Strengari de Martie - Aprilie 2012 - 27 Bv Carina!
Raspunsuri - Pagina 4
ronina spune:
Chito La Multi Ani tatalui tau!
Monna: pai pregateste-te sa nu te luam prin surprindere
In alta ordine de idei, daca tot e sarbatoare si n-am pus haine la spalat, ceva tot mi-am gasit de facut si anume bagajul redus pt maternitatea privata Sper totusi sa nu nasc pe frigul asta, ca eu cu gandul la martie n-am pregatit haine groase pt scos bebe din maternitate, ma gandeam ca ceva de primavara + paturica ar ajunge.
33+ Bianca
chitosenia spune:
Ronina facutul bagajului chiar si cel redus pentru privat ..pare o decizie inteleapta.
Acum rog toate fetele sa se abtina sa mai foloseasca cuvinte ca : pierdere dop gelatinos, contractii regulate si dureroase... fetelor toate suntem emotionate pentru Anda dar daca nu va calmati un pic ..jur ca dau foc la baraca ...NU SUNT PREGATITA PSIHIC si sunt la a doua nastere ... un pic de decenta si control va rog ...eu vreau soare si minim 15-20 de grade pentru bebele meu la nastere ..nu zapezi si coduri galbene/portocalii.
Cuvintele de mai sus sper sa fie luate la nivel de gluma ... daca e ceva serios scot motatele de incurajare... aduc ceia si compot la spital... dar vreau doar motive serioase..nu ca vreti sa-l vedeti pe bebe mai repde sau ca ma roade invidia pe Anda.
Pup fetele si strengarii
Mamica de Bu minunat si de strengar +31
monna3 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ronina Monna: pai pregateste-te sa nu te luam prin surprindere 33+ Bianca |
decat sa ma pregatesc eu mai bine vorbiti voi cu printesele voastre sa mai stea la caldurica, acuma-i prea ger ca sa scoata nasucul afara
Monica, fericita 33+ cu Cezar-Andrei
AMR: 7 saptamani
monna3 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui chitosenia Acum rog toate fetele sa se abtina sa mai foloseasca cuvinte ca : pierdere dop gelatinos, contractii regulate si dureroase... fetelor toate suntem emotionate pentru Anda dar daca nu va calmati un pic ..jur ca dau foc la baraca ...NU SUNT PREGATITA PSIHIC si sunt la a doua nastere ... un pic de decenta si control va rog ...eu vreau soare si minim 15-20 de grade pentru bebele meu la nastere ..nu zapezi si coduri galbene/portocalii. Cuvintele de mai sus sper sa fie luate la nivel de gluma ... daca e ceva serios scot motatele de incurajare... aduc ceia si compot la spital... dar vreau doar motive serioase..nu ca vreti sa-l vedeti pe bebe mai repde sau ca ma roade invidia pe Anda. Pup fetele si strengarii Mamica de Bu minunat si de strengar +31 |
perfect de acord cu tine
happylica spune:
chito, la multi ani tatalui tau.
acum ca a nascut anda, realizez ca nu-s pregatita inca. desi.. abia astept.. nu.. inca nu ..
AMR < 6 saptamani
varsta bebelusei Alexia
dana_cp spune:
Chito, esti mortala :)))))))))
La multi ani tatalui tau!
Am uitat ceva... am vazut azi dim ca mi-a aparut si mie Vlad Alexandru in listuta Nu stiu cine a facut-o (suspiciunile mele de Holmes se indreapta inspre Monna sau Ronina) dar multumesc frumos !!!!
cu Gaza, DPN 30 Martie
monna3 spune:
hehe... ai vazut tarziu , numele e acolo de cand ai zis ca v-ati hotarat
magddalena spune:
Felicitari ANDA recuperare usoara,bebe fara colici si mult laptic!!!
Aredwhin fac poza cum ajunge sotul acs si o pun ca sa vezi,eu sper sa trec de 36 de saptamani apoi ce o vrea dumnezeu,nu ma preocup prea mult,cum o fi o fi.Am o senzatie asa de"nu mi se intampla mi"adica ma gandesc oau mai e un pic si nasc,nu nu e adevarat nu inca,mai am o gramada,cateva saptamani,parca alea cateva saptamani sunt ani..intelegeti ce vreau sa spun??
Si daca tot suntem pe ultima suta de metri m-a mancat in fund sa recitesc primele capitole si m-a apucat plansul,cand ma gandesc cat de speriata eram,nu stiam daca o sa fie totul bine si acum mai e un pic
deci diareea poate fi simptom de nastere?si starea de neliniste de cateva zile incoace?nu se pune nu??
mie o frica de tot,de la nastere pana la cum o sa reactionez cand o sa imi vad copilul,de TOT!!!
ma invart prin casa si nu mai stiu ce sa fac,azi e sarbatoare nu pot curata,freca,dezinfecta,nici de facut mancare nu am chef
Am recitit mesajul,sunt incoerenta rau,o fi emotiile ..nu bagati in seama..
mada 35+ MAYA-ELENA
AMR 5 saptamani!!!!!
titi143 spune:
Felicitari Anda! Sa creasca Toma sanatos si mare.
Eu mi-am cumparat biberoane deorece i-am dat si ceai nu numai san. Am dat si mult ceai anticolici.
Vorbeati de dopul gelatinos, la prima sarcina am tot urmarit sa vad daca elimin dopul gelatinos, dar mia scapat. Eu m-am trezit intr-o dimineata la ora 9 ca mi sa rupt apa.
Ramona mamica fericita a lui Eduard (09.10.09) si 27+ Robert Aaron