Ne rugam pt VICTORIA - M&M mai-iunie 2008 (209)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns inais spune:

Citat:
citat din mesajul lui Reallaura
[inais eu nu vreau sa descurajez pe nimeni, dar copiilor mei tusea nu le trece de la sine...cu Ilinca am fost mai curajoasa, am lasat-o si cate 3 lu i sa tuseasca, doar cu sirop...ultima oara a fost. Atat de evident ca trebuia antibiotic...in 2 zile i- a trecut tot, parca nici nu fusese bolnava...Mkrci mi- avtusit tot anul inrimul an de grAdi...eu le fac dexa, 2 sedinte seara si dimi la tuse seaca. Le dau paxeladine seara pana se sparge tusea, sau grintuss-e pe baza de plante. Apoi le dau Acc. Nu mi se pare ca are mare efect. Plantusin, ceai de cimbrisor si mugur de pin zilnic, de 3 luni incoace, vit C, miere etc, degeaba. Si acum imi tusesc, amandoi, dar nu la somn, asa ca nu ma ambalez

Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008 si Ilinca, 19 aprilie 2010

Deci o aud din birou cum tuseste...in somn!
Am apucat sa-i dau o doza din siropul de tuse 'mai slab' ca sa zic asa...ca altfel o trezeam si i-l dadeam pe celalalt mai tare. Are muculeti, dar nu grosi si nu colorati si are secretii ce se scurg in gat si de aici gatul iritat...si tuse combinata: cand mai productiva, cand mai iritativa! De mult nu a mai lalait-o asa cu o viroza. O suspectez ca suprapune virusii ca altfel nu inteleg...a avut o forma mult mai light decat mine de viroza, cand eu ma vaicaream de tuse ea nu avea nici o pb. E clar ca a luat alt crocobaur! Cu ce pot sa zic ca ma 'consolez' este ca toti colegii ei de scoala is cu muculetii in barba si tusea la ordinea zilei. Aici se si duc toti la scoala asa cum nimeresc: bolnavi, nebolnavi...asa ca ce ma mai mir nu stiu!

O sa incerc si eu cu aerosolii, insa dexa il folosesc cand e groasa rau de tot situatiunea! Iar ACC nu are sens sa-i fac, ca ii curge bine nasul...

Am fugit...a propos, a fost excelenta mancarea, pacat ca mancata pe fuga!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victoria_mami spune:

Eu v-am zis ca Victoria tuseste deja de o luna, da' nu tuse seaca, ci de-aia din piept! Eu am tusit asa 3 zile si ma durea pieptul de numa', ea saraca tuseste de o luna. Mai grav e ca aici nu am ce sa cumpar, ca Ministerul sanatatii a scos toate siropurile de copii!

LAURITA, ce antibiotic ati facut ptr. tuse? Ca deja pe mine ma lasa nervii cu tusea Victoriei

M-a sunat dr. de la endo si a zis ca ea nu-si face griji de hormonul de crestere, ca a vazut chart-ul Victoriei si cica a crescut 5,5cm in ultimele 6 luni, deci creste bine. Il mai facem o data, poate il prindem sus de data asta. Analizele de alanina sunt scazute, deci poate fi o cauza a hipoglicemiei, dar nu neaparat. O sa-i faca test joi sa vada cat din pastilele de citostatice e inca in sange. I-am zis lui daddy sa ia lapte de soia si gelatina, as incercam sa vedem daca ajuta o crestere de alanina. O sa va tin la curent. Va pup si va multumesc din nou ca ma ascultati si ma lasati sa-mi descarc si eu frustrarile aici, cu voi.

_
Mami si Daddy lupta impotriva leucemiei, impreuna cu Printesa Victoria Isabella 22.05.2008

VICTORIA

www.facebook.com/pages/Acute-Lymphoblastic-Leukemia/178051842277685" target="_blank">Acute Lymphoblastic Leukemia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

inais grintus e pt ambele tipuri de tuse si mie, pana acum, mi s- a parut f bun. Sanatate multa Iasminutei!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

noi trataram tusea cu sirop de brad - capatat (sarutmana cine l-a facut, si sarutmana cine mi l-a dat!), alternand cu ceai de cimbrisor. In rest, la muci, tratez cu servetel. Si muci sunt cacalau,pt ca e dif. de temperatura, si face Mara pe jos 1km dus 1 intors zilnic.

mi_bebelina, felictari pt fifilina!! sa fiti sanatoase toate 3!!

Lorich insanatosire grabnica la unchi! daca era ceva rau, va sunau, stai calma. De la terapie intensiva nu lasa insa cu mobile.

adriana, la noi e frig pt ca pe langa ca avem pereti numai de sticla, vecinii nici nu dau drumul la caldura. Belgieni rezistenti.. vecinul de desupt a realizat abia acu 1 sapt. ca are defect complet sistemul de incalzire, desi si-a renovat aprt. acum 7-8 luni, cand ne-am mutat, e prima data cand da drumul la incalzire. Asa ca... asta e. In dormitor mai avem draperie,aia mai izoleaza putin, dar in restul casei nimic. Si ma mai mir ca avem 13gr in casa dim. - seara abia urca la 18.

eu gatesc in weekend pe cat mai mult timp.In rest ... ciuciu cand sa mai gatesc.

desiree, nici Stodal nu se mai vinde?

Mergi la inceput

nadia ce bine ca e totusi ok! Sper analizele urmatoare sa iasa mai bine!
Eu Augmentin i-am dat prima oara in viata ei, pana acum i-am dat Klacid care e mai tare, de rrica sa nu - i dau degeaba augm. a mers perfect...eu tot asa fac, tusesc lyni intregi, ii tratez cu toate oerburilebposibile, cand nu mai rezistam psihic sau nu mai pot nici respira de tuse, bag antibiotic, trece in 2 -3 zile si ii am sanatosi vreo 2-3 sp. Apoi de la capat...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

laura, incercati toti un exudat, pare clar o infectie acolo .... sa nu fie una ce o dati cadou de la unu la altul, cu darnicie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inais spune:

Da, sirop din muguri de brad astept si eu din Ro...Eu nu am avut decat rare episoade de tuse la Iasmina...si 1 sever, cand am ajuns disperati la pediatru (era in Be asta) si ni s-a dat siropul de care va spuneam: Nortussine ii spune. O doza f mica a primit si s-a calmat imediat, in 2 zile nu mai avea nimic. Dar era o altfel de tuse...iritativa clar...nu o mai putea ctrl. Si nici noi...nici cu dexa. Ne-am speriat atunci. Dar a trecut.

Acum e altfel de tuse, mai productiva, sper sa treaca. Tuseste ffff des insa, de 2-3 ori/minut. Ma gandesc ca nici nu se odihneste cu asa somn! Gata, ma opresc.

Sanatate inca o data Victoriei!

Merg la somn.

Mergi la inceput

Cleo Da, eu stiu...o sa facem si asta daca devine iar grav. Sper sa nu. Eu o pun pe seama sensibilitatii ereditare...si noi faceam mereu laringita etc si bagau penicilina in noi. Cred ca unii copii sunt mai sensibili, unii fac muci unii tuse. Noi suntem cu tusea

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Reallaura

nadia ce bine ca e totusi ok! Sper analizele urmatoare sa iasa mai bine!
Eu Augmentin i-am dat prima oara in viata ei, pana acum i-am dat Klacid care e mai tare, de rrica sa nu - i dau degeaba augm. a mers perfect...eu tot asa fac, tusesc lyni intregi, ii tratez cu toate oerburilebposibile, cand nu mai rezistam psihic sau nu mai pot nici respira de tuse, bag antibiotic, trece in 2 -3 zile si ii am sanatosi vreo 2-3 sp. Apoi de la capat...

Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008 si Ilinca, 19 aprilie 2010

Laura, Augumentinul e antibiotic? Daca da, care e ingredientul de baza?

_
Mami si Daddy lupta impotriva leucemiei, impreuna cu Printesa Victoria Isabella 22.05.2008

VICTORIA

www.facebook.com/pages/Acute-Lymphoblastic-Leukemia/178051842277685" target="_blank">Acute Lymphoblastic Leukemia

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui cleo78

desiree, nici Stodal nu se mai vinde?

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=I%20love%20DC&page=2" target="_blank">Victoria (des.1), fetita frumoasa si curoajoasa, te iubim!

Cleo, NIMIC! Au scos absolut toate siropurile de tuse ptr. copii. In noiembrie.

_

VICTORIA

Mergi la inceput