Nasterea la Arcadia -Iasi- Hai Nico, Simonik! (31)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MElise spune:

Fetelor, eu m-am procopsit cu un virus cred. De aseara imi curge nasul intr-o veselie. Nu am febra, nu tusesc, nimic....dar consum servetele la greu si, mai nou, vad ca imi pierd mirosul. Ii dau cu ceaiuri si fructe si mi-am mai pus in nas niste picaturi de Olinth... stiti vreun remediu care sa fie ok in ultimele saptamani de sarcina?

MElise

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KATY_28 spune:

Citat:
citat din mesajul lui MElise

Fetelor, eu m-am procopsit cu un virus cred. De aseara imi curge nasul intr-o veselie. Nu am febra, nu tusesc, nimic....dar consum servetele la greu si, mai nou, vad ca imi pierd mirosul. Ii dau cu ceaiuri si fructe si mi-am mai pus in nas niste picaturi de Olinth... stiti vreun remediu care sa fie ok in ultimele saptamani de sarcina?

MElise

ai voie sa iei oscilococcinum, paragripe (boiron)- homeopate, eferalgan cu vitamina C, doctorita mea zicea si de nurofen raceala si gripa 1-2 pe zi, ceaiuri cu lamaie, dar mai vezi ce zic si fetele
Multa sanatate!

Mami fericita de bebe Andrei Edward

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui claumarcoci

Citat:
citat din mesajul lui KATY_28

Am cateva Carti, cursuri despre:
- diversificare: retete, cronologia diversificarii
- Psihologia copilului
- Ghid practic despre cresterea copilului pana la 5 ani
- Ghid de alaptare de Ana Culcer
Daca e interesata vreo mamica...si cum as putea sa le postez.

avem adresa comuna: desprecopii2011@gmail.com
parola ti-o trimit pe pm

Gata am rezolvat, cred, astept parola

Mami fericita de David 12.09.11

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gravidacori spune:

melise, te-as sfatui sa arunci olinth-ul, CREEAZA DEPENDENTA am un amic care nu iese din casa fara olinth ,si asta de mult timp! si nu e singurul dependent de care am stiu...cauta altceva neaparat.
si e ok in sarcina?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gravidacori spune:

cele homeopate recomandate de KATY sunt f ok! multe fructe cu vit,C., eu mancam f multe portocale 3 pe zi cred,kiwi,laptele cald cu mierein fiecare seara a fost o minune ceaiuri cu lamaie, in pat la caldurica si am scapat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DadaIna spune:

Clau produse Sano gasesti aici:
http://www.uzcasnic.ro/produse-pentru-tesaturi
Azi mai era un bidon de 4 litri de detergent pe site pe care l-am luat eu.Facusem comanda de 2 insa din cate am inteles trebuie sa primeasca marfa azi sau maine.Eu nu am mai asteptat pentru ca vineri spal si aveam nevoie sa imi ajunga comanda.Oricum cu drumurile astea cred ca ajunge in 48 ore nu in 24 prin curier.
Cred ca poti lua si cerealele insa atentie ca se fac cu apa pentru ca au lapte praf in ele.Crema di Mais e Tapioca Plasmon se face cu laptic.
Sunt cam scumpe la noi fata de alte cereale bio gen Organix,Topfer...
Daca iei direct de la sursa e ok.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LenaC spune:

MErsic Dada,
Vad ca nu scrie pentru cate spalari. Stii cumva?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui MElise

MElise

Pentru nas poti incerca nazomer cu echinaceea si marimer( apa de mare si oligoelemente)care e si f bun si o sa-ti foloseasca si la bebe dupa ce nasti.
Iar se mai recomanda Pinosolul cere e cu ulei de eucalipt, pin, menta, sau Vibrocilul.
Unii medici mai recomada si Olynthul dar cel de copii si intradevar creeaza dependenta , spun asta din proprie experienta si din ce am vazut in farmacie.
infuzii cu ceai de musetel si ulei mentolat se mai recomada.
Sau daca nu rezolvi nimic cu astea un sfert sticluta olynth si restul apa de mare (marimer)si-ti faci tu o sticluta si folosesti doar cand nu mai poti sau seara ca sa poti dormi.
Multa sanatate!

Mergi la inceput

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui claumarcoci

Citat:

Am cateva Carti, cursuri despre:
- diversificare: retete, cronologia diversificarii
- Psihologia copilului
- Ghid practic despre cresterea copilului pana la 5 ani
- Ghid de alaptare de Ana Culcer
Daca e interesata vreo mamica...si cum as putea sa le postez.

avem adresa comuna: desprecopii2011@gmail.com
parola ti-o trimit pe pm

Gata am rezolvat, cred, astept parola

Mami fericita de David 12.09.11

Gata am postat pe adresa comuna, insa nu am reusit la inbox si am pus la draft, sper ca e bine si asa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madline82 spune:

Melise, ai grija cu Olinthul, nu e indicat in sarcina, foloseste cat mai putin, si da, da dependenta!

Eu spal vasele fetei cu apa simpla, uneori cu detergent obisnuit de vase.Iar hainutele cu Persil Aloe Vera- gel, dar daca am ceva hainute murdare de kk sau de papica, inainte le spal la mana sa iasa petele, si dac v-as spune ce folosesc..o sa ma criticati, asa ca mai bine tac, Estela nu are nici o dermatita/iritatie si nu a facut vreodata..

Mergi la inceput