Nasterea la Arcadia -Iasi- Hai Nico, Simonik! (31)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns claumarcoci spune:

Mamici si la mine!!!
Va ziceam ca bb e agitat, azi a avut pana acum 5 scaune nu pot sa zic ca e diaree ca la el tot timpul a fost molcut ,i-am luat temp si are 37,6 rectal.
Eu ce am citit e ca se considera temp de la 38 in sus rectal, imi puteti confirma va rog?
In rest e la fel ca in celelalte zile, gangureste, se joaca, tipa, rade, suge, totul e normal, numai ca nu am avut de mult 5 scaune ( aveam 2 max 3 /zi).

Si inca ceva.. Stefana ce fel de scaun de baie ai luat? Ca eu am vrut sa iau si scaun si antepremergator si zice ca nu livreaza la adresa mea , nici chicco nici vtech

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KATY_28 spune:

Acum avem 2 luni o saptamana si 4 zile. L-am nascut pe 23.11.2011
Botezul a fost pe 13 ianuarie, iar cumatria pe 14 ianuarie.
Chiar daca nu am scris pana acum stiu povestea fiecareia de pe forum si primul lucru care-l fac cand ma trezesc e sa deschid calculatorul sa vad ce mai fac burticile si mamicile.

Scot si eu motzatele pentru Nico si Simonik.

Mami fericita de bebe Andrei Edward

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia33 spune:

Clau, eu am scris intr-un carnet din ce mi-a spus de la Arcadia ca daca temp bebeilor depaseste 38.5 se pune 1/2 supozitor.Nu e cazul sa te panichezi, dar vezi cum se comporta si mai ia temp din ora in ora ca sa fii sigura.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LenaC spune:

Citat:
citat din mesajul lui claumarcoci

Mamici si la mine!!!
Va ziceam ca bb e agitat, azi a avut pana acum 5 scaune nu pot sa zic ca e diaree ca la el tot timpul a fost molcut ,i-am luat temp si are 37,6 rectal.
Eu ce am citit e ca se considera temp de la 38 in sus rectal, imi puteti confirma va rog?
In rest e la fel ca in celelalte zile, gangureste, se joaca, tipa, rade, suge, totul e normal, numai ca nu am avut de mult 5 scaune ( aveam 2 max 3 /zi).

Si inca ceva.. Stefana ce fel de scaun de baie ai luat? Ca eu am vrut sa iau si scaun si antepremergator si zice ca nu livreaza la adresa mea , nici chicco nici vtech

Mami fericita de David 12.09.11

La noi 37,4 e normal. Dupa 38 poti sa te panichezi... desi nu ar trebui

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LenaC spune:

Oiyoy, mersic.
Eu citisem undeva ca trebuie sa ii scoti sfarcul, sa ii spui ca nu e bine ce a facut, ca sa asocieze muscatul cu lipsa sanului. Dar probabil atunci dupa ce te musca si te doare e greu sa reactionezi altfel decat instictiv.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia_iulia spune:

Spun bun venit si eu noilor mamici !Sunteti primite cu bratele deschise !
CLAUMARCOCI si ANDREI al meu cred ca e putin in puseu ,are momente cand vrea numai in brate ,cand il alaptez trebuie sa fie liniste deplina si eventual o lumina mai difuza ,nu ma mai pot uita la tv cand alaptez ,nici nu pot vb cu cineva ca el nu mai e atent la mancat ,se uita sa vada cu cine vb ,si se uita asa insistent si incerc sa-i intorc capul spre titi si nu vrea de fel .Ei crestem deacum ,suntem interesati si de lumea din jur.
Lui ANDREI iar i-au aparut niste pete pe piele rosiatice si aspre la atingere ,cred ca o sa ma duc la dermatolog ,dar sa mai treaca gerul asta si eventual si ninsoarea.Acum ii fac baita o zi da ,una ba ,dupa baita il dau tot corpul cu crema de la ROCHE-POSAY BAUME-AP,de spalat ,il spal cu gel de dus din aceeasi gama.s-ar putea sa fie de la ce mananc ,va spusesem acum ceva timp ca mi-am schimbat regimul alimentar ca sa slabesc ,ceea ce s-a si intamplat (am slabit 7 kg )dar poate ca unele alimente au facut sa-i apara bubitele astea lui bebe ,suspectez kiwi si conservele de peste (ton si sardine in sos tomat sau suc propriu).
Am o mare rugaminte la voi ,daca ma puteti ajuta ,am nevoie de niste aparatori mai calumea pt patutul lui ANDREI ,(patutul e de lemn),unele mai groase care sa stea tapene ,cele care le-am luat eu sun moi si s-au blegit ...
poop la fete si o seara buna sa aveti fara febre si fara muscaturi si sa vina mosul ene la bebei!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claumarcoci spune:

Iulia si lui bb David ii mai apar pete de care spui tu, eu acuma le rezolv cu sapun cu glicerina de la amway si lapte de corp de la bioderma. Noi nu ne-am impacat deloc cu gelul de dus care-l folosesti tu si nici cel de la bioderma, OK a fost pre noi bepantenol, dar sapnelul e suuper.
Daca ar fi de la alimentatie, la mine ar fi de la portocala (mai pap cate una mica la 3-4 zile )
Stam bine cu temperatura ptr moment, dar facem kk prea des, aceiasi consistenta( avem deja 7 pana aku)oare sa-i dau ceva de diaree?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MElise spune:

Citat:
citat din mesajul lui claumarcoci

Citat:
citat din mesajul lui MElise

Bine ai venit
Te asteptam cu detalii, ce dr ai, cate saptamani, mami fericita de sau,nume...

Mami fericita de David 12.09.11

Scuze pentru raspuns lent... dar a fost o zi plina...cu analize EKG si toate alea pentru consultul pre-anestezic.

Asadar... mami superfericita de Tudor, (dar mai am si o fetita maaare de acum, are 10 ani), aproape 37 de saptamani, la doamna doctor Mihalceanu.

MElise

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MElise spune:

Citat:
citat din mesajul lui ionelamaria

[quote]citat din mesajul lui MElise

Bun venit si nastere asa cum simti!
Mi se pare atat de ciudat sa spun unui moderator:" bun venit". Adica am impresia ca iti spun bun venit la tine acasa

Mami fericita de Mihnea si de Tudor

Ehe, da, chiar ca e cam ciudat , dar sa spunem ca asta e una din camerele "casei" in care am tot tras cu ochiul pe geam, dar nu prea am intrat, asa ca... Oricum, imi place ca e un topic foarte activ si ca discutati intr-un fel... in timp real. Pana acu mergeam la serviciu si nu stiu daca as fi facut fata, dar acu deja sunt in prenatal si cu exceptia drumurilor pe la spital sau la cumparaturi m-am cam potolit binisor in casa, mai ales de cand cu iarna asta de poveste...

MElise

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oiyoy spune:

da Lena e adevarat ce spui tu ca ai citit. e probabil bun de aplicat cand bebe face lucrul asta mai des, din joaca sau mai stiu eu din ce motiv, doar ca la noi s-a intamplat asa deodata.chhiar ma bucuram ca de cand i-au dat dintisorii nu am avut nici un eveniment de genul asta.ea cand s-a speriat de mine a si dat drumul la san....bine ca nu m-a strans mai tare...recunosc ca nici eu n-am reactionat prea rational dar DOAREEEE!

Mergi la inceput