Ne rugam pt VICTORIA - M&M mai-iunie 2008 (209)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Doloress spune:

Nici eu nu stiu ce-a dat in noi anul asta, am fost cam toti bolnavi, ne-a tinut si mult. AM avut deci doua gripe mari, cu febra mare, tuse, muci, stare de rau. Pe mine cel mai mult, am tusit o luna de zile. Nici n-am luat mare lucru, din cauza de alaptat. Nici pe Stodal n-am mai dat banii pentru ca mie niciodata nu mi s-a parut ca m-a ajutat. Asa ca am tusit in legea mea vreo luna. Lui Kevin i-a trecut cel mai repede- in trei zile si Patrick - cam o saptamana, asta e regula la el.

Noi mai tratam tusea cu miere si ceapa - o ceapa scobita, pus in ea miere de albine si pus la macerat la frigider. Dupa vreo cateva ore se bea siropul ala. E cam gretos dar il contracaram cu o gura de suc sau de ceva dulce imediat dupa. Numai Kevin l-a baut fara probleme.

Lui Kevin i-am mai pus si supozitoare cu eucalipt, cand nu s-a mai putut. Ajuta si la tuse, mi se pare mie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

Nadia,iti raspund eu. Agumentin contine Amoxicillin.
Klacid contine Clarithromycin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Neata!

Sarumana pt gandurile bune, a fost aseara Cristi la spital, unchiul si-a revenit din operatie, chiar a vorbit cu Cristi, era destul d eok, zicea ca nu-l doare nimic, e doar obosit, ceea ce e super normal dupa asa o operatie. Asa ca asteptam sa treaca saptamana asta ca e cea mai grea. Dar el e puternic!

siropuri de tuse eu declar cu mana pe inima ca am testat tot ce e natural sau naturist si concluzia mea e ca la Robert nimic nu functioneaza. Dar nimic!!! Pana nu scapam de cauza tusei nu scapam d etuse, de fiecare data secretiile ! Deci la noi aerosolii cu Acc, iar ca sirop Sinecod, bronhexim, deci nu plante.

Iasmi sanatate, sa scapi de tuse si crocobalauri!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns belleane spune:

si la noi a mers tot acc dar pliculete efervescente, nu aerosoli. I-am mai dat salvigol de supt pentru iritatia din gat, si propol c, ser in nas si ne-a trecut tusea aia intinsa pe luni intregi. Pe noi ne-a ajutat si vacanta de iarna,n-a fost expusa la alti crocobauri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

aaa..pt gat rosu si noi avem salvigol, homeogene, ajuta f bine!

si noi de bucuram de vacanta prelungita! Ma bucur in fiecare zi sa sanatatea lor, de apetit, joaca, nebunii. Ma preg psihic ptr re-start.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piggy spune:

Salutari mamici si pitici,

Nu am mai scris de ceva vreme...desi din cand in cand mai citeam cate ceva. Acum sper sa am ceva mai mult timp de forumeala ca am inceput serviciul Dupa aproape 4 ani de stat acasa, nu am mai rezistat, desi in fiecare minut ma intreb dc am luat decizia corecta fata de copiii mei (in mod normal concediiul pt mara se termna in august).

Si noi am fost raciti in decembrie, ambele fete cu antibiotic, febra mare, tuse in somn, exact cum ziceti s voi. Ca urmare din dec Ilinca sta acasa. Nu stiu cat mai poate insa, in fiecare zi cere la gradi. Am profitat de faptul ca bona cea noua a Marei s-a oferit sa stea cu ambele. cRED CA DE luni o sa reincepem mersul la gradi...

In rest iesim cat si cand putem pe afara, la zapada, teatru, opera cu Ilinca, acum probabil doar in week-end, dc am inceput lucrul.

M-am bucurat sa aflu de atat de multe burtici. Va doresc sarcina usoara si bebelusi sanataosi - Ylari, Bebelina, Simonix!

Sanatate multa copilasilor bolnavi si nervi tari mamicilor!

Va pup pe toate si sper sa scriu mai des de azi inainte

Mergi la inceput

piggy, spor la munca. Si eu m-am simtit bine la munca, (si m-am intors mai devreme.)

fetelor belgience/bruxeleze, de unde gasesc un echivalent al plafarului romanesc? pt ceaiuri, tarate etc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns belleane spune:

cred ca la magazinele de Bio.

Mergi la inceput

belleane, nu le gasii . Trebuie sa mai sap, ma gandeam ca poate au fetele neshte referinte. E o harta cu neste chestii dar pe bune ca pe acolo mersei des dar..dejava, nu le vazui.

edit: mi-au mai zis intre colegi, unii comanda , unde sa mai incerc etc Exista solutii , numai sa deschid gura.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simonix spune:

Eu vazui magazine BIO tot asa, pe unde umblai - insa nu le tin minte, mi se pare greu de ajuns la ele si daca nu sunt asa, sub ochii mei, uit. Este un magazin de Bio la Shopping Center, la subsol, fix cum intri din parcare. Eu de acolo mai luam chestii de bebici, borcanele bio, cereale mai cu motz etc. dar sa nu te astepti sa fie chiar ca la Plafar - eu acum mai imi iau ceaiuri de acolo. Daca e pt ceaiuri si chestii homeopate - farmacie. Ceaiurile de la Tillman sunt f bune. Bine, si scumputze, cam 5 euro 20 de pliculetzi. Nu stiu exact ce cauti matale ...

Inais - Nortussinul ala il avem si noi in casa, pentru omuleti mari, insa, si confirm ca e foarte eficient. NU i-am dat lui Robert, el a tusit foarte rar desi a fost foarte bolnav, si nu am avut nevoie de siropi. In genere eu dauu ceai din ala de la Tillman de cimbru cu eucalipt si miere pentru raceli, cand mi se pare ca se ragusheste oleaca - e minunat. Sanatate multa, vad ca se cam chinuei mititica La noi cred ca au murit de tot virusii de frig

Multumesc incaodata de felicitari pentru sarcina, mi-a fost tare rau, dar na, cica e de bine Am cerut concediu o saptamana deocamdata, nu sunt in stare sa ma deplasez dimineata, generalistul mi-a zis ca pot lua niste pastile dar trebuie sa vorbesc cu ginecu, sa vaz daca ma lasa sa le iau. Chestia e ca ma alimentez, mananc, chiar daca lucruri mai neutre asa, dar uite, azi am reusit sa frig un piept de pui singu si am hapait iar asta mi-a dat puteri. Sa vedem mai incolo. Serile imi este foarte rau, tremur, ametess, am dureri de stomac, casc in continuu ... Si noaptea ma scol cu dureri de stomac, mai bag un stix, mai iau o apa ... iar dimineata sunt varza de varza. Pa la 12 imi revin :)

Gata raport - pupici

Simona cu Robert

Cum a venit Robertzel in viata noastra

Poze cu noi toti

Mergi la inceput