Nasterea la Arcadia -Iasi- Hai Nico, Simonik! (31)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns LenaC spune:

Citat:
citat din mesajul lui claumarcoci

Citat:
citat din mesajul lui LenaC

Din cate stiu eu, efectele la vaccin sunt in urmatoarele 2-3 ore, dar tb supravegheat si in urmatoarele 24h.

Facem alt capitol? sau stam aici? :)

Hai sa mai stam 2-3 pagini, sa incheiem cu urarea de bun venit lui bebe Ioan-Mihail de mami Nico
PS. asteptam vesti

Mami fericita de David 12.09.11

Agree ;)

O sa ma mai interesez si eu de produsele Amway. Mersic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nico_A spune:

Buna dimineata si de la noi...vesti?? hmm...aseara am avut contractii din 10 in 10 minute timp de vreo 2 ore, dupa care au disparut ... de dimineata, de cand m-am trezit mi-e cam rau , si am contractii dar neregulate ... probabil ca mai tarziu se vor stabiliza ca sa le si pot cronometra...la 11 tb sa o sun pe d-na dr. sa stabilim ce vom face maine in conditiile in care bb tb ajutat sa iasa.

Astept o minune-n viata mea ... +41 cu Ioan - Mihail

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shoshonik spune:

Citat:
citat din mesajul lui Nico_A

Buna dimineata si de la noi...vesti?? hmm...aseara am avut contractii din 10 in 10 minute timp de vreo 2 ore, dupa care au disparut ... de dimineata, de cand m-am trezit mi-e cam rau , si am contractii dar neregulate ... probabil ca mai tarziu se vor stabiliza ca sa le si pot cronometra...la 11 tb sa o sun pe d-na dr. sa stabilim ce vom face maine in conditiile in care bb tb ajutat sa iasa.

Nastere usoara, Nico. Asteptam vesti
Daca nasti azi, va fi cu dr. Magaleas?

Mihaela23+ cu Edward-Flavius

Mergi la inceput

Nico, tinem pumnii !!!

Simonik, ce faci burtica?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oiyoy spune:

despre diversificare in mare si in detaliu au raspuns fetele.noi mai adaugam ca am inceput cu legume fierte (piure bineinteles) si supita, mar din compot, am continuat cu fructe proaspete (para, mar, mai nou banana),branzica, ou (mai rar), carnita, iaurt (asa si asa).azi chiar a baut dintr-o cescuta de cafea putin suc de portocala.canita cu cioc nu-i place.noi avem doar un castronel cu 2 compartimente si lingurita din silicon din care papa si vreo 2-3 castronele de sticla in care ii mai incalzesc papica si la care nu are acces sa se joace.dupa ce termina de papat ii las lingurita sa se joace sau ii dau una din inox sa o fluture.inca ne este frica sa-i dam biscuite sa-l roada singurica.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claumarcoci spune:

Nico nu stiu cum sa te mai incurajez , spor la contractii dese merge??
Mamci simtome de dintoci: plange fara motiv, e super balos si mofturuci, papa putin si repede, are scaune mai multe, roade tot, eu sunt vanata pe umar , si nu ma pricep la gingii , ma lasa sa-i fac masaj, am incercat si cu apa rece/calda dar se enerveaza, tipa noaptea in somn, iar ziua nici nu mai zic tipa de i se usuca gatul si tuseste, ieri chiar a vomet de la atata tipat. Cat mai dureaza, sper ca nu vro 6 luni

Mergi la inceput

http://www.organicbaby.ro/detergent-lichid-pt-bebelusi-musetel-si-lavanda-p460-cat19

32 ron 50 spalari. nu stiu eficienta, am comandat si eu acum :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nico_A spune:

Am vb cu d-na dr. si m-a programat pe maine la ora 9 pentru inducerea travaliului...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claumarcoci spune:

Citat:
citat din mesajul lui LenaC

http://www.organicbaby.ro/detergent-lichid-pt-bebelusi-musetel-si-lavanda-p460-cat19

32 ron 50 spalari. nu stiu eficienta, am comandat si eu acum :)

Lena - fericita a Maiei

Bebe Maia - 8 oct 2011
Asteptam sa vedem daca e ok, ca dermalin e bleah

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DadaIna spune:

Lena eu spal hainele cu Sano maxima gel bio.E in jur de 50 ron 4 litri.E foarte fain si curata super bine.Cel putin la masina mea la program pentru bebe cu detergentul asta scoate si petele de fructe si de kk.E foarte bun si miroase frumos.
Chiar mai inainte mi-am facut o comanda si am luat si balsam Sano sensitive.E pentru bebe insa eu folosesc la hainele noastre din ala.La gazuta nu pun balsam la rufe.Doar spalate cu detergent lichid si calcate.
La Amway nu stiu daca sunt bio produsele.Am in casa in permanenta Aloe msm gel si Aloe heat lotion pentru durerile de articulatii.Nu stiu cat de bio sunt insa sunt foarte eficiente.
Nico tinem pumnii!Poate da domnul sa se declanseze nasterea natural fara inducere pentru ca e mai bine.Si eu am nascut tot la 41 de saptamani insa nu a fost vorba de inducere la mine.Nici nu a amintit dr. acest aspect.Oricum o sa-ti faca eco inainte.Eu as mai astepta o zi doua.Imi imaginez ca esti nerabdatoare si intr-adevar nu poti pune in pericol nici viata bebelusului insa eu zic ca o sa se declanseze singura nasterea pana ajungi la inducere.Pupicei si sa auzim vesti bune!

Mergi la inceput