Nasterea la Arcadia -Iasi- Hai Nico, Simonik! (31)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ionelamaria spune:

Citat:
citat din mesajul lui Nico_A

Am vb cu d-na dr. si m-a programat pe maine la ora 9 pentru inducerea travaliului...

Astept o minune-n viata mea ... +41 cu Ioan - Mihail

Sa ai o nastere usoara. Eu spun sa te apuci de mers si dansat lent cu sotul de pe acum din 2 motive: 1. dansul leganat ajuta dilatarea si 2. prea curand nu mai dansati in 2... dar veti experimenta dansul in 3... si e suuuuper!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claumarcoci spune:

Dada de unde ai facut cda pls Ca as incerca si eu , mai ales ptr petele de kk
Si inca o intrebare, ma gandeam sa iau si
- La Crema di Mais e Tapioca Plasmon,cele cu orez,
- Cereale con Mela, Banana e Latte,
oare merita sau o sa le iau degeaba??
Multumesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana.irina spune:

MElise, buna! Eu am nascut cu dr Mihalceanu. Am facut cezariana, insa ne propusesem sa nasc natural. Am intrat in travaliu dimineata pe la 9. Am sunat-o dupa primele contractii dureroase si m-a chemat sa ma vada la Cuza, pentru ca era acolo. Mi-a facut ecografie, mi-a verificat colul, si desi aveam niste contractii extrem de dureroase, dilatatia era doar 2. La ora 3 am mers iar si m-a vazut la cabinet la profesor, de unde m-a trimis la Arcadia, unde am ajuns pe la 5. Intre timp a sunat la Arcadia si i-a anuntat ca le trimite o gravida in travaliu si a tinut legatura tot timpul dr Magheleas care era de garda. Dr. Mihalceanu a ajuns la Arcadia pe la 8 seara, cand eu aveam dilatatie 4-5 si cateterul cu epidurala montat. Am nascut la ora 11.45, pe parcursul travaliului dr a fost cu mine impreuna cu echipa Arcadia. Am ajuns la cezariana probabil din pricina epiduralei care nu si-a facut niciun efect asupra mea, in schimb copilul nu mai colabora cu noi, si dupa niste manevre destul de periculoasse de-altfel de a incerca sa o angajeze in expulzie, am hotarat cezariana pt a nu intra copilul in insuficienta fetala. Dr Mihalceanu e foarte ok pentru nasterea naturala. M-a ajutat mult si si-a dorit sa pot naste asa cum ma pregatisem pe tot parcursul sarcinii, dar chiar nu s-a putut. Probabil daca nu as fi optat pentru anestezia aceea nenorocita, sau daca ar fi reusit sa o faca cum trebuie... In fine, asta a fost, iar din pacate eu suport consecintele in fiecare zi, din cauza durerilor pe care le simt in coloana in locul unde a incercat de 4 ori fara succes sa imi monteze cateterul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KATY_28 spune:

Buna dimineata si o cafeluta!
Noi am trecut cu bine peste noapte fara febra si fara prea multe mofturele.In schimb mi-a mai vomat ieri o data dupa ce a papat.

Noi detergent folosim Dalin si e super ok, miroase bine si curata,insa nu l-am incercat pe suc de portocale sa curete petele.

Frumos sfatul cu dansul in 2.Nico ar trebui sa te pui pe treaba. Travaliu usor si nastere de poveste, ca tot asteptam povestea minunii tale.
Parca din cate am citit in toate capitolele incurajari asa multe nu au fost decat la Nico si Ionela daca nu ma insel, s-au lasat asteptati bebeii lor mai mult.

Mami fericita de bebe Andrei Edward

Mergi la inceput

Am cateva Carti, cursuri despre:
- diversificare: retete, cronologia diversificarii
- Psihologia copilului
- Ghid practic despre cresterea copilului pana la 5 ani
- Ghid de alaptare de Ana Culcer
Daca e interesata vreo mamica...si cum as putea sa le postez.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui KATY_28

- Psihologia copilului

avem adresa comuna: desprecopii2011@gmail.com
parola ti-o trimit pe pm

Mergi la inceput

dar trebuie sa intri in profilul personal sa activezi pm, ai acolo detalii cum

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui claumarcoci

Citat:
citat din mesajul lui KATY_28

- Psihologia copilului

avem adresa comuna: desprecopii2011@gmail.com
parola ti-o trimit pe pm

Mie nu imi apare sa am PM
daca nu pe adresa mea de e-mail: blonda_832003@yahoo.com

Mami fericita de David 12.09.11

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MElise spune:

Citat:
citat din mesajul lui madline82

Citat:
citat din mesajul lui MElise

Melise eu stiu o cunsotiinta care a anscut natural cu dr Mihalceanu la Arcadia, dar a avut noroc: cand s-a uds la Cuza sa o vada ep masa i s-a rupt apa(banueisc ca dr M nu era e garda), si in o ora erau amandoua la Arcadia, apoi a mai durat inca o ora si a anscut..dar asa ceva e "rara avis":)).E bine sa iei in calcul si posibilitatea ca sa nasti si cu alt dr, cel putin mental sa fii pregatita.

Mamica Estelei , 24.mai 2011

Ehe si eu am nascut foarte usor prima data... la 8 eram la maternitate si la 10 jumate nasteam deja...dar eu stiu cum va fi acuma... Incerc sa iau in calcul toate variantele si sa fiu optimista.

MElise

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MElise spune:

Citat:
citat din mesajul lui oana.irina

MElise, buna! Eu am nascut cu dr Mihalceanu. Am facut cezariana, insa ne propusesem sa nasc natural. Am intrat in travaliu dimineata pe la 9. Am sunat-o dupa primele contractii dureroase si m-a chemat sa ma vada la Cuza, pentru ca era acolo. Mi-a facut ecografie, mi-a verificat colul, si desi aveam niste contractii extrem de dureroase, dilatatia era doar 2. La ora 3 am mers iar si m-a vazut la cabinet la profesor, de unde m-a trimis la Arcadia, unde am ajuns pe la 5. Intre timp a sunat la Arcadia si i-a anuntat ca le trimite o gravida in travaliu si a tinut legatura tot timpul dr Magheleas care era de garda. Dr. Mihalceanu a ajuns la Arcadia pe la 8 seara, cand eu aveam dilatatie 4-5 si cateterul cu epidurala montat. Am nascut la ora 11.45, pe parcursul travaliului dr a fost cu mine impreuna cu echipa Arcadia. Am ajuns la cezariana probabil din pricina epiduralei care nu si-a facut niciun efect asupra mea, in schimb copilul nu mai colabora cu noi, si dupa niste manevre destul de periculoasse de-altfel de a incerca sa o angajeze in expulzie, am hotarat cezariana pt a nu intra copilul in insuficienta fetala. Dr Mihalceanu e foarte ok pentru nasterea naturala. M-a ajutat mult si si-a dorit sa pot naste asa cum ma pregatisem pe tot parcursul sarcinii, dar chiar nu s-a putut. Probabil daca nu as fi optat pentru anestezia aceea nenorocita, sau daca ar fi reusit sa o faca cum trebuie... In fine, asta a fost, iar din pacate eu suport consecintele in fiecare zi, din cauza durerilor pe care le simt in coloana in locul unde a incercat de 4 ori fara succes sa imi monteze cateterul.

Mamica Mariei Antonia - nascuta la 22.07.2011

Multumesc mult Oana pentru cele povestite. Si pe mine ma sustine d-na doctor in dorinta de a naste natural. Mi-a zis ca in mod normal nu ar trebui sa fie probleme, mai ales ca prima nastere a fost usoara si fara probleme. Sper sa fie ok.

MElise

Mergi la inceput