Clubul "babelor" FIV-oase 4
Raspunsuri - Pagina 9
QiaoBing spune:
End of story ! Beta e la jumatate, progesteronul a ramas la fel. De aseara am inceput sa sangerez usor, deci experimentez un al 4-lea mod de a pierde o sarcina. chiar si sa mica si incerta cum a fost eu am considerat-o sarcina si am luptat pt ea.
va multumesc pt sfaturi si sutinere. am suplimentat prg cu duphaston oral pt ca asta aveam in casa. din pacate ieri cat asteptam in zadar la dr U sa imi scoata si mie dosarul am inceput sa nu ma simt bine, valuri de caldura in abdomen si senzatia aia dinainte de cm ca mi se jupoaie endo. Pe mine m-au lasat ultima, am asteptat o ora si jumatate si pana la urma m-a lasat nervul si am inceput sa plang de nervi ca pana vad eu rezultatele nu mai am nevoie de ele. Tot pe mine m-am bombanit dr U cand i-am zis ca stau de atat timp acolo si nici nu ma simt bine. in fine, o stiti cum e, a incercat sa dreaga busuiocul dandu-mi 4 magne B6 pe zi pt ca nu ma puteam opri din plans. venise ora sa pun utro si eu eram inca acolo. tot ce imi doream era sa ajung acasa, sa ma uit in chiloti sa vad ca nu e adevarat ce simt, sa fac "plantatia" si sa stau in pat. din pacate corpul nu ma insala, "senzorul" meu de sarcina nu mai daduse nici un semn de cu o seara inainte. As vrea sa nu am si eu o data dreptate.
dupa ce am ajuns acasa am avut un episod urat de frisoane, de eram cu 2 pulovere, 2 perechi de sosete groase, sub o patura de lana, mi-a pus sotul si pilota si eu tot tremuram de imi clantaneau dintii in gura.
acum sunt bine ... fizic vorbind. mi-am luat liber azi sa stau in pat, dar cum nu mai e cazul o sa vad cu ce imi umplu timpul.
cam asta a fost. sotul a zis ca face el cumva rost de bani sa mai incercam o data, ca am avut embrioni buni (imi pare atat de rau de ei ca nu am putut sa le ofer conditii mai bune) Eu insa in mom asta ma gandesc ca nu as vrea sa mai omor si altii. pt mine cred ca ar fi buna o mama purtatoare, dar cum la noi nu exista conceptul ... In fine, o sa vedem mai incolo ce vom face. eu am tot tras cu ochiul pe la adoptii si succesul Ricai mi-a dat incredere.
---------------------------------------------
MTHFR A1298C, PAI-1 675 4G, PAI-1 844G Heterozigote, TSH sub limita
sarcini obtinute natural 2000 - extrauterina cu pierdere de trompa, 2007 - chiuretaj terapeutic la recomandarea dr, 2010 - sarcina oprita in evolutie 6-7s, tratament cu Clexane 0,4 1/zi in s6
IA mai 2011 Medlife - nereusita
Copiii vostri nu sunt copiii vostri. Ei sunt fii si fiicele dorului Vietii de ea insasi indragostita. Ei vin prin voi, dar nu din voi. Si, desi sunt cu voi, ei nu sunt ai vostri. Puteti sa le dati dragostea, nu insa si gandurile voastre, Fiindca ei au gandurile lor, Le puteti gazdui trupul dar nu si sufletul, Fiindca sufletele lor locuiesc in casa zilei de maine, pe care voi nici chiar in vis nu o puteti cunoaste. Putei nazui sa fiti ca ei, dar nu cautati sa ii faceti asemenea voua, Pentru ca viata nu merge inapoi, nici nu zaboveste in ziua de ieri" (Kahlil Gibran)
adrianaady spune:
Qiao a fost doar o batalie, nu si razboiul sunt atitea cai sa reusim sa devenim mamici, totul e sa si inima deschisa si sa ai puterea sa mergi mai departe
many_bani spune:
Citat: |
citat din mesajul lui QiaoBing End of story ! Beta e la jumatate, progesteronul a ramas la fel. De aseara am inceput sa sangerez usor, deci experimentez un al 4-lea mod de a pierde o sarcina. chiar si sa mica si incerta cum a fost eu am considerat-o sarcina si am luptat pt ea. va multumesc pt sfaturi si sutinere. am suplimentat prg cu duphaston oral pt ca asta aveam in casa. din pacate ieri cat asteptam in zadar la dr U sa imi scoata si mie dosarul am inceput sa nu ma simt bine, valuri de caldura in abdomen si senzatia aia dinainte de cm ca mi se jupoaie endo. Pe mine m-au lasat ultima, am asteptat o ora si jumatate si pana la urma m-a lasat nervul si am inceput sa plang de nervi ca pana vad eu rezultatele nu mai am nevoie de ele. Tot pe mine m-am bombanit dr U cand i-am zis ca stau de atat timp acolo si nici nu ma simt bine. in fine, o stiti cum e, a incercat sa dreaga busuiocul dandu-mi 4 magne B6 pe zi pt ca nu ma puteam opri din plans. venise ora sa pun utro si eu eram inca acolo. tot ce imi doream era sa ajung acasa, sa ma uit in chiloti sa vad ca nu e adevarat ce simt, sa fac "plantatia" si sa stau in pat. din pacate corpul nu ma insala, "senzorul" meu de sarcina nu mai daduse nici un semn de cu o seara inainte. As vrea sa nu am si eu o data dreptate. dupa ce am ajuns acasa am avut un episod urat de frisoane, de eram cu 2 pulovere, 2 perechi de sosete groase, sub o patura de lana, mi-a pus sotul si pilota si eu tot tremuram de imi clantaneau dintii in gura. acum sunt bine ... fizic vorbind. mi-am luat liber azi sa stau in pat, dar cum nu mai e cazul o sa vad cu ce imi umplu timpul. cam asta a fost. sotul a zis ca face el cumva rost de bani sa mai incercam o data, ca am avut embrioni buni (imi pare atat de rau de ei ca nu am putut sa le ofer conditii mai bune) Eu insa in mom asta ma gandesc ca nu as vrea sa mai omor si altii. pt mine cred ca ar fi buna o mama purtatoare, dar cum la noi nu exista conceptul ... In fine, o sa vedem mai incolo ce vom face. eu am tot tras cu ochiul pe la adoptii si succesul Ricai mi-a dat incredere. --------------------------------------------- MTHFR A1298C, PAI-1 675 4G, PAI-1 844G Heterozigote, TSH sub limita sarcini obtinute natural 2000 - extrauterina cu pierdere de trompa, 2007 - chiuretaj terapeutic la recomandarea dr, 2010 - sarcina oprita in evolutie 6-7s, tratament cu Clexane 0,4 1/zi in s6 IA mai 2011 Medlife - nereusita Copiii vostri nu sunt copiii vostri. Ei sunt fii si fiicele dorului Vietii de ea insasi indragostita. Ei vin prin voi, dar nu din voi. Si, desi sunt cu voi, ei nu sunt ai vostri. Puteti sa le dati dragostea, nu insa si gandurile voastre, Fiindca ei au gandurile lor, Le puteti gazdui trupul dar nu si sufletul, Fiindca sufletele lor locuiesc in casa zilei de maine, pe care voi nici chiar in vis nu o puteti cunoaste. Putei nazui sa fiti ca ei, dar nu cautati sa ii faceti asemenea voua, Pentru ca viata nu merge inapoi, nici nu zaboveste in ziua de ieri" (Kahlil Gibran) |
QiaoBing , este greu, stiu, este dureros, foarte dureros, stiu, plangi dar nu lua acum hotarari, lasa un pic timpul sa treaca si apoi vedeti ce este mai bine ptr. voi sa faceti.
QiaoBing spune:
nu mai plang acum, am bocit aseara cand am realizat ca totul e pierdut. din pacate neuronul meu s-a antrenat cu pierderile - mi-au murit toate rudele (parinti, bunici, matusi, unchi, chiar si un var putin mai mare decat mine). dupa ce a murit si mama in bratele mele am zis ca, gata, nu mai am pe cine sa pierd, si am pierdut sarcina trecuta. deja am ajuns ca perioada de recuperare de dupa o pierdere sa fie ... mai usor de gestionat daca pot si zic asa.
tot ce mi-am dorit a fost ca daca e sa nu am un copil in urma fiv-ului astuia sa nu se prinda deloc, sa nu mai trec prin cosmarul pierderii unei sarcini. acum nu pot decat sa vad partea plina a paharului, macar nu trebuie sa fac iar chiuretaj.
---------------------------------------------
MTHFR A1298C, PAI-1 675 4G, PAI-1 844G Heterozigote, TSH sub limita
sarcini obtinute natural 2000 - extrauterina cu pierdere de trompa, 2007 - chiuretaj terapeutic la recomandarea dr, 2010 - sarcina oprita in evolutie 6-7s, tratament cu Clexane 0,4 1/zi in s6
IA mai 2011 Medlife - nereusita
Copiii vostri nu sunt copiii vostri. Ei sunt fii si fiicele dorului Vietii de ea insasi indragostita. Ei vin prin voi, dar nu din voi. Si, desi sunt cu voi, ei nu sunt ai vostri. Puteti sa le dati dragostea, nu insa si gandurile voastre, Fiindca ei au gandurile lor, Le puteti gazdui trupul dar nu si sufletul, Fiindca sufletele lor locuiesc in casa zilei de maine, pe care voi nici chiar in vis nu o puteti cunoaste. Putei nazui sa fiti ca ei, dar nu cautati sa ii faceti asemenea voua, Pentru ca viata nu merge inapoi, nici nu zaboveste in ziua de ieri" (Kahlil Gibran)
anaasta spune:
Qiao, te imbratisez strans, strans si ma gandesc cu mare drag la tine. Si ma repet, iti spun ce i-am spus Samirei, iti doresc absolut tot ce imi doresc si mie. Si sper din tot sufletul ca pentru toate fetele de aici sa vina vremuri mai bune, asa cum ne dorim toate. inca o data si sa treaca tristetea si dezamagirea cat mai repede.
hopefull spune:
Qiao, viata ni se pare uneori nedreapta.....alteori chiar e nedreapta!
Iti doresc din tot sufletul sa te ridici repede, sa regasesti puterea de a merge mai departe....si (dupa ce totul va fi doar o amintire neplacuta, adanc ingropata in suflet) sa gasesti cea mai buna cale prin care devii mamica! Nu renunta.....ai pierdut cateva batalii dar vei castiga razboiul daca vei continua sa crezi si sa speri ca vei reusi!
Poate parea ciudata interventia mea, dar, cu toate ca n-am mai postat de f. mult timp (din lipsa de timp), am citit zi de zi si am fost cu sufletul alaturi de fiecare dintre voi....chiar si la intalnire, unde mi-ar fi placut sa ajung dar trec printr-o perioada nasoala dpdv financiar!
Draga mea, sunt alaturi de tine! Te pup si te imbratisez tare!
Gabi
Teli spune:
Qiao ,imi pare rau de pierderile tale , de toate , dar nu descuraja!
Eu am 9 fivuri , doua pierderi de sarcina , la ultima de 18 s era sa mor datorita hemoragiei dar nu voi renunta sa sper .
Acorda-ti un timp de liniste , te imbratisez cu drag
lyly_mar spune:
qiao, imi pare tare rau..am sperat sa spargi gheata la FIV-urile facute peste 40 de ani la ML..