PAZA BUNA si prognoza METEO
Raspunsuri - Pagina 11
Laura25 spune:
Am patit si eu ca andacos mai acu vreo saptamana, atunci am raspuns capcaunului si a aparut mesajul meu inaintea lui. El sigur atunci nu a facut 'scheme' de astea ca tine
Am marfa la bazar umanitar DC
Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi
'Cos what I feel is the only truth for me
capcaunul spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Laura25 Am patit si eu ca andacos mai acu vreo saptamana, atunci am raspuns capcaunului si a aparut mesajul meu inaintea lui. El sigur atunci nu a facut 'scheme' de astea ca tine |
Am secretele mele. N-ati auzit de tunelul timpului?
violetan spune:
Laura, tu la ce film te uiti, taika, pen'ca era sa ma bagi in sperieti rau de tot. Codul portocaliu de vant se prelungeste pana maine seara, dupa care urmeaza cod galben de ger pana duminica. Tu despre ce cod portocaliu pana duminica vorbeai?
papanash spune:
si vantul cand s-o opri, ca e sinistru ! toata noaptea a suierat si nu s-aoprit nici acum !
..............................................................
Mama de papanas Andreiutz ( 02.10.2007 )
Laura25 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui violetan Laura, tu la ce film te uiti, taika, pen'ca era sa ma bagi in sperieti rau de tot. Codul portocaliu de vant se prelungeste pana maine seara, dupa care urmeaza cod galben de ger pana duminica. Tu despre ce cod portocaliu pana duminica vorbeai? Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007 |
Asa aparea la TV pe un post, cand butonam eu la un moment dat. Codul portocaliu se prelungeste pana duminica (12.02) pe motiv de viscol si ger in judetele din sudul Moldovei, Dorogea si Muntenia. Era si o harta cu judetele, majoritatea galbene, cele mentionate cu portocaliu. Nu mai stiu pe ce post, unul din astea de stiri.
http://tvr.ro/index.php?play=119902
Scuze! Portocaliul era pana miercuri seara, galben de ger pana duminica. Le-am combinat eu
Am marfa la bazar umanitar DC
Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi
'Cos what I feel is the only truth for me
histamina spune:
pe atentionarea speciala pe care o primesc, apare tot cod portocaliu.in bucuresti joi, minus 20 de grade.
alinuk spune:
cei aprx 450 de oamenii care au plecat din Constanta luni la 14 (v-am dat stirea de pe mediafax ieri despre situatia lor), au ajuns aseara in Bucuresti preluati de autocare
aprx 700 de persoane sunt acum in tren in Faurei...astapta de aprx 40de ore. Trenul venea din Moldova spre Bucuresti / in acesta se afla si echipa de fotbal Otelul Galati
....
nu mai circula niciun tren spre dinspre Moldova: Galati, Suceava, Botosani, Iasi
la fel Tulcea, Constanta
si cred ca mai sunt situatii limita pe zonele sus mentionate
Alinuk
si ostrogotzii din dotare: Andu mik (3 ani) si Teo voinik (5 ani)
www.meseriademama.blogspot.com/" target="_blank">party in FEERIE de muzica si dans
............................................................................
Nimic nu-i intamplator!
............................................................................
histamina spune:
De asemenea, pān#259; pe 12 februarie, īn toate regiunile, vremea va fi deosebit de geroas#259;, astfel īncāt temperaturile minime se vor īncadra pe arii extinse īntre -25 #537;i -15 grade C iar cele maxime vor fi de la -18 la -7 grade C.
Īn Capital#259;, vremea va fi geroas#259;. Vāntul va mai avea unele intensific#259;ri, de pān#259; la 55 km/h. Temperaturile se vor īncadra īntre -19 #537;i -12 grade C.
Alex@Sara spune:
Socrii nu au curent de luni de la amiaza.Satul e izolat-am vazut si la tv cand au afisat satele din ilfov care sunt izolate si fara curent,dar pe site-ul ENEL,nici o vorba si despre Petrichioaia/Maineasca unde sunt si ei.Incerc sa sun la ENEL,de azi dimineata si nu reusesc s aprind linia libera.Nici baterii la telefoane nu mai au prea mult,asa ca daca li se vor termina,nu vom mai sti nimic de ei,pana cand nu se remediaza problema curentului.
La noi,deocamdata e ok,am curent,dar ma seaca domn primar-i-am lasat un comentariu aseara,pe pagina lui de FB-azi l-a sters si mi-a restrictionat accesul pe pagina lui.Deci,avem un primar de nota 20 ,o sa il votez forever-eventual daca imi pierd mintile si nu mai stiu ce fac
Luminita,mami de 3 nazdravani:
tero Stefan-Alexandru 02.09.2005
shoricica Sara-Maria 30.05.2008
trompetzica Daria-Ioana 03 08 2009
Merita sa bagati un ochi ....
anya spune:
Ieri am venit eu de la Bran la Bucuresti. Soseaua era uscata (neagra) pana la Prisma. Cum am trecut de Prisma spre Bucuresti - copacii innghetati, vant care spulbera zapada..pana la padure la Baneasa. In Bucuresti marea problema e zapada necuratata.