Clubul "babelor" FIV-oase 4
Raspunsuri - Pagina 10
QiaoBing spune:
lyly e sparta, dar nu de mine. e o pacienta cu gemeni care e chiar mai "sarita" decat mine din cate am inteles. mi-a zis Albu (cu mentiunea ca avea o rezerva mai buna decat a mea) si a si intalnit-o cineva pe holuri, deci e reala.
---------------------------------------------
MTHFR A1298C, PAI-1 675 4G, PAI-1 844G Heterozigote, TSH sub limita
sarcini obtinute natural 2000 - extrauterina cu pierdere de trompa, 2007 - chiuretaj terapeutic la recomandarea dr, 2010 - sarcina oprita in evolutie 6-7s, tratament cu Clexane 0,4 1/zi in s6
IA mai 2011 Medlife - nereusita
Copiii vostri nu sunt copiii vostri. Ei sunt fii si fiicele dorului Vietii de ea insasi indragostita. Ei vin prin voi, dar nu din voi. Si, desi sunt cu voi, ei nu sunt ai vostri. Puteti sa le dati dragostea, nu insa si gandurile voastre, Fiindca ei au gandurile lor, Le puteti gazdui trupul dar nu si sufletul, Fiindca sufletele lor locuiesc in casa zilei de maine, pe care voi nici chiar in vis nu o puteti cunoaste. Putei nazui sa fiti ca ei, dar nu cautati sa ii faceti asemenea voua, Pentru ca viata nu merge inapoi, nici nu zaboveste in ziua de ieri" (Kahlil Gibran)
morena29 spune:
Buna fetele mele dragi , vreau sa ii transmit lui Qiao gandurile mele bune , ii inteleg stare si imi pare nespus de rauuuuuu, dar te rog incearca sa ai incredere in D-zeu ca intr-o zi vom reusi si noi .
Aristica , Samira mi-au raspuns si mie turcaletiii ....finalyy. Am sa va postez si voua ce mi-a spus si sa imi dati o parere .
Dear Panait Teodora,
Your diagnosis is tubal factor infertility and recurrent implantation failure (RIF). Although I don’t know your embryos’ quality, we can make some modifications in the treatment for your next trial. IMSI (sperm magnification), endometrial injury, intracavitary HCG injection, Embryogen (this is new medium that had potential to increase implantation rate), assisted hatching by laser and may be preimplantation genetic screnning of your embryos. All of this modalities could increase your pregnancy chance albeit they are not evidence based. You must be here at the second day of your cycle and I’ll organize all of your treatment scheme.
So, I can not say you that you have great chance for pregnancy but as you can see there is a lot of opportunities to do and try different methods.
Good luck…
Va pup pe toate si imi pare rau ca m-am intins cat o placinta !!!
brunadria spune:
Qiao te am urmarit si speram din suflet ca azi sa vi cu o veste buna! imi pare nespus de rau , e greu... insa mergem mai departe, nu i asa? esti puternica si nu ti pierde speranta! sigur vor veni si vremuri mai bune
aristica spune:
qiao e atat de greu...acum, chiar acum, cand vezi rezultatul ala negru pe alb, acum e momentul oribil pe care mi-as dori sa nu-l mai experimenteze niciuna dintre noi. Probabil ca-ti va veni sa-mi dai c-o bata-n cap pentru ceea ce voi spune: Va trece! Nu in totalitate. Insa durerea asta se va diminua. Apoi, optimismul si realismul tau se vor contopi si vor scoate la iveala un plan maret. Apoi, vei fi mama ...apoi, progenitura iti va smotoci canarul
morena raspunsurile sunt similare. Sper ca aceste mici interventii sa faca diferenta. Cand ai vrea sa faci FIV-ul?
hope mie mi-esti atat de draga, de atat de mult timp...coleguta mea de suferinta de pe soseaua Grivitei
mikaia eu n-am voie sa profit de fizicul dezordonat al sotului timp de 10 zile, cat dureaza tratamaneutl. Repet la 5-7 zile de la terminarea tratamentului. Tu ai ajuns la doctor?
Feteleeee!!! Am primit tratamentul prin telefon, ca dr. White era pe sus, pe la fetele care aveau punctii/et si n-am mai asteptat sa coboare. Si mi-a zis sa iau Zinnat, dar pe site-urile farmaciilor scrie ca imi trebuie reteta, insa eu n-am reteta. A luat cineva fara reteta?
M-am desteptat, dar am sa las postul asta, poate ajuta pe careva: Farmaciile Dona elibereaza Zinnat 250 mg fara reteta
PAI-1 844 heterozigot,MTHFR 1298 A>C heterozigot, endometrioza, sot cu OATS severa, 3 FIVcu ICSI+1 crio-et nereusite
"Niciodata sa nu mergi la un doctor caruia i-au murit plantele din birou !"
QiaoBing spune:
ari era cat pe ce sa te sun aseara sa te rog sa dai iama in cutia aia de pantofi si sa pleci cu o doza azi la tine. m-am calmat intre timp
Zinat e antibiotic si nu ti-l da fara reteta. trebuia sa vb cu vaduva sa iti faca reteta. poate obtii de la medicul de familie acum daca ti-e mai comod.
m-am dus sa smotocesc eu canarul si ma cam ignora
le: iete ca te-ai desteptat, de notat informatia
---------------------------------------------
MTHFR A1298C, PAI-1 675 4G, PAI-1 844G Heterozigote, TSH sub limita
sarcini obtinute natural 2000 - extrauterina cu pierdere de trompa, 2007 - chiuretaj terapeutic la recomandarea dr, 2010 - sarcina oprita in evolutie 6-7s, tratament cu Clexane 0,4 1/zi in s6
IA mai 2011 Medlife - nereusita
Copiii vostri nu sunt copiii vostri. Ei sunt fii si fiicele dorului Vietii de ea insasi indragostita. Ei vin prin voi, dar nu din voi. Si, desi sunt cu voi, ei nu sunt ai vostri. Puteti sa le dati dragostea, nu insa si gandurile voastre, Fiindca ei au gandurile lor, Le puteti gazdui trupul dar nu si sufletul, Fiindca sufletele lor locuiesc in casa zilei de maine, pe care voi nici chiar in vis nu o puteti cunoaste. Putei nazui sa fiti ca ei, dar nu cautati sa ii faceti asemenea voua, Pentru ca viata nu merge inapoi, nici nu zaboveste in ziua de ieri" (Kahlil Gibran)
hopefull spune:
Ari, sentimentul e reciproc! Avem asa de multe lucruri in comun.....si multe-s neplacute, dar....."Tot inainte!" ca doar am fost pioniere!
Gabi
smufurash spune:
Qiao , asa cum ti-am spus, cand totul pare pierdut, cauta speranta - ea sigur traieste!
Eu mi-am gasit speranta in intinerire. Poate-i o himera, habar n-am, dar nici nu am cu ce-o inlocui.
Din cand in cand arunca-ti un ochi si la subiectul lui sper ( http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=169694&nm=Hai-sa-ne-crestem-sansele-la-FIV ) - ba o buruiana, ba un hormonel, o impachetare cu namol si o scoatem noi la capat.