Nasterea la Arcadia -Iasi- Hai Nico, Simonik! (31)
Raspunsuri - Pagina 15
camelia33 spune:
Buna ziua mamici!
HAI NICO nastere usoara si... naturala
Noi suntem mai bine, nu a mai facut febra de aseara dar ii dau Nurofen pana maine cand mergem iar la control.
Felicitari mamici care ati pus poze noi aveti bebei f f f dragalasi.
Helen cum s-a manifestat acea dermatita ca si eu am observat in zona scutecului mai jos de buric bubite mici marunte de cand i-am schimbat cu nr.4.
Noi nu avem inca nici un dintisor, dar stam in picioare , ne plimbam prin patut de jur imprejur si facem pasi tinuti de manute.Din pacate Sofia nu mai vrea sub nici o forma legume nici carne sau ou. Pana acum 2 sapt manca de toate dar acum nici sa nu ma apropii de ea ca tine buzele strans sa nu ii bag lingurita.Nici nu stiu ce combinatii sa-i mai fac.
La noi ninge visolit de aseara de abia mai pot iesi din scara.Mai inainte am scos catelul afara si e zapada cat el de mare aproapenu il mai vedeam, noroc ca e negru
oana.irina spune:
Camelia, poate din cauza dintilor nu mananca Sofia. Eu sunt asa de bucuroasa de cum mananca Maria! Sper sa o tina asa in continuare, sa nu faca probleme. Si la a mea cred ca o sa-i iasa dintucii mai tarziu. Sunt simptome, dar gingiile arata tot asa mici, inguste, rozii. Am visat intr-o seara ca ii iesise un dinte mic si eram asa bucuroasa.
madline82 spune:
Camelia ce comica a fost descrierea ta,mi te-am si inchipuit cu catelul pe afara. De bubite pe langa buricut ma plang si eu, estela le are cam de 3 luni, tot am asteptat sa ii treaca, marti merg cu ea la dr sa vad ce sunt cu ele...arata ca niste acumulari de grasime...azi fata mea a mancat legume fierte blenduite, cam 10 lingurite,am fost maxim de fericita! Hellen ma bucur ca ai avut timp sa ne scrii ceva,sunt convinsa ca vei slabi rapid cu 2 bebei,asta daca nu deja esti!
Nico_A spune:
Multumesc mult mamici pentru sustinere
Azi i-am spus lui bebe ca ar fi bine sa iasa singurel din burtica de la mami ca sa nu cumva sa ajungem miercuri si sa-l scoata d-na dr. ca pe un pisic de sub pat
Astept o minune-n viata mea ... +41 cu Ioan - Mihail
hellen79 spune:
merci claudia avem iar rosu in gat, dar de data asta a coborat in jos pe laringe- nu mai vrea deloc sa manace - acuma incerc sa-i dau cate 40-50 ml in somn pana maine cand ajungem la doc , vaccinul de 2 luni aveam saptamana viitoare l-am amanat, pe 19 am botezul stie cineva daca e ok sa am vaccinul si botezul in acceiasi saptamana?
camelia la mine mi-au facut bubite de sub buric pana la genunchi la baiat au fost sub forma de banuti goi in mijloc cu marginile inflamate la fetita erau bucati de piele rosi uscate cu senzatia de parca cineva raschetase pielea - am scapat f greu de ele dupa f multe creme incercate , la fiecare schimbat , ii spalam cu o crema de spalat emolienta de la avent , crema respectiva se gaseste decat intr-un pachet de calatorie cu alte 3 produse care eu nu le-am gasist rostul si dupa cu crema emolienta exomega de la aderma crema din pct meu de vedere e exceptionala, cand lle-a aparut dermatita foloseam produse weleda - lor nu le-a priit
camelia33 spune:
Fetelor, voi ati cumparat la bebei si jucarii din plus mai mari cu ochi de plastic de ex... sau doar care sunt recomandate peste 6 luni etc...eu am vrut sa-i iau si mai maricele dar pe toate scrie interzis pana la 3 ani :( si mi-a fost frica.
gravidacori spune:
CAMELIA, chiar ca noroc ca ala micu,catelul,ca e negru, a mea e alba si pufoasa, noroc cu nasul negru..
MaDA, felicitari pt reusita celor 10 lingurite de legume, noi nu am reusit asta pana acum,ne ajung 5-6 . ce legume ai folosit?
Nici noi nu avem nici un dintisor, dar mergem pe langa patut,fugim repede in 4 labe, zicam tata, dada, nana, aplaudam si cantam. speram sa vina curand si dintucii, ca parca nu am vrea sa semanam cu un verisor de 1 an cu dinti 0
oana.irina spune:
Hellen, in ziua vaccinului nu trebuie sa ii scoti afara si nici sa le faci baie. Numai sa le treaca raceala in totalitate pana atunci. Oricum, cat de bune vor fi conditiile in biserica, tot vor suferi un discomfort destul de mare. Aveti grija sa nu raceasca mai tare.
Eu stiam de la bunica mea, ca la 2 luni am avut o pneumonie puternica si a stat ea cu mine in spital, pentru ca mama era si ea in stare f proasta. Si am intrebat-o pe mama zilele astea cum au reusit sa ma imbolnaveasca in halul ala fiind atat de mica si mi-a zis ca am racit la botez.(eu fiind nascuta in ianuarie si botezul l-au facut in februarie la sfarsit).
oana.irina spune:
Nico, ce comica esti!!!
Mada, va felicit pentru progres! Ia sa vezi cum le da Estela de gust si rade tot din farfurie.
DadaIna spune:
Iulia scuze ca am omis mesajul tau!Da! Folosim in continuare produsele de la Mustela: pentru spalat gelul Dermocleansing si Samponul pentru bebe,iar pentru uz general si cand au fost probleme:Stelaker pentru scuamele de lapte (cand a fost cazul),Stelaprotect apa curatitoare fara clatire(e ca o lotiune laptoasa) de multe ori o curatam si la fundulet cu ea.Stelatopia si Stelaria nu-mi lipsesc din casa.La fiecare bubita de pe corp,fata am dat-o cu crema si a fost ok.In rest am mai folosit servetelele si crema pentru protectie solara.Alte produse de la Mustela nu am folosit.Cat despre cele amintite sunt multumita de ele si cand a fost cazul si-au fact treaba.
Daca vrei sa ma intrebi ceva anume si te pot ajuta cu mare drag!