PAZA BUNA si prognoza METEO

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns martisoareDC spune:

Mediafax

Marti, 7 februarie 2012 / 09:08:48

Calarasi: sapte autocare cu aproximativ 450 de persoane la bord, blocate sapte ore în nameti

CALARASI (MEDIAFAX) - sapte autocare în care se aflau aproximativ 450 de persoane au fost blocate în nameti, luni noapte, timp de aproape sapte ore, pe DN 3 Calarasi-Bucuresti, în apropierea localitatii Ileana, zona în care a ramas înzapezita si o ambulanta care transporta un copil în vârsta de un an si jumatate.

Potrivit reprezentantilor Inspectoratului de Situatii de Urgenta Calarasi, initial oamenii aflati în autocare, inclusiv copilul si mama acestuia, au fost calatori în trenul Regio Bucuresti-Constanta, care luni seara nu a mai putut înainta de localitatea Lehliu Gara.

Ulterior, oamenii au fost gazduiti în sediul Primariei Lehliu Gara si în gara, iar dupa ce viscolul a scazut în intensitate s-a luat decizia ca oamenii sa fie scosi spre Bucuresti în autocare, însotite de patru utilaje de deszapezire si echipaje ale firmei BGS.

În zona localitatii Ileana, convoiul nu a mai putut sa înainteze. În aceeasi zona a ramas blocata si ambulanta în care se afla copilul de un an si jumatate, caruia i se facuse rau si avea nevoie de îngrijire medicala.

Atât autocarele, cât si ambulanta, au stat blocate în nameti timp de aproximativ sapte ore.

"Convoiul de masini nu a mai putut sa înainteze din cauza unui utilaj lama de deszapezire, blocat între nameti, pe sosea, în apropiere de localitatea Ileana. S-a lucrat pentru deszapezirea drumului, la fata locului au actionat drumarii si pompierii militari, iar în acest moment autocarele si ambulanta s-au pus în miscare, având în fata cele patru utilaje de deszapezire, coloana deplasându-se spre Bucuresti", a declarat purtatorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Calarasi, Ovidiu Tataranu.

Deplasarea convoiului este însa mult îngreunata de viscolul puternic si zapada, nametii în zona depasind doi metri si jumatate în înaltime.

Zeci de drumuri nationale si judetene din toata tara sunt blocate, marti, Capitala si 19 judete din sudul si sud-estul tarii aflându-se, pâna miercuri dimineata, sub avertizare cod portocaliu de ninsori si viscol.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eumada spune:

Oamenii cu copii ar trebui gazduiti undeva de catre cineva din bucuresti....aflat cine sunt si macar copiilor sa li se duca apa si mancare...

Madalina si Eva-Maria
https://picasaweb.google.com/lhmadalina/Dezastrul?authkey=Gv1sRgCIKAmOzUz-zXAw#5640047175923810098

TE IUBESC MINUNEA MEA ...ESTI ALFA SI OMEGA PENTRU MINE,RATIUNEA MEA DE A TRAI.....TE IUBESC.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinuk spune:

evident,
au primit sandwich uri si ceaiuri

dar credeti ca asta le rezolva problema?

Alinuk
si ostrogotzii din dotare: Andu mik (3 ani) si Teo voinik (5 ani)

www.meseriademama.blogspot.com/" target="_blank">party in FEERIE de muzica si dans

............................................................................
Nimic nu-i intamplator!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andacos spune:

Citat:
citat din mesajul lui martisoareDC

Mediafax

Marti, 7 februarie 2012 / 09:08:48

Calarasi: sapte autocare cu aproximativ 450 de persoane la bord, blocate sapte ore în nameti

CALARASI (MEDIAFAX) - sapte autocare în care se aflau aproximativ 450 de persoane au fost blocate în nameti, luni noapte, timp de aproape sapte ore, pe DN 3 Calarasi-Bucuresti, în apropierea localitatii Ileana, zona în care a ramas înzapezita si o ambulanta care transporta un copil în vârsta de un an si jumatate.

Potrivit reprezentantilor Inspectoratului de Situatii de Urgenta Calarasi, initial oamenii aflati în autocare, inclusiv copilul si mama acestuia, au fost calatori în trenul Regio Bucuresti-Constanta, care luni seara nu a mai putut înainta de localitatea Lehliu Gara.

Ulterior, oamenii au fost gazduiti în sediul Primariei Lehliu Gara si în gara, iar dupa ce viscolul a scazut în intensitate s-a luat decizia ca oamenii sa fie scosi spre Bucuresti în autocare, însotite de patru utilaje de deszapezire si echipaje ale firmei BGS.

În zona localitatii Ileana, convoiul nu a mai putut sa înainteze. În aceeasi zona a ramas blocata si ambulanta în care se afla copilul de un an si jumatate, caruia i se facuse rau si avea nevoie de îngrijire medicala.

Atât autocarele, cât si ambulanta, au stat blocate în nameti timp de aproximativ sapte ore.

"Convoiul de masini nu a mai putut sa înainteze din cauza unui utilaj lama de deszapezire, blocat între nameti, pe sosea, în apropiere de localitatea Ileana. S-a lucrat pentru deszapezirea drumului, la fata locului au actionat drumarii si pompierii militari, iar în acest moment autocarele si ambulanta s-au pus în miscare, având în fata cele patru utilaje de deszapezire, coloana deplasându-se spre Bucuresti", a declarat purtatorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Calarasi, Ovidiu Tataranu.

Deplasarea convoiului este însa mult îngreunata de viscolul puternic si zapada, nametii în zona depasind doi metri si jumatate în înaltime.

Zeci de drumuri nationale si judetene din toata tara sunt blocate, marti, Capitala si 19 judete din sudul si sud-estul tarii aflându-se, pâna miercuri dimineata, sub avertizare cod portocaliu de ninsori si viscol.

Asta este inconstientza de care vorbeam intr-un mesaj anterior!#

Eu as amenda la singe compania turistica careia ii apartzine autocarele,i-as pune sa plateasca daune la singe ,iar pe inconstientzii din autocar...i-as amenda!

Macar asa prin amenzi usturatoare sa invatzam sa respectam ce spun altzii!

Dana

www.dropshots.com/andacos#" target="_blank">handarbeit

Mergi la inceput

Da,ai dreptate,uite chiar nu intzelegeam ce cauta trenurile in mesaj!

Dar tot i-as amenda,maia les ca avertizarea a fost si pentru trenuri!

Dana

Mergi la inceput

Andacos

ma gandesc ca nu ai citit toata stirea

ideea e ca acesti oameni erau in tren
trenul s-a inzapezit!
autoritatile cu plugurile de zapada, cu salvare, ISU etc
au decis sa vina cu cele 7 autocare sa ia oamenii din trenul care nu avea nicio perspectiva sa mai plece in urmatoarele zeci de ore de acolo

aceste autocareau antemergatoare pluguri...s-au mai oprit in localitari, etc

pe calea ferata intre Const si Bucuresti exista niste portiuni in'vale' acolo se creaza acele suluri de zapada...care la un mom dat pot impiedica trenul sa mai inainteze...
cum s-a intamplat din pacate

si ieri si azi sunt anulate peste 100 de trenuri de ex

cine s-a urcat in trenul ala si-a asumat eventuale probleme (zic eu!, toti cei care m-au intrebat zilele astea...le-am recomandat sa nu plece de acasa)

Alinuk

www.meseriademama.blogspot.com/" target="_blank">party in FEERIE de muzica si dans

Nimic nu-i intamplator!

Mergi la inceput

Nu intzeleg cum de mesajul in care ii raspundeam lui alinuk...a aparut inaintea mesajului ei!!!!!

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Citat:
citat din mesajul lui andacos

Nu intzeleg cum de mesajul in care ii raspundeam lui alinuk...a aparut inaintea mesajului ei!!!!!

Dana

Eu cred ca este o decalare de ceas intre serverele pe care e Dc-ul. Unul e un pic in urma celuilalt. Asa ca atunci cand alinuk a scris mesajul, era 'pe rol' serverul cu ceas bun. Cand ai scris tu, a intrat in functiune serverul cu ceasul in urma si postarea a aparut ca fiind la 12:11 (in loc de 12:12 , 12:13 cat e pe celalalt server). Postarile apar in ordinea cronologica, asa cum se gasesc logate in baza de date. Pare coerent ce zic? Ideea e ca au mai patit-o si altii

Am marfa la bazar umanitar DC

Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi

'Cos what I feel is the only truth for me

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Codul portocaliu se prelungeste pana duminica pentru cateva judete si Bucuresti

Am marfa la bazar umanitar DC

Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi

'Cos what I feel is the only truth for me

Mergi la inceput

lamuresc eu misterul

mai lucrez si pe bazar cu user ul martisoareDC

si mai citesc forumul si uneori uit sa ma deloghez si sa revin la 'alinuk'

si am postat cu 'martisoareDC' / am sters ...timp in care Anda citise si mi-a raspuns repede

eu mi-am dat seama ca am postat sub user ul 'martisoareDC'
si am sters repostand cu 'alinuk dupa mesajul tau (ai fost mai iute decat mine)

uau laura ce explicatie ar mai fi putut exista...

Alinuk

Nimic nu-i intamplator!

Mergi la inceput