Nasterea la Arcadia -Iasi- Hai Nico, Simonik! (31)
Raspunsuri - Pagina 17
iulia_iulia spune:
Citat: |
citat din mesajul lui DadaIna Iulia Stelatopia- crema emolienta pentru ingrijirea pielii uscate cu tendinta atopica (cu leziuni, bubite etc) pentru fata si corp. Chiar daca scrie ca e pentru piele uscata noi am folosit asa. E super indicata pentru dermatitele atopice. http://www.mustela.ro/ro/main.html#/produse-pentru-copii/dermo-pediatrie/crema-emolienta/crema-emolienta Si Stelatria- crema pentru ingrijirea iritatiilor localizate pe fata si corp care prezinta risc de infectare: http://www.mustela.ro/ro/main.html#/produse-pentru-copii/dermo-pediatrie/piele-uscata-iritata/crema-ingrijire Da click pe marginea din stangfa a sitului mustela in dreptul cremelor la "eficienta dovedita" si vei vedea exact pentru ce sunt bune fiecare din ele. Noi nu am avut probleme decat de 2 ori.Prima data in vara a facut niste bubite ca niste besicute mici insa au disparut intr-o ora si am dat-o si atunci cu stelatopia si pe fata si pe gat, langa urechiuse si peste tot unde a fost nevoie.Acum recent tot cu Stelatopia am dat.Nu stiu de la ii iesisera bubitele.Astea aratau la aspect exact ca si cum ar fi urzicata pielea.La fel apareau inainte de culcare si dimineata nici urma de ele.Doua nopti la rand am patit asa. Pupicei si sa se faca bine bebe Andrei! |
DADA revin obsesiv ,scuze ,deci am rasfoit site-ul ala de la MUSTELA pe toate partile ,nu cred ca avem nevoie inca de STELATRIA ,mai degraba Stelatopia.
Te mai rog ceva ,uitate bine ce scrie pe produsele care le ai tu acasa ,de exemplu ,de care DERMOCLEANSING ai tu :gel spumant sau gel curatator.Daca ai gel spumant de ce ai mai luat si sampon ca zice ca poate fi folosit si pt corp si pt par?
Apoi de care sampon ai :sampon normal ,ala la 500 ml sau sampon ultradelicat ,gen spuma la 150 ml?
Si apa curatitoare Stelaprotect la ce o folosesti?
Si inca ceva :tu ai cumparat produsele astea de capul tau sau ti le-a recomandat cineva?
scuze ca te bat la cap atat
Acum stau cu bebe in brate si incerc sa tastez cu un singur deget si ANDREI incearca sa-mi prinda mana sa nu mai tastez
Oricum ma duc azi sa-i i-au trimitere pt dermatolog si dupa aia mai vad eu ce fac
KATY_28 spune:
Buna dimineata la amiaza.
Multa sanatate Sofiei Maria, Sophiei, lui Tony si lui Andrei.
Interesant articolul cu branza din lapte de mama...
Nico pe unde esti? Sa nu spui ca ne faci azi o surpriza...
Mami fericita de bebe Andrei Edward
Nico_A spune:
citat din mesajul lui KATY_28 Buna dimineata la amiaza. Multa sanatate Sofiei Maria, Sophiei, lui Tony si lui Andrei. Interesant articolul cu branza din lapte de mama... Nico pe unde esti? Sa nu spui ca ne faci azi o surpriza... Mami fericita de bebe Andrei Edward |
Sunt inca acasa, putin confuza...de pe la ora 12 , din 25 in 25 de minute apare o durere care seamana cu cea de la menstruatie... nu stiu sigur daca este vb de contractii deoarece nu ma doare foarte tare si nici nu tine mai multe de 15 secunde
Astept o minune-n viata mea ... +41 cu Ioan - Mihail
DadaIna spune:
Iulia nu am primit recomandare de la medic pentru produse.Insa cu recomandaraile astea la produse de acest gen eu stau cam in dubii pentru ca fiecare medic o sa-ti recomande produsele de la firmele cu care colaboreaza el.Adica nu o sa-ti recomande neaparat ce e mai bun ci o sa-ti recomande produsul din care castiga si el ceva .In timpul sarcinii am folosit produsele de la Mustela si cel putin mie mi-au fost de folos ca nu am facut vergeturi.Sora mea le-a folosit la bebe cu succes in Italia.Ei i-au fost recomandate de medic mie nu.
Samponul l-am luat inaintea gelului de baie.Desi scrie ca e si pentru par prefer sa il folosesc numai pentru corp.
Pentru dus folosesc:Mustela Bebe dermo-cleansing;
http://www.farmaciastejara.ro/mustela-bebe-dermocleansing-500-ml-p-833.html
Sampon:Mustela Bebe sampon pentru bebelusi cu musetel;
http://www.farmaciastejara.ro/mustela-bebe-sampon-pentru-bebelusi-p-842.html
Ia de pe net pentru ca la farmacia Donna e in jur de 45 ron.
Apa curatitoare :Mustela Stelaprotect apa curatatoare fara clatire piele sensibila care e de fapt o crema.E ca laptele Doina la fluiditate.Vezi aici:
http://www.farmaciastejara.ro/mustela-stelaprotect-apa-curatatoare-fara-clatire-piele-sensib-p-2264.html
O folosesc dupa ce o sterg de pisu.Nu o spal dupa pisu ci numai dupa caca.Dupa pisu sterg cu servetele umede si dau cu apa curatitoare.
La stelatopia iei :Mustela Stelatopia crema emolienta.E in tub mare de 200 ml:
http://www.farmaciastejara.ro/mustela-stelatopia-crema-emolienta-p-852.html
Exact ce e in linkurile postate am cumparat.
Pupicei!
claumarcoci spune:
Mamici legat de diversificare vin cu cateva intrebari:
- ati luat vase, crstite speciale , numai ptr mancarea copilului sau le folositi pe cele din dotare
- ati luat cana cu cioc, daca da care e cea mao ok
- vesela speciala si tacamuri ptr bebei, sunt toate ok sau pe ce criteriu le aleg ?
- supa cum o dati, cu lingurita, bibe...
Dada daca mai intri si citesti, parca tu cumparasi Plasmon, ce sa iau ca m-am uitat pe sit-ul oficial si as lua de toate , faza e ca imi trimite socrela din It, deci trebuie sa-i zic din timp...\Am vazut cereale de pus in supa, in lapte, sau ptr a imbogati mancarea
Am retinut fara ou si gluten, dar in general vad ca cerealele nu au gluten si nici ou, in italiana mea de balta
Ai luat si paste sau doar bicuiti..scuze de intrebari
NICO asteptam vesti
ionelamaria spune:
citat din mesajul lui camelia33 Buna dimineata. Noi am fost de urgenta la medic , pt ca dupa ce a mai scazut febra acele mici bubite de sub buric s-au transformat intr-o eruptie rosie de toata frumusetea si au migrat pe piept si la ceafa;cica e o urticarie in urma febrei...e foarte urata ca aspect . M-am speriat si eram sigura ca e rujeola/rubeola dar nu e .In plus are in continuare rosu in gat si continuam tratamentul si pt gatut si pentru pete.M-am saturat de atatea medicamente... Mami de Sofia Maria, 14.06.2011 |
cauta, te rog, despre roseola pe net... nu va regasiti? ca asta e cu febra, eruptie pe piele si rosu in gat
oana.irina spune:
Buna fetelor!
Vorbeati de umidificator. Eu am tinut umidificatorul non-stop in functiune si cu greu depaseam 45% umiditatea. De astazi dimineata l-am scos insa cand am observat ca s-a depus peste tot o pulbere alba fina. Este calcarul din vaporii aceia fini. Cred ca este foarte periculos sa inhalezi asa ceva, si imi vine sa ma dau cu capul de pereti ca nu am cautat alte solutii stiind de anul trecut de problema asta.
Dar asta nu se intampla la toate umidificatoarele. Eu am unul Petit Teraillon, dar care nu mai merge probabil din pricina ca trebuie schimbat filtrul de calcar. Am cautat in farmacii, nu am gasit, si l-am pus frumos in dulap. Asa ca l-am folosit pe cel vechi, pe care l-am cumparat din Dedeman parca acum 2 ani, dar care nu are un flitru pentru calcar. Imi vine sa mor cand ma gandesc cata pulbere de aia a inhalat micuta mea.
Am pus prosop ud pe calorifer si acum am 38%.
Deci, atentie ce fel de umidificator folositi!
iulia_iulia spune:
DADA MULTUMESC !!!! Astept si eu cu nerabdare sa-i raspunzi si lui Calumarcoci referitor la diversificare si produsele la la Plasmon.
OANAIRINA ,deci nu e mare fas cu umidificatoarele astea ,am pus si eu prosop ud pe calorifer si s-a modificat f putin 2 liniute
madline82 spune:
Buna fetelor, eu am ami postat o data un articol atre interesant despre avantaje si dezavantajele umidificatoarelor/purificatoarelor de aer..si de atunci am decis sa nu folosim delco asa ceva, e bine sa ai in casa un higrometru care masoara umiditatea si iti poti pune pe calorifer cum a pus i Oana, un prosop ud, etc.
nico, din ce spui tu acolo alea sunt contractii, ai sa evzi ca se vor intetti in intensitatea, durata si frecventa! Asa ca stai pe aproape sa ne anunti, cand te apropii de una la 7/8 minute e clar, poti sa te pregatesti, ca pana ajungi la Arcadia pe zapada asta atingi una la 5 minute:)
Corina, am pus la fiert 3 bucatele de morcov, una de telina, una de pastarnac, uan de dovlecel, si o floare de conopida. Azi fata mea a papat mai mult ca ieri, pt ca mi-au ieist 3 portii, una a papat-o ieri, una am pus-o la frigider si a mancat-o azi, si una la congelator!Pofta buna!
Stiti de cand putem pune o bobita de sare la mancare?
oana.irina spune:
Claudia, am luat castronele pentru mancare, cu capac. Unul din ele este cu doua compartimente. Am luat si linguri din silicon si din plastic. O sa gasesti la raionul cu produse din astea de toate. Avem si cana cu cioc, dar nu o foloseste. Am luat o sticla cu pai de silicon, si di aia bea foarte fumos, ca oamenii mari. Nu ii dau nimic cu bibe. Putina apa bea din sticla cu paiul, atat.
Iulia, umidificatoarele sunt foarte utile, dar sa fie de calitate buna. Daca nu as fi folosit umidificatorul, la mine ar fi scazut umiditatea pana la 20%. Asa gaseam aerul de uscat cand nu il foloseam. Aici depinde si de casa fiecaruia, de ce alte surse de umiditate mai dispui si o alta multime de factori.
Am gasit pe net filtru de rezerva pentru celalalt umidificator, si chiar acum dau comanda.