Clubul "babelor" FIV-oase 4
Raspunsuri - Pagina 8
aristica spune:
balanta am vrut sa scriu adc si-am gresit literele...Doamneeee, si asb e un alt user...bine c-ai vazut ca m-am intersectat cu adc anul trecut in Budapesta si chiar am stat la taclale...acum iti dai seama ca se supara fata pe mine
catalina multumim frumos pentru interventie!
PAI-1 844 heterozigot,MTHFR 1298 A>C heterozigot, endometrioza, sot cu OATS severa, 3 FIVcu ICSI+1 crio-et nereusite
"Niciodata sa nu mergi la un doctor caruia i-au murit plantele din birou !"
samira33 spune:
adc,se pregateste de intalnirea cu bebelashul de Kovacs zilele astea.
pe 5 Februarie stiu ca are DPN.
sunt cu okii pe odiseea ei
3 sarcini extrauterine
FVL pozitiv,heterozigot-gena1691A
4 FIV-uri nereusite
2 FET-uri nereusite
FIV5 olacak
elenus26 spune:
Seara buna babutelor!
Am ajuns si eu acasa. Nu-mi mai simt fata si mainile. Dar ce placut o sa fie cand se vor dezgheta... Mac' sa-mi pun un pahar de vinisor rosu
Eu m-am "batut" pentru provizii cu babele la Billa.
Si ma inteapa niste ovare...
Va pup si somnic pufos
o sarcina obtinuta natural in 2009 - oprita in evolutie la 7 saptamani
2 IA nereusite, 2 FIV nereusite
adrianaady spune:
Hello girls,
Hai ca "ne diversificam": avem mamici, gravide, fete in focuri, si fete care fac planuri
Daniela te stiu de la subiectul fiv, mai citesc, desi nu postez acolo. Daca imi permiti as putea sa iti sugerez ceva legat de endometru, stiu ca ai o mica problemuta cu el
Mikaia eu sunt mai "grijulie" de fel cand dau de infectii, adica eu adopt pozitia "no sex", fie el protejat sau nu. Cita vreme iei antibiotic, exista riscul sa se dezvolte candida genital si zau ar fi pacat sa dati dintr-una in alta. Dar tu poti face cum simti sau cum spune doctorul, eu doar am spus o parere.
Balanta eu din pacate fac parte din categoria legata de glie de fapt mai degraba foarte legata de familia mea, nu as putea trai departe de ei... o fi bine, o fi rau... dar daca as putea i-as lua si m-as muta in Austria, imi place foarte tare mai ales zona rurala
Samira cum ti-a iesit mancarica?
Elenus sper ca nu ai luat chiar toate provizile, ca ma duc si eu in week-end si de nu gasesc , vin in vizita
Aristicule ai primit tratamentul pt balarie?
Qiao asteptam vesti
Eu incerc sa intru in starea de fiv dar nu imi iese, nu stiu ce am.....
O seara buna la fetele mele dragi
PS Un pupic mare pt Catalina si pitica frumoasa
aristica spune:
adriana maine ma duc la Mr. White dupa reteta
samira deci peste 3 zileeee, moamaaa, da' ce-a trecut vremea!
PAI-1 844 heterozigot,MTHFR 1298 A>C heterozigot, endometrioza, sot cu OATS severa, 3 FIVcu ICSI+1 crio-et nereusite
"Niciodata sa nu mergi la un doctor caruia i-au murit plantele din birou !"
elenus26 spune:
Neata
La ce somn imi era aseara de ma taram de colo,colo n-am dormit mai deloc. Am niste ochi perfecti pentru machiaj.
Aristicule cred ca n-am dormit de grija sa nu-mi ia careva primul loc
Babutelor ma inscriu si eu in grupul "hai sa emigram in..."
Adriana eu ma gandeam ca te duci la nunta si nu mai ai nevoie de provizii. Oricum sa te astepti la cozi si balamuc
Qiao hai cu vestile bune!
Va pupez
O zi usoara!
o sarcina obtinuta natural in 2009 - oprita in evolutie la 7 saptamani
2 IA nereusite, 2 FIV nereusite
daniela74 spune:
Adrianaady sigur ca da,chiar te rog,mi-a sugerat Aristica dar nu am indraznit.Daca aproape toate fetele se chinuie sa faca endo. sa creasca eu nu stiu cum sa-l opresc
o zi buna sa aveti fetelor si miine cind ma trezesc sper sa citesc despre un beta mare
daniela,
hopefull spune:
Buna babe-lor!!!!
Unele dintre voi s-ar putea sa-si aminteasca vag de mine de la subiectul "FIV cu dr. Albu Dragos" cu una dintre voi comunic relativ frecvent....apropo pot sa ma joc si eu cu veverita ta??? :))
Momentan e singurul subiect de pe forum unde ma regasesc, pentru ca:
- am 35 de ani si ceva, si muncesc la proiectul "bebe" de vreo 11 ani;
- am doar doua FIV-uri la activ: unul in 2010, esuat pt. ca n-am raspuns la stimulare, si unul anul trecut, pe natural, dar la care am avut beta negativ la final cu toate ca am avut un embrionas frumusel;
- la fel ca unele dintre babe-le de pe aici, am endometrioza grad III, o boala nenorocita din cauza careia mai defilez doar cu o treime din ovarul drept (stangul nu mai e!), si un AMH pe masura: 0,11 (asta era in 2010, dar nu l-am mai repetat ca n-are rost!).
La momentul actual nu stiu ce voi face in sensul asta, dar stiu ca in maxim doi ani voi avea cel putin un bebe!
So....ma incadrez au ba??? Ma primiti si pe mine? Promit ca o sa fiu cuminte! :)))))
Hugs & Kisses!
Gabi
maria81 spune:
buna dimineata "fivoase" dragi
Mutatia MTHFR 1298 A>C heterozigota
Mutatia 1691 G>A in Factorul V heterozigota
Mutatia 675 4G in gena PAI - I homozigota
3 IA nereusite, 2 FIV-uri nereusite
Lara27 spune:
Buna dimineata,
M-am "inzapezit" aici si am intrat doar sa va salut! De cand a aparut "clubul babelor.." ma tot gandesc sa ma afirm, dar s-au incins spiritele p-aci si asta fara sa am vreun merit..
Nu am "state vechi" pe aici, eu doar lecturez..sunt un adevarat leecher.
Acum, mi-am propus sa prind lista de gravi/mamici pe care o v-a deschide, in curand, Aristica, ceea ce ar insemna ca dap, I'm there..asta in cazul in care nu-mi da inainte ban, ca umorul meu e asa..mai black
Nu doresc sa va retin prea mult, am inteles ca azi e o zi mare aici, so, fingers crossed.
Hai c-am plecat.
Va doresc ceea ce-mi doresc si mie.
tubal infertility
DH all normal
TTC since 2009
2 IVF, 4 FET - BFN
struggling with RIF