Nasterea la Arcadia -Iasi- Hai Nico, Simonik! (31)
Raspunsuri - Pagina 24
MElise spune:
Saru' mana pentru sfaturi!!! Aveam Sterimar in casa, e tot cu apa de mare, am trecut pe ceaiuri si fructe.... si acus ajunge sotul meu acasa cu vitamina C si Oscilococcinum. Am vb si cu doctorita mea la tel intre timp si ea a zis la fel...ceaiuri, fructe, ser in nas sau chestii cu apa de mare si daca e nevoie oscilo... A... si a zis aerosoli cu ser fiziologic.
Olinth-ul l-am folosit doar azi-noapte ca nu mai puteam respira de niciun fel... Gata, l-am aruncat Nu stiam ca da dependenta...il foloseam de obicei pentru Elisa
MElise
claumarcoci spune:
Ce frumos
http://www.arcadiamedical.ro/blog/2012/02/arcadia-%E2%80%93-maternitatea-familiei/
si ce mamica brava
iulia_iulia spune:
CLAUMARCOCI SI DADA multumesc pt tot !Acum sun sa vad daca mai gasesc pe cineva sa-mi fac programare la BRANISTEANU.Am avut camera cu calculatorul ocupata pana la ora asta .
LENA eu nu ma prea pricep sa fiu zen
Deja o mamica a nascut al 2-lea copil la ARCADIA ,super tare! Cine mai are curaj asa repede?
OANA IRINA care dr te-a intepat de 4 ori ? ca sa ne ferim
iulia_iulia spune:
Gata am facut programare la dermatolog pt joi ,putea si maine dar am vazut temp max maine la iasi -17 C si am zis sa mai rabd o zi .
Fetelor am vrut sa dau comanda la bebedesign de un set de lenjerie si mi-au trimis raspuns ca vor comanda de minim 200 ron ,setul care il vroiam eu costa 110 ron ,nu mai are nimeni nevoie se un set de lenjerie ca sa ne cuplam la comanda ?
MElise spune:
Citat: |
citat din mesajul lui claumarcoci Ce frumos http://www.arcadiamedical.ro/blog/2012/02/arcadia-%E2%80%93-maternitatea-familiei/ si ce mamica brava Mami fericita de David 12.09.11 |
Da, chiar ca frumos!
MElise
Simonik21 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui LenaC Nico, tinem pumnii !!! Simonik, ce faci burtica? Lena - fericita a Maiei Bebe Maia - 8 oct 2011 |
Buna feteelor!
Astept si eu...si cand vad ca bebele lui Nico numai vine ma iau tot felul de ganduri. Sper ca bebitza al meu sa vn mai devreme k au inceput durerile de spate si cateva intepaturi sub burtik, uneori zic k poate este cate o contractie, dar cine stie... Eu deja m am pregatit de mers la spital. Joi am programare la consultatie si sa vdm dak are de cand sa ne vada. Va pup si sanatate la bebei
cu 38+ Stefan Darius
DadaIna spune:
Lena in jur de 100-120 de spalari la bidonul de 4 litri concentrat.Cam 30 spalari pe litru insa depinde de cat de murdare sunt rufele.Eu "arunc" cate un capac sau 1 capac 1/2 direct in cuva.Sunt mai bune rezultatele.
Pe cutie scrie 1 capac la 1 spalare.Respectand dozajul lor 1 litru e echivalent la 33 spalari.
Nico_A spune:
Mamici noi am plecat la spital...faceti o rugaciune si pt noi...va pupam si va tinem la curent
Astept o minune-n viata mea ... +41 cu Ioan - Mihail
LenaC spune:
Iulia, eu as lua dar la noi patutul e de decor, deci imi ajunge un set de lenjerie ;)))
Dada, mersic
Nico, scoatem niste motzate sa tzopaie pentru tine. Asteptam vesti !!!