat si noi si acum buni calca hainute, eu ma dau pe net si Anastasia umbla peste tot pe aici.
madutza adica saptamana asta ai dat jos 2 kg? oaaa, super
alexina ce-ai mai muncit si ce de mai ai...nu stiu ce sa-ti zic cu centrala...sa fie de la frig oare? abia astept sa vad pozele, cred ca o sa fie super
viss pai ati petrecut bine ieri, numai in vizite ce mult papa bebeii
bb_yasmi am vazut filmul ala de muuulte ori. este filmul meu preferat, are o morala.... si asa rad cu sotul de fiecare data si zicem ca daca ar veni un babalac naspa (bine, in film era fain tipu') si cu bani multi, oare m-as duce cu el? si radeam ca daaa ca doar fac o baie si gata dar cu siguranta nimic nu va mai fi la fel, n-as putea sa fac asta , totul cred ca s-ar schimba intre noi. sotul zice ca el m-ar privi altfel, nu stiu....se rupe ceva.... s-au despartit si au ramas prieteni
Anastasia n-a vrut suzeta si chiar m-am bucurat si nici degetul nu-l suge.
Nasterea buburuzei mele, Anastasia Maria
Mamica fericita de printesica Anastasia Maria (21.02.2011)
bb_yasmi spune:
l am gasit pe net si ma uit si eu acum la continuare
roxy, las mami ca in film nu era babalac naspa apropo aia a fost si la noi prima intrebare..noi oare ce am face????
MaryM85 spune:
BUNA! LEGAT DE SUZETA PE MINE MA AJUTA DESTUL DE MULT
-LA SOMN SA ADOARMA
-CAND ESIM AFARA SA NU TRAGA AIER RECE CA NU TINE FULARUL
IN REST NU O TINE ZIUA DELOC SI EU LA INCEPUT NU O FOLOSEAM PE LA 4 LUNI CAND AU INCEPUT SA II IASA DINTISORI SI ISI TINEA DEGETUL IN GURA O FOLOSIM.
MaryM85 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui bb_yasmi l am gasit pe net si ma uit si eu acum la continuare roxy, las mami ca in film nu era babalac naspa apropo aia a fost si la noi prima intrebare..noi oare ce am face???? mamica implinita cu 2 comori: printesica si junior !! |
ailed_dota spune:
da si eu sunt fan suzi afara....
ca o face sa taca, pe ea acolo o apuca vb.. si la vantul care e aici...
bb_yasmi spune:
mary eu i-am raspuns ca l as fi dat si pe el bonus pt 1 mil de dolari
cred ca aici pb a fost ca tipei ia placut
viss spune:
-alehiam-ma intreba cum fuse in vzite-ca recitii capitolul tot-fuse faincopii mei oricum sunt cuminti,si atrasi de jucarii si catarat,asa ca s-au jucat cu toate jucariile noi din 2 case,s-au catarat pe canapele,masute, comode,au intrat pe sub balansoare,iar eu ca o matroana- ma uitam la ei,si ma simteam excelent.am luat si eu cateva jucarii la mine,si atunci cand proprietarii mici ai jucariilor dorite de ei se enervau,le dadeam si eu o jucarie din rucsac,noua ptr ei-si astfel toti erau incantati
bb_yasmi spune:
doamne cat imi place filmul!! sper sa mai doarma L sa il vad pe tot nu stiu cum de nu l am vazut pana acum, ca doar este arhi cunoscut