Strengari de Martie - Aprilie 2012 - 27 Bv Carina!

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dara76 spune:

Aredwynn, asa-i, eu ziceam ca te gandesti acum asa si nu ti-e frica de epidurala atunci, automat, in caz ca o sa vrei, dar cred ca tu n-o sa vrei, ca le-aiz razbit pe toate fara nimic :)
Cu celulele, unele firme de celule stem, in caz ca ai nevoie de folosirea celulelor, platesc ele, daca asta ziceai. CBC dadea 185 mii eur, nu mai stiu care dadea 213 mii eur. Pt. ca intr-adevar acum se folosesc rar, asa ca isi permit.
Acu' am vazut c-a zis si Irina.

Dana, zau ca la PCOS (SOPC) se intampla sa n-ai suficient lapte, ca e o chestie endocrina, cu hormonii, iar prolactina e un hormon :). F bine ca tu n-ai PCOS, dar eu sigur am :P. Si pe mine m-a intrebat chiar ieri dr mea cam ca pe Monna.

Ronina, np, in principiu nu prea am greturi, mai vazusem si alte culori, mai albicios, poze, dar ma gandeam eu asa ca daca se duce direct la toaleta si nu ma prind.

J.D, ma bucur sa te aud, chiar daca nu esti foarte bine, cand poti, please, mai scrie-ne :)

29+ Miruna Sanziana

*MTHFR C677T homozigot; PAI polimorfism 675 4G heterozigot; mutatia factorului XIII (G102T) V34L heterozigot // Clexane injectie 0.4 seara, Aspenter 2/zi seara, B12 metilat, acid folic metilat, Magne B6, Folowise, Cetebe, L-arginina*

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bia_Mi spune:

J.D ma bucur ca e bine bebe, dar ai grija si de tine. Trebuie sa iti revii...si eu trec prin stari dastea depresive sau ma cert cu toata lumea, nu-mi mai convine nimic, dar ma gandesc ca ii fac si ei rau. Spre ex vineri am avut o criza de nervi de am vazut stele in fata ochilor! Tinta nervilor si a tipetelor este sora mea...daca sotul e plecat e un norocos.
Sa stiti k m-am documentat il leg cu dopul, sigur ala e si la mine, iar la fel cu presiunea pelviana cred ca deaia ma doare knd ma ridic sau knd ma misc, durerile de spate...astea sunt semne ca se apropie. Parerea mea...oricum sper sa nu incep sa dramatizez acum, orice mi-i se pare e semn ca nasc.
Cris ce faci?

35+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ronina spune:

Sovietica: si mintea mea spune ca vrea sa vada martisorul inainte sa nasc, dar cum o vrea Domnul.
Tala: n-am sunat medicul, sunt inconstienta refuz sa cred ca se va intampla asa curand. Am mai citit pe net si cica injectiile astea de maturare a plamanilor se fac pana in saptamana 34, dupa care plamanii ar fi ok: "Daca sarcina are intre 23 si 34 de saptamani atunci doctorul poate recomanda o injectie cu cortizon pentru maturarea plamanilor bebelusului. Dupa saptamana 34 steroizii nu mai sunt necesari deoarece dezvoltarea plamanilor este mult mai avansata."
Eu mai am 3 zile pana implinesc 34 sapt, dar bucatica de dop era f mica si fara firicele sangerii, deci teoretic mai am zile bune. Insa daca mai prind urma de mucus sun fara sa ma mai gandesc, nu mai menajez dr.
Tin pumnii sa gasesti solutia potrivita cu rooming-in
Bia_Mi: multumesc de pupic, dar Monna e cea harnicuta, eu mai rar
JD: ma bucur ca bebe e bine, sa stii ca nu e slabut, a mea avea 960 gr la 30 sapt. Sper sa treci repede si usor peste depresie si sa rasara soarele
Dara: crede-ma ca acum ma uit de fiecare data inainte sa trag apa Ma gandeam ca tu nu ai greturi, dar am zis ca vor mai fi fete care sa dea click si sa le avertizez putin

33+ Bianca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _Ralu_ spune:

Buna fetelor!

Sunt prietena unei mamici de ianuarie 2012 (anangel_lexi), care m-a rugat sa transmit, ca are o trusa de epidurala Braun, care i-a ramas, deoarece era pregatita pt nastere naturala, si pana la urma a fost nevoie de cezariana..si ar vrea sa recupereze banutii pe ea. Daca cineva este interesat, va rog sa ma contactati pe PM, si va pot pune in legatura.

VA multumesc.
Nasteri usoare si multa sanatate!

raluca mami fericita de alexia (07.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Haydee spune:

Buna seara, burtici!
Felicitari Anda, sa dea Domnul sa ai un bebe sanatos si mancacios!

Am revenit si eu dupa cateva saptamani de absenta. V-am citit aproape continuu, cu scrisul insa, ati vazut.... De ce? Pe de-o parte, nu au fost noutati.. pana acum; pe de alta parte, pana apuc eu sa citesc din urma, s-a raspuns la toate intrebarile, s-au facut toate comentariile care mi-ar fi trecut si mie prin cap pe un anumit subiect, asa ca mi s-a parut redundant sa mai zic si eu ceva

Parca la un singur subiect as avea ceva de adaugat - nu mai stiu cine intreba cum sa prinda centura de siguranta pentru a nu strange burtica; eu largesc putin partea de jos si folosesc pe post de opritor un cleste de rufe. Nu stiu daca am explicat pe inteles, daca e nevoie, fac o poza

Si acum.. noutati... bebica e bine, am fost la eco acum o saptamana si dormea ca.. un bebelus. Am facut si testul de toleranta la glucoza, rezultatul e ok. Nu am cumparat inca nimic pentru printesa. in schimb am lista pregatita, stiu si ce si de unde sa cumpar. Doar ca zic ca mai e timp. Sper sa nu am surprize

Am avut o prima discutie cu medicul despre cum voi naste: avand in vedere ca e o sarcina obtinuta cu greutate si ca sunt ceva probleme cu tensiunea, pentru a evita orice fel de riscuri, foarte probabil va fi cezariana.

Ronina, eu am dat click

Numai bine va doresc si sunt in continuare alaturi de voi, macar din umbra

29+, cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monna3 spune:

Haydee felicitari pt vestile bune! Eu sper sa ne scrii mai des, nu sa stai langa noi mai in umbra cum ai zis

Monica, fericita 33+ cu Cezar-Andrei

AMR: 7 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana_30 spune:

Salutare la toate fetele! Si felicitari Anda, pentru primul bebelus aparut la odiseea noastra!
Vad ca incep sa se mai precipite lucrurile si la alte fete, Ronina, sper ca Bianca sa mai stea un piculet la caldurica. Oricum, cred ca daca treci de 34 de saptamani, va fi deja foarte bine si apoi, probabil ca doctorii vor putea sa faca ceva sa mai tina bebita in burtica!

Am vazut ca se discuta si despre vaccinuri; eu nu sunt adepta lor, parca sunt prea multe de facut si stiu ca mai au si efecte adverse, autism, etc.

Eu sunt bine, burta creste si ma lupt cu poftele, mi-e asa de pofta de dulciuri, nu ma recunosc deloc; mai ales ciocolata. Eu nu prea eram cu dulcele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monna3 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ana_30
mi-e asa de pofta de dulciuri, nu ma recunosc deloc; mai ales ciocolata. Eu nu prea eram cu dulcele.

exact... parca ma descrii pe mine . aseara l-am luat pe domnul sot la o plimbarica pan' la market sa cumparam tort de cioco si ghiciti cine manca la ora 9 seara tort

Monica, fericita 33+ cu Cezar-Andrei

AMR: 7 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dara76 spune:

Info: http://en.wikipedia.org/wiki/Thiomersal_controversy#Population_studies

"Multiple studies have been performed on data from large populations of children to study the relationship between the use of vaccines containing thiomersal, and autism and other neurodevelopmental disorders. Almost all of these studies have found no association between thiomersal-containing vaccines (TCVs) and autism, and studies done after the removal of thiomersal from vaccines have nevertheless shown autism rates continuing to increase. "

S-a spus ca tiomersalul (sau timerosal) din vaccinuri cauzeaza autism si s-a propagat. Au studiat astia ca nebunii si nu s-a dovedit. Au scos si tiomersalul din vaccinuri, parintii nu si-au mai vaccinat copiii, si totusi autismul a continuat sa creasca. Insa zvonurile initiale au ramas si au continuat sa faca rau. E toata povestea pe Wiki si in multe alte publicatii independente.

29+ Miruna Sanziana

*MTHFR C677T homozigot; PAI polimorfism 675 4G heterozigot; mutatia factorului XIII (G102T) V34L heterozigot // Clexane injectie 0.4 seara, Aspenter 2/zi seara, B12 metilat, acid folic metilat, Magne B6, Folowise, Cetebe, L-arginina*

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SuperMami_1 spune:

Felicitari , Anda! refacere usoara si mult laptic pentru Toma!
Bine ai venit, Toma!
Jd, daca ai nevoie sa te descarci suntem aici pentru tine.
felicitari pentru vestile bune de la echo
Dana, ar fi fain sa avem incredere totala in noi in relatia cu bebeii, mai ales la debut, in maternitate, pentru ca ar conta foarte mult in alaptare, eu una n-am avut la Rares si nici nu pot sa zic ca am fost foarte bine informata in ceea ce priveste alaptarea si nu am insistat foarte mult cu alaptatul, ba i-am bagat supliment de la inceput. Sper ca de data asta sa fiu mai increzatoare ca pot sa-mi alaptez copilul si sa nu intru in fibrilatie la fiecare apostrofare a personalului medical cum ca imi tin copilul flamand, ca nu mi-a venit inca laptele si sa dau iama in lp. Colostru vad ca am si daca e suficient pentru bebe, sunt foarte multumita.
ideea e ca la cezariana mie mi-a venit laptele abia acasa, deci la 5 zile dupa cezariana, si in spital iti ziceau asistentele ca daca nu ai lapte sa nu pui degeaba copilul la san, ca nu se hraneste(oare nu se stia de beneficiile colostrului in 2007, ma intreb?)si te indrumau la neonatologie unde se dadea din 3 in 3 ore lapte praf gata preparat pus in canute de inox si ii hraneam pe bebei cu lingurita, sa nu se invete cu bibe. si in plus cica e conditie de externare ca bebe dupa eliminarea meconiului (scadere in greutate) sa inceapa sa creasca iar in greutate,deci ar trebui hranit cu ceva.uite maine ma bag sa caut pe net proprietatile colostrului si sa aprofundez problema.
Daca mai stisi careva informatii despre colostru,le astept cu mare interes.
noapte buna!

Miha, mamica fericita de Rares si 30+ cu bebe Vlad, zis si "Nuca"

Mergi la inceput