Nasterea la Arcadia -Iasi- Hai Nico, Simonik! (31)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oiyoy spune:

camelia poate fi vorba de dintisori.si Claudia a refuzat mancarea la primul dinte (asta in apropierea eruptiei lui ca a durat vreo luna si mai bine de maraieli, dereglari de somnik si mofturici) si acum la cel de-al patrulea care se pregateste sa iasa. eu nu-mi fac probleme pentru ca stiu ca isi reia obiceiul de a papa pe urma.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia_iulia spune:

Citat:
citat din mesajul lui DadaIna

Iulia scuze ca am omis mesajul tau!Da! Folosim in continuare produsele de la Mustela: pentru spalat gelul Dermocleansing si Samponul pentru bebe,iar pentru uz general si cand au fost probleme:Stelaker pentru scuamele de lapte (cand a fost cazul),Stelaprotect apa curatitoare fara clatire(e ca o lotiune laptoasa) de multe ori o curatam si la fundulet cu ea.Stelatopia si Stelaria nu-mi lipsesc din casa.La fiecare bubita de pe corp,fata am dat-o cu crema si a fost ok.In rest am mai folosit servetelele si crema pentru protectie solara.Alte produse de la Mustela nu am folosit.Cat despre cele amintite sunt multumita de ele si cand a fost cazul si-au fact treaba.
Daca vrei sa ma intrebi ceva anume si te pot ajuta cu mare drag!

DADA fetita ta a avut vreodata niste pete rosii si aspre la atingere ? parca se scuameaza pielea acolo? asa are ANDREI acum ,m-am uitat pe net la produsele lor si nu stiu ce sa aleg intre Stelatria sAU Stelatopia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia_iulia spune:

FETELOR care dintre voi aveti umidificator ? au facut bebeii pete din astea de care povestesc eu ?Tocmai a venit o prietena pe la mine si mi-a zis ca si aerul uscat poate fi o cauza a aparitiei acestor pete ,baietelul ei facea pe fata si-ii treceau cu crema de la ROCHE-POSAY.ANDREI se pare ca a devenit imun la crema asta .Am fost azi la o farmacie si am intrebat farmacista despre cremele de la Mustela de care sa iau numai ca ea mi-a recomandat un gel de la AVENE . Nu prea as lua de la AVENE pt ca e tot cu apa termala ca si ROCHE-POSAY.
Ca sa revin de unde am plecat ,umiditatea in camera la ANDREI e 40 si stiu ca ar trebui sa fie 60 ,am pus eu un vas cu apa pe calorifer dar nu face fata ca sa zic asa ,nu se modifica umiditatea cu minik.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LenaC spune:

Iulia, pana cumperi umidificator incearca si niste prosopele umede pe calorifer.
40 e ft putin.
Mustela erau intr-o farmacie din Carrefour Era. nu ii mai stiu numele. Sau poti gasi pe net/
Sanatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KATY_28 spune:

Citat:
citat din mesajul lui iulia_iulia

FETELOR care dintre voi aveti umidificator ? au facut bebeii pete din astea de care povestesc eu ?Tocmai a venit o prietena pe la mine si mi-a zis ca si aerul uscat poate fi o cauza a aparitiei acestor pete ,baietelul ei facea pe fata si-ii treceau cu crema de la ROCHE-POSAY.ANDREI se pare ca a devenit imun la crema asta .Am fost azi la o farmacie si am intrebat farmacista despre cremele de la Mustela de care sa iau numai ca ea mi-a recomandat un gel de la AVENE . Nu prea as lua de la AVENE pt ca e tot cu apa termala ca si ROCHE-POSAY.
Ca sa revin de unde am plecat ,umiditatea in camera la ANDREI e 40 si stiu ca ar trebui sa fie 60 ,am pus eu un vas cu apa pe calorifer dar nu face fata ca sa zic asa ,nu se modifica umiditatea cu minik.

Asa zicea si asistenta lui Andrei sa pun pe calorifer o pelincuta umeda sa prosop umed.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DadaIna spune:

Iulia
Stelatopia- crema emolienta pentru ingrijirea pielii uscate cu tendinta atopica (cu leziuni, bubite etc) pentru fata si corp.
Chiar daca scrie ca e pentru piele uscata noi am folosit asa.
E super indicata pentru dermatitele atopice.
http://www.mustela.ro/ro/main.html#/produse-pentru-copii/dermo-pediatrie/crema-emolienta/crema-emolienta
Si Stelatria- crema pentru ingrijirea iritatiilor localizate pe fata si corp care prezinta risc de infectare:
http://www.mustela.ro/ro/main.html#/produse-pentru-copii/dermo-pediatrie/piele-uscata-iritata/crema-ingrijire
Da click pe marginea din stangfa a sitului mustela in dreptul cremelor la "eficienta dovedita" si vei vedea exact pentru ce sunt bune fiecare din ele.
Noi nu am avut probleme decat de 2 ori.Prima data in vara a facut niste bubite ca niste besicute mici insa au disparut intr-o ora si am dat-o si atunci cu stelatopia si pe fata si pe gat, langa urechiuse si peste tot unde a fost nevoie.Acum recent tot cu Stelatopia am dat.Nu stiu de la ii iesisera bubitele.Astea aratau la aspect exact ca si cum ar fi urzicata pielea.La fel apareau inainte de culcare si dimineata nici urma de ele.Doua nopti la rand am patit asa.
Pupicei si sa se faca bine bebe Andrei!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia33 spune:

Buna dimineata. Noi am fost de urgenta la medic , pt ca dupa ce a mai scazut febra acele mici bubite de sub buric s-au transformat intr-o eruptie rosie de toata frumusetea si au migrat pe piept si la ceafa;cica e o urticarie in urma febrei...e foarte urata ca aspect . M-am speriat si eram sigura ca e rujeola/rubeola dar nu e .In plus are in continuare rosu in gat si continuam tratamentul si pt gatut si pentru pete.M-am saturat de atatea medicamente...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claumarcoci spune:

Citat:
citat din mesajul lui camelia33

Buna dimineata. Noi am fost de urgenta la medic , pt ca dupa ce a mai scazut febra acele mici bubite de sub buric s-au transformat intr-o eruptie rosie de toata frumusetea si au migrat pe piept si la ceafa;cica e o urticarie in urma febrei...e foarte urata ca aspect . M-am speriat si eram sigura ca e rujeola/rubeola dar nu e .In plus are in continuare rosu in gat si continuam tratamentul si pt gatut si pentru pete.M-am saturat de atatea medicamente...

Mami de Sofia Maria, 14.06.2011

Offff, multa sanatate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hellen79 spune:

buna dimineata!
camelia sanatate fetitei, ce ti-a dat pt rosu in gat, la noi la a 2 tura de rousu in gat in 2 saptamani facem aerosoli + Oscillococcinum, a si tantum verde , sper sa le treaca ca m-au zapacit cu mancatul din cauza durei de gat nu mai manaca aproape deloc,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claumarcoci spune:

Buna dimi, ati ramas inzapezite ?
Un articol ciudatel http://www.unica.ro/detalii-articole/articole/branza-lapte-uman-delicatesa-3491.html
spor la citit si cand se da jos bb de pe mine sa pot scrie revin cu muulte intrebari despre diversificare

Mergi la inceput