Ne rugam pt VICTORIA - M&M mai-iunie 2008 (209)
Raspunsuri - Pagina 11
ca_eric spune:
simonixulllleee felicitari si doamne ajuta sa fie bb bine, sanatos si sa duci cu bine la final sarcina. ma bucur f mult pe tine, pe familia ta stiu cat iti/va doreai/doreati bb2.
victoria un pupic mare pt tine. imi pare rau de toate problemele princ are treceti nadia, sist medical e detsul de rau, nici aici nu e stralucit..ca peste tot... iti doresc nadia multa putere sa duci la final lupta.
mi bebelina felicitari pt caruciorul roz..e fericita delia acum. sa ai o sarcina usoara in continuare.
lorichule nu ne tine in suspans...e la 2 bb sau la 3 bb ??
va pup
aldaesme spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui YLARI
Pai io jur ca la tine ma gandeam ca e barza loooool!!! Sau la Esme???? Hmmm, fetelor nu-i corect, ca nu se pate spune asta o inteleg dar supozitiile ma pun pe jar, sunt curioasa la maaaaaxiiiiim....... YLARI si EVA alaturi de Desiree si printesa VICTORIA POZE Mami de Eva scumpa Si ![]() Lucas Mathias Trombofilie, Gena MTHFR Mutatia C677T genotip heterozigot si A1298C genotip heterozigot |
Simonixule imi pare enorm de bine! Sa fie intr-un ceas bun si sa ai parte de o sarcina usoara! Diplomatul este si a fost mereu punctul meu forte
Am sa imi fac timp sa va ajut cu croissantele da'nu fix acu', acu'fac un kk d ecorectura la un paper, mama lor de review-eri ignoranti, si apoi tre'sa imi pregatesc examenul de vineri (ala e la scoala de patiseri) da'de cum termin intr-o noapte probabil va explic ce si cum...va fi lung si detaliat. Ylari la cuptoare cu gaz timpi de coacere nu stiu, dar stiu ca iti poti pune in cuptor un termometru de cuptor sa ai idee cam cum e temperatura acolo si te poti orienta, altfel iti pot spune doar ca croissanti in speta se coc la foc mediu spre mare si dai si tu cu ochiul la ei sa vezi daca s-au facut
La mine nu vine nici o barza! Am pus embargo, e casa in care berzele nu mai au ce cauta! Am spus de la inceput ca eu unul vreau si unul am si mi-au spus multi ca am sa imi schimb parerea, ei bine parerea e aceeasi da'tin pumnii sa mearga barza peste tot pe unde mai este asteptata!!!
Dana si cand ne astepti in Norvegia? Io tre'sa stiu sa fac planurile
pup si citesc in continuare!
Esme
YLARI spune:
Pfuuu mai Esme, dupa ce mi-am pierdut banii pariind pe cleo, as fi bagat mana in foc ca la tine este barza. Dar bag seama ca-i o barza ... O barza... Ratacita. Rugam impricinata sa se deconspire, ca stam aici ca pe ace si facem valva ca vrabiile.
Lorichu scumpo ce ai patit? Te putem ajuta cu ceva?
Pupici.
YLARI si EVA alaturi de Desiree si printesa VICTORIA
POZE
Mami de Eva scumpa
Si 
Lucas Mathias
Trombofilie, Gena MTHFR Mutatia C677T genotip heterozigot si A1298C genotip heterozigot
Lorich spune:
Fete dragi, va pup!
Am avut o zi urata, pt ca unchiu meu a trecut printr-o operatie crunta azi si nu am nici vesti d ela el, il astept pe tati sa meagra acolo, nici macar nu stiu daca a scapat cu viata
da' trebuie sa fie bine! Trebuie! 
Si-n rest, probleme obisnuite, nu ceva f grav, de astea de le avem toti.
Va pup, nu puteti ajuta, nu mai mult decat , cu un gand bun!
bebelina ma bucur ca e totul ok!
Of, cu barza aia...trebuia sa tac, va zic ca e vb de un bb 2 si ca eu am un PM de scris, firar ![]()
YLARI spune:
Lorich ganduri bune iti transmit si ca sfat sa gandesti pozitiv. Sanatate multa si refacere usoara unchiului. Sa ne tii la curent.
Nu te stresa ca noi ne si distram aici incercand sa ghicim barza. Pupici.
Bebelina felicitari ptr bb roz!
YLARI si EVA alaturi de Desiree si printesa VICTORIA
POZE
Mami de Eva scumpa
Si 
Lucas Mathias
Trombofilie, Gena MTHFR Mutatia C677T genotip heterozigot si A1298C genotip heterozigot
alina_anto spune:
SIMOOOOO FELICTARI!!!

Ma bucur mult pt voi!!!

Alina mamica fericita de ScortzisoaraSara-Maria (09.05.2008) si Filip-Andrei(14.01.2012)
inais spune:
Desiree ma bucur ca isi revine incetinel Victoria! Doamne ajuta in continuare...cat despre ce revoltata esti cu medicii de acolo te inteleg...ca orice mamica. Cand e ceva cu copilul meu mie imi creste tensiunea...si nu suport sa aud ca altii minimalizeaza. Eu asa zic...problemele mele-s cele mai imp. pt mine ca-s ale mele!
Cu atat mai mult te inteleg pe tine si situatia prin care treceti...o lupta continua!!
si a big hug pentru Victoria! 
Simonix felicitari si aici si sanatate si o sarcina usoara in continuare...greturile nu-s de luat in seama...trec si apoi o sa simti ca ai renascut...plus ca o sa te loveasca o buina dispozitie...pofta de mancare, etc! Ma bucur mult, pentru voi 3!
Mi_bebelina felicitari pentru surioara!
Si Iasmina ne zice ca vrea surioara, NU fratior!
Iar eu simt ca, daca o sa mai fac un bb..., o sa fie tot fetita! Desi mi-as dori si un baietel...in fine, noi sa fim sanatosi!
Oricum m-am amuzat teribil sa va citesc si sa ma vad aici pe post de viitoare potentiala mamica...![]()
Lori deci cine-i? Ai scris PM-ul ala?!!
Sanatate multa unchiului tau...cum este? Cum se simte? Poate era la TI si acolo nu au voie cu tel., etc. Poate de-asta nu ati dat de el. Zau...tu stiu ca esti panicata asa
, dar pesimista nu te stiam!
Oricum sunt sigura ca intre timp v-ati calmat! Pupici Anei si lui R!
Gata merg sa culc copilu'...tarziu rau pt ea!!
Aaa...intrebare: ce remedii de tuse mai stiti...eu nu stiu ce sa-i mai dau Iasminei...ma dis-pe-ra cu tusea asta! Stiu eu unul mai tare de aici (un sirop) dar nu vreau sa recurg la el decat in caz extrem. Intre timp ii dau ceaiuri la greu, sirop de ridiche neagra...o sa fac si ceai de ceapa si coji de nuca! Bifat deja Plantusin (ceai si sirop), Prospan si inca un sirop de pe aici...uof!! Oare ne facem si noi bine pe anul asta ca tot intr-o distractie o tinem!
Noroc ca eu sunt nitel mai bine...dar nu ma incalzeste cand o aud pe ea asa!!! Fir'ar ca stiu ca tusea trece cand vrea ea...dar cred ca-s prea obosita de nu mai am rabdare sa treaca de la sine!
Fug la masa...la ora asta:creveti cu legume si muguri de soia...la wok...sa vedem ce a gatit tati ca eu una am dezertat din bucatarie!
DanaH spune:
esme, promite-mi ca daca (daca!) ne mutam in norvegia sunteti primii care ne vizitati, da?
oricum, va tin la curent. pana acum nimic. dar mai vedem. in a doua saptamna a lui martie se duce sotzu' in norvegia cu alte treburi, dar cred ca o sa mai discute si despre job.
deci.... trebuie sa recunosc ca eu eram (aproape!) sigura ca este vorba despre un fratzior/surioasa pt iasmina. dar daca inais nu zice nimic, eu o cred.
si uite asa, creste tensiunea si mai tare.
apropo, inais, si noi tot crevetzi. cu sos pirpiri. specialitatea sotzului. cred ca e seara de gatit a baietilor.
bebelina, felicitari pt bebe roz. cred cadelia estefoarte fericita. sa fiti sanatosi cu totzii.
si un mare pupic si o imbratzisare calda pt eroinele mele: victoria si mami-victoria. nadia, numai cu vesti din astea sa ne tii, da?
Reallaura spune:
Ce zi frumoasa aici,e forum, si eu nu am fost la datorie!
Simonix felicitari, ce ma bucur pentru voi, atata v-ati dorit! Doamne ajuta! Ce frumoooos! Ce emotionant e, cand am trait deja impeeuna povestea asa odata!
nadia ma bucur ca Victoria e mai bine si sper sa fie bine in continuare tratamentul. Sa ne zici ce se mai intampla ref la hormonul de crestere.
Mibebelina felicitari pentru fetitza, e minunat!
Lorich sper ca unchiul sa treaca refaca repede. sanatate!
alysh am vazut ce v-ati distrat la sanius, frumosilor! Noi nu am apucat, am fost la un botez si au stat numai in hol, era cam curent au cam tusit iar. duminica si azi am stat inchisi in consecinta. Si am pierdut si un cercelus din perechea de la soacramea..,si ce fumosi erau...
Esme faci cursuri de brutar, asta da afacere din pasiune! Felicitari pt blog! Sa ne dai linkl si noua!
inais eu nu vreau sa descurajez pe nimeni, dar copiilor mei tusea nu le trece de la sine...cu Ilinca am fost mai curajoasa, am lasat-o si cate 3 lu i sa tuseasca, doar cu sirop...ultima oara a fost. Atat de evident ca trebuia antibiotic...in 2 zile i- a trecut tot, parca nici nu fusese bolnava...Mkrci mi- avtusit tot anul inrimul an de grAdi...eu le fac dexa, 2 sedinte seara si dimi la tuse seaca. Le dau paxeladine seara pana se sparge tusea, sau grintuss-e pe baza de plante. Apoi le dau Acc. Nu mi se pare ca are mare efect. Plantusin, ceai de cimbrisor si mugur de pin zilnic, de 3 luni incoace, vit C, miere etc, degeaba. Si acum imi tusesc, amandoi, dar nu la somn, asa ca nu ma ambalez
Hai fetle, cine mai e cu bb 2? Fie-va mila, impartasiti!![]()
![]()