Strengari de Martie - Aprilie 2012 - 27 Bv Carina!
Raspunsuri - Pagina 5
monna3 spune:
Fetelor am vazut la alta odisee ca se discuta despre vaccinuri... voi le faceti bebeilor? Eu parca l-as lasa sa faca bolile astea ale copilariei sa capete imunitate (ma refer la varsat de vant si de astea), nu l-as indopa cu vaccinuri. Nu stiu, inca nu m-am hotarat
Monica, fericita 33+ cu Cezar-Andrei
AMR: 7 saptamani
ronina spune:
Da, subiectul vaccinuri e f controversat. Eu le voi face pe cele obligatorii, ma gandesc ca cei care le-au ales totusi stiu ei ceva, dar vaccinuri suplimentare nu voi face, asa cum nu mi-am facut nici mie antigripal si alte cele.
33+ Bianca
sovietica spune:
Oho, ce curent de nasteri bate pe aici!!
Felicitari Anda, si recuperare rapida! Toma, bine ai venit!
Eu ma simt de pe alta planeta cand va aud vorbind de nasteri... abia de luni incep prenatal gym, in mintea mea afara trebuie sa fie explozie de primavara cand nasc si cozonac/oua pe masa (de Pasti), nu ger, zapada si viscol.
(\/) pozici www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=293160224b605501d6e9fd" target="_blank">MONTAJE
(='.'=) nasterea lui Sasha, 17.04.08
(")_(") nasterea Anei, 03.09.09 .... povestioara
Iustin : dpn 21 Apr
monna3 spune:
Sovi pai e si normal, tu tre sa nasti aproape de sf lui aprilie... mai e ceva pana atunci
Tala spune:
Wow! felicitari Anda! Bine ai venit Toma!
Nu prea am timp acum sa dezvolt, dar nu plecati acum la drum si faceti-va ceva provizii pt ca (neofocial) se anunta cod rosu de zapada, frig si vijelii. Eu, preventiv, am facut asa ceva, sa dea Doamne Doamne sa nu fie adevarat.
Vorbeati de anestezie, eu am intrebat azi dr si mi-a spus ca in Elias se practica rahi-epi. I-am spus ca prima data eu am avut doar rahi si mi-a zis ca se poate si asa daca vreau. Am intrebat daca au sistem roomin-in si se pare ca NU - cum Doamne iarta-ma mi-a scapat asa ceva? I-am zis ca dau in depresie daca nu-mi dau copilul si dr a zis ca daca vreau ma mut la alta maternitate (e o varianta) sau eu i-am zis ca ma mut la camera de alaptare. Sunt tare, taaaare bulversata. Mi-e teama totusi sa ma duc la cuca macaii sa nasc la privat in care nici n-am mare incredere, mi-e ciudat sa schimb acum dr...sper ca o insomnie ma va ajuta sa iau decizia cea mai buna. Alta veste proasta este ca nu-mi dau copilul in brate dupa ce-l scot (cica sa nu-mi indoi bratele eu fiind in mijlocul operatiei). Of! ce as fi vrut si eu sa nasc natural!
Dara imi pare rau ca ti-ai petrecut ziua pe holuri si ca se intrevad alte experiente la fel, insa daca e spre bine n-ai ce face.
Oana multumesc!
Ronina si Bia ati intrebat medicul cu privire la banuielile voastre?
scuze am citit pe diaginala, dar revin pe seara sa pigulesc cum trebuie
monna3 spune:
Tala uff... sper sa gasesti o solutie cu care sa fii multumita
Bia_Mi spune:
Chito ce tare esti...ma faci sa rad! Ai emotii,nu?
Aredwynn avem aceeasi data la UM si mai e strumfi_12,apoi urmeaza Magda, insa mie asa mi-a spus de la eco, dar daca bag pe net imi apare tot 03.03.2012. Oricum sunt sigura ca nu intru in luna martie, e si sarcina joasa, si colul scurt, iar durerile se accentueaza. Sincer nu stiu care e treaba cu eliminatul dopului, acum am auzit pt prima data. Oricum mi-e tare frica pt ca sotul e plecat pana pe 10 feb, asta e mai nasol,dar daca nu vrea fata lui sa il astepte,asta e...:p
Tala nu am vb cu dr ca deabia de 2 zile sau 3 am chestia asta.
Dana, Monica si Ronina sunt f atente la detalii si tre sa le multumim pt asta. Cate un pupic pt fiecare! Sunteti super!
35+ cu
monna3 spune:
Bia nu trebuie sa ne multumiti, mie una imi face placere
J.D. spune:
Fetelor, ! eu trec printr/o depresie si de asta prefer sa stau departe. In rest e bine, l/am vazut pe bebe azi, e cu capul in jos - asta stiam deja ca il simt in coaste de 2 saptamani - are 954 gr, mie mi se pare micut, dar asta e si eu am pus 6 kg pana acum.
Finn Constantine 15.10.2009 si 28+ Euan Tudor
monna3 spune:
J.D. bravo pt vestile bune despre bebe, are timp sa creasca in greutate, nu-ti fa griji! sa treaca depresia