Nasterea la Arcadia -Iasi- Hai Nico, Simonik! (31)
Raspunsuri - Pagina 6
KATY_28 spune:
Salutate burtici si mamici!
Va citesc de prin martie cand am aflat ca sunt insarcinata,insa nu eram sigura ca am sa nasc la Iasi,(eu sunt din Botosani), asa ca am ramas doar la astadiul sa va citesc zilnic.Pana la urma am nascut la Botosani - cezariana. Citindu-va zilnic de la prima pagina a forumului, cu toate ca nu am nascut la Arcadia ma simt ca fac parte din grupul vostru,sper sa ma primitsi pe mine.
Mami fericita de bebe Andrei Edward
oiyoy spune:
bine ai venit Melise!si de la noi
camelia ce dr ai intalnit la pediatrie la roman?si mie mi-e groaza de o prima intamplare de genul.deocamdata nu a fost nevoie dar nici nu vreau sa ma gandesc daca e nevoie ce fac?!....mi-am zis ca inregistrez pe ascuns cadrele medicale si pe urma le dau la televiziuni sanatate multa la bebita.
ma 'plang' si eu de nopti nedormite...sau dormite aiurea...bebe se trezeste scancind si din cauza asta undeva intre ora 3-6 dimi incep sa dezvolt o insomnie.cand dau sa adorm se trezeste Claudia.tot dau vina pe cel de-am patrulea dintisor.am dormit in niste pozitii atat de ciudate incat mi-am sucit muschiul gatului si am ramas asa intepenita si doare rau ma dau cu unguent si tin cald poate imi trece...m-a muscat si fata de san i-am zis ca de-acum mananca cu paiul
LenaC spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui claumarcoci
4luni si 3 saptamani si o zi :), aproppo nu reusesc sa pun tiker in semnatura Mami fericita de David 12.09.11 |
Mai exact, daca am numarat exact 20 sapt si cateva zile, deci posibil sa fiti in puseu
vezi aici https://docs.google.com/document/d/1eWNSM37RU99vxsheLWI95dbO-4w-HAEHaKUqmK8BWxU/edit?hl=en_US&pli=1
LenaC spune:
Bine ati venit KATY_28, MElisa !!!
Oiyoy, imi pare rau de muscatura... cum ai reactionat mai exact?
gravidacori spune:
multumesc IONELA, am pus fata la san cum ai zis si s-a mai eliberat, e mai bine.. acum, cum fac sa evit astfel de situatii?
bun venit noilor mamici si burtici , kiar ma intrebam ,nu mai apare nimeni in cercul nostru? ma intrebm de fetele de pe rpima pagina, de la burtici mai ales...au nascut unele presupun, altele urmeaza,unde sunteti fetelor? oricum ,,mai asteptam mamici
KATY_28 spune:
Multumesc Ionelei deoarece datorita ei alaptez exclusiv si nici nu m-am gandit vreodata ca nu o sa am lapte sau ca nu o sa fie bun, cu toate ca multa lume zicea ca bebele papa des ca nu e bun lapticul.Chiar ai fost un sprijin real pentru mine in alaptare.
Mami fericita de bebe Andrei Edward
camelia33 spune:
Oiyoi, de garda era Dr. Cobzaru, care am auzit ca ar fi cea mai ok . Eu am mai fost o data la ea si am vb despre diversificare.Aseara am dat de o asistenta mai gretoasa, la doctorita nu am nimic de reprosat, chiar daca am trezit-o din somn s-a purtat frumos.
claumarcoci spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui LenaC
Mai exact, daca am numarat exact 20 sapt si cateva zile, deci posibil sa fiti in puseu vezi aici https://docs.google.com/document/d/1eWNSM37RU99vxsheLWI95dbO-4w-HAEHaKUqmK8BWxU/edit?hl=en_US&pli=1 Lena - fericita a Maiei http://tickers.baby-gaga.com/t/bunbunard20111008_-6_My child is.png" target="_blank"> Bebe Maia - 8 oct 2011 |
merci
citisem deja, dar si acum vreo 2-3 tot asa ma plangeam deci ori suntem in puseu de vreo 3 sap dar asa mai light ,ori vreun dintoc la orizont
oiyoy spune:
Citat: |
citat din mesajul lui LenaC Bine ati venit KATY_28, MElisa !!! Oiyoy, imi pare rau de muscatura... cum ai reactionat mai exact? |
pai am tras aer adanc in plamani si am inceput sa plang mai rau ca un bebe iar Claudia s-a speriat de mine si a inceput si ea sa planga asa ca eu m-am oprit.m-a muscat de sanul drept, care si asa e mai sensibil.acum ma dau cu crema de galbenele intre supturi.e ca la inceputul alaptatului, cand incepe sa suga doare dupa care se risipeste durerea.aum stau usor tensionata de cate ori papa din sanul drept sa nu ma mai muste o data in acelasi loc ca-mi pun si eu scutec...
oiyoy spune:
la roman ninge ca-n povesti de dimineata..deja s-a depus zapada multa.
bine ai venit Katy.Felicitari pentru bebe Edward! cate lunisoare are acum? 2-3?ati facut botezul?